Hayır belli değil. Ayrıca küpelerin çok hoş duruyor canım. Ben de açtıracağım ama ne kadar sürede iyileşiyor. Hep iltihap kapıyor dendi. Arkadaşım deldireli 5 ay oldu hala kanıyor.
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlar benim 10 yıllık canım iyi bakarsan hemen iyleşir şimdi piercing taktırdım igene ile ona bakacam şimdi
Az çok anlayabiliyorum neler hissettiğinizi. Kimin ne düşündüğünün pek bir önemi olmasa da, Aşırı olunca üzülüyor insan. Çok güzel kamufle etmişsiniz. Etkileyici.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
belli olmuyor. yani göremedim ki
Belli olsa ne olur? Görüp de kötü düşunecek seni aşağılamaya çalışacak insanlar da hak ettiklerini bulurlar. Asla kendini kötü hissetme.
Sanki engelli gibi davranıyor
boş ver öylelerini direkt bağını kopar
Sen yazmasan anlamadım ama sağlık söz konusu ise diyecek bişey yok belli olsa da sorun değil buna takacak bişey yok herkes de olabilir
Bu kadar yakından bile belli olmuyor. İçiniz rahat olsun🙏🏻 kendinizide kötü hissetmeyin
Teşekkürler
Rica ederim🙏🏻
Hayır belli değil. Ayrıca küpelerin çok hoş duruyor canım. Ben de açtıracağım ama ne kadar sürede iyileşiyor. Hep iltihap kapıyor dendi. Arkadaşım deldireli 5 ay oldu hala kanıyor.
Bunlar benim 10 yıllık canım iyi bakarsan hemen iyleşir şimdi piercing taktırdım igene ile ona bakacam şimdi
Teşekkürler canım. Çok güzeller insan özeniyor vallahi 😂
Ben tragus istedim kulağım olmuyormuş üst kısmı delirdim
Yok kız kıkırdaktan korkuyom. Sadece seninki gibi 3 tane deldirmek istiyorum ben😂
Ben kablonun geçtiği yeri delirdim
Çok acır ya o nasıl deldirdin
Hiç acı yok
İltihap falan kapıyomu peki
Yeni delirdim şimdi iyi ama azıcık kanadı
Hatta soru sordum kulağım ile ilgili şimdi
Ne güzel duruyodur ya. Dışarda görünce özeniyom. Bide senin kulak şeklin çok güzel yakışmış küpeler
Bazıları çok kötü duruyo
Teşekkürler bunları tabanca ile yaptım önce daha çoktu ama ilhap kaptı
Bu delikler ne sürede düzeldi. 10 yıl önce dedinde mesela hatırlıyomusun.
Benim arkadaşım böyle 3 delik deldirdi kulağı hep kanadı iltihap attı çıkardı delikleri bide şişti. 5 ay oldu hala kanıyo
Baya oldu ağır küpe bile taka biliyorum hatta delikleri esnedi
Krem önemli
Ben o kadar çok delirdim ki
Ayyy ben de deldiricem gerçekten şu an çok özendim. Acaba 4 tane aynı anda deldirsem sorun olur mu. 2 sağa 2 sola
Ben o hatayı bir kez yaptım yatamadım
Nasıl yapabilirim peki siz deneyimlisiniz valla hiç. bilmiyorum
1 kere deldir sonra bir kere daha senin dediğin gibi yaptım çok acıdı
Çok sağol canımm seni meşgul ettim 🙏💜💜💜💜
Ne deme her zaman yardım aderim ha bu arada fazla üstüne yatma
Hayır hiç belli değil. Çok güzel kamufle etmişsiniz. Güzel bir düşünce
Millet hep acinarak bakıyor ya
Az çok anlayabiliyorum neler hissettiğinizi. Kimin ne düşündüğünün pek bir önemi olmasa da, Aşırı olunca üzülüyor insan. Çok güzel kamufle etmişsiniz. Etkileyici.
Teşekkürler
Biraz önce de buna benzer bir soru görmüştüm. Sanırım o da sizsiniz. Bu hal daha sade durmuş sizin için. Daha az dikkat çekiyor. Rica ederim.
Ne zaman
Kanlı halde üstte bir küpe daha vardı. Biraz önce sanırım.
Evet benim
Ben de kullanıyorum. İsterseniz gizliliği açın konuşalım olur mu? Benm gibi birini görmek güzel oldu
Hayır değil senin engel raporun var mı
Yok ama baya duymuyorum
Sana rapor çıkaralım abicim
Takılma böyle şeylere gençliğini yaşa
Gençliğim kulağıma gitti
Kulak ardı edip devam edicen
İnşallah
Sorun yapmazsan derdin olmaz
Söylemesen fark etmezdim
İster istemez çekiniyorum
Belli olsa ne olacak ki? Belli değil.
İnsanlar bir garip davranıyor
Ne gibi davranıyor
Engelli gibi
Belkide sen onların sana bakışının bu sekilde olduğunu düşünüyorsundur? Hem oyle davransınlar ne fark eder sen kendini bilmiyor musun?
Biliyorum ama psikolojim kötü oluyor
Eğer sen ciddiye almazsan kimse senin psikolojini bozamaz.
Belli olsa ne olacak ki? Sağlık bu
Valla ben kupeden baska birsey gormuyorum 😅
değil
İnsan ister istemez utanıyor
utanacak bişey yok
İnsanlar garip bakıyor
o insanlara küfür edesim var da küfür tarzım değil , bakma sen onlara karaktersizler hepsi
Sadece ablam yüzünden oldu
ne olmuş ablana
Beni havaya attı betona düştüm
kaza olmuştur , çok geçmiş olsun
Bilerek atmış
ohaaaa yok ya yapmaz herhalde , kim böyle bir canilik yapar , şeytan olması lazım
İstenmeyen olursan
neden istemesin ki öz kardeşi değilmisin?
Anne ayrı
anladım o zaman olabilir ama o kadar da düşmanlık olmaz.. hala aynı evdemi yaşıyorsun ablanla?
Herkes evlendi
iyi kurtulmuşsun caniden
Belli olmuyor
Bizim millet hep acıyarak bakıyor ya
Kendileri acınacak durumda oldukları için olabilir
Orası ayrı
Yo hiç belli değil
Belli değil
Hayır belli değil