Öncelikle aynı görüşü paylaştığım bir çocukla sosyal ağda 2 yıldır aralıklı yazisiyoruz.
Ve son 1 aydır daha sık yazismaya başladık.
Bulunduğum şehre sevgili olan arkdslariyla beraber gelmek istiyor ama ben olur demedim.
Dün Ankara 'da otelde kalıyordum ve rahatsız oldum hiç tereddütsüz rahat edeceksen benim evimde kal dedi kendisi İstanbul'da. Anahtarın yerini söyledi Defalarca tekrarladı bunu ben kabul etmedim.
Vur kaç yapsın istemiyorum ciddi bir arkdslik ilişki istiyorum olabiliri var mı sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
vurup kaçr ya da başka.. medyada örnekler var yakın zamanda yaşanmış. güvenme derim, nacizane.
Teşekkür ederim
aman diyim.. değmez.. daha stabl, güvenilir bir yer, ilk görüşme için..😒.. rica ederim..
Arkadaşlarıyla gelsin. Sanldan reele bir geç, bak gözlemle. Sanalda kalarak bir halt olmaz
Durum şu ki bunlar çok zengin benzilik otelleri vs vs ben basit bir kasiyerim ama aynı görüşü paylaştığımız bir ortamimiz var farklı illerde bir topluluk. Ben ekonomik uçurumdan dolayı korkuyorum. Benimle eğlenecek onurumu kıracak diye.
Onurunu kıramaz.
Ağırdan alırsın, emin olana kadar teslim olmazsın
Eğer bana yazarsa onu davet edeceğim ve bunu deneyeceğim. Fakat ısrarla evine göndermek istemesi beni etkiledi dahabyuz yüze görmedi bile beni
Böyle basit jestlerden etkilenme. Blöf yaptı belki. Bilmiyoruz. Kontrollü bir yakınlık başlat
2 senedir iletişim kuruyorsun Hala neyi düşünüyon gıı
Ama son 2 aydır numaralarımız var. Instagram'da hal hatır soruyorduk arada bir. Hoşuma giden evime gidebilirsin demesi oldu. Ben aşık olup sonra yüz üstü bırakılmak istemiyorum ve ona aşık olacagimin ne yazık ki farkında.
Ama bak sen gerçekleşmemiş kehaneyi gerçekleştiriyorsun sen daha aşık bile olmadan yüz üstü burakılmaktan bahsedıyorsun. Önce bir ilişkini yaşa istiyorsan, yüz üstü bırakılıp bırakılmayacağın ilişkinin kalitesine göre değişcek. sadece biraz temknli yaklaş.
Yani ekonomik ucurum bana bunu düşündürüyor işin aslı ben ayak uyduramam kıyafetimle dahi onlara.
Tatlım benimde bir ilişküm oldu ben orta galli biriyim birlikte oldugum adam para babasıydı. Adamın parfümü 4000₺ bırak diğer seyleri yani süzün ilişkide ki önceliğinize bağlı kıyafet şu bu bir yerden sonra palavra
Daha önce vur kaç yaşadın mı
Hayır yaşamadım ama bir erkek neden bir kız için başka şehire gelir ki?
Vurur kaçmaz belkide
Ama aynı odalarda kalmiycamizi ima ettim ona yani bunu bilerek gelecek.
Gelince sende dayanamazsın
Yok ben ciddi bir ilişki istiyorum. Önüme gelene hoşlanıyorum diye bunu yaşayacak değilim netim bu konuda
Sarilma falan olur
Yok o da olmaz normal arkds gibi geçmesini isterim ilk bulusmanin
Takip eder misin
Evet
Olur 2 senedir konuşuyorsun
Ama çok sık değildi hal hatır soruyordum o kadar. Ve şöyle bişey var o çok zengin ben değilim bunun farkında. İşin aslı ne dersem sen nasıl istersen nasıl rahat edersen demesi hoşuma gitti ama yanılmak istemiyorum. Çok kızla gezip tozmus birisi korkuyorum.
Peki ya daha fazla beklemezee
Beklemezse gelmek için ısrar eder ve gelir
Nasıl yani
Çıkar gelir yaşadığım yere direk beni gerçekten istiyorsa. Zaten tüm bilgilerine ulaşabilir istese
Evet ama ya tamamen unutsa diyorum
Napalim nasip der geçeriz
İşimi biliyorum diyorsun yani
Ankaranın neresi yeğenim
Olmaz