Sonra aldım numarayı aradım falan wp den ss attı 10 Şubat 2020 de falan konuşulmuş bana dediği acıdığımdan konuştum ama ne olursa olsun o kişi eski sevgilisi imiş ama yemin ederim çıkmadım dedi sadece konuştum sizce ne yapsam ben?

Bence tamamen bitir. 4 aylık seninle sevgiliyken başkasıyla bu tarz konuşan birisi yarın bir gün yine yapar. Senle bi ilişkisi varken başkasına ihtiyaç duyması çok saçma ben kendi adıma söyleyim 1 haftalık ilişkimde bile bi erkek bana bu tarz mesajlar attığında ya cevap vermiyorum ya da mesafemi koruyup hayatımda birisi var filan yazıyorum. Asla belki bidaha yapmaz diyip affetme bi insan bi hatayı yapıyorsa bir daha yapar insanlar asla değişmez. Ben aldatan sevgilimi affetmiştim aynı kişiyle yine aldattı bi insanın hamurunda varsa yapar kardeşim.
Paranoyak olmak da var işin sonunda ya sevgili olmadım diyorsun da bu nasıl birşey acıdım diyor ondan cevap verdim diyor bipten 25 dk 20 dk 30 dk görüntülü konuşma var ve bu kişi eski sevgilisi
Askerde buna benzer bir durum yaşadım. Nişanlıydım, askerde öğrendim ozamanlar whatsapp yeni facebook'dan konuşmuş nişan attım! Özürler diledi, çok konuşamıyorduk ilgi istedim güzel bir kaç söz duymak istedim dedi ama artık çok geçti bir ömürü geçireceğin insan ilk fırsatta böyle bir şey yapıyorsa ileride yaşayacağınız zorluklarda yine yapar, yapma potansiyeli vardır, uzun vadeli düşünmek , mantığıda işin içine katmak gerek.
Ben askerdeyken bipten falan görüntülü konuşulmuş daha
Ben kendi izlediğim yolu söyledim kardeşim!
Haklısın reis şeytan diyor ye keyfine bak ama öyle bir adam değilim işte
Sana yakışmaz, asla nefret ettiğin şeye dönüşme!
Cevap
5Cevap
Acıdığımdan konuştum nedir ya.. Bilmiyorum nasıl istiyorsan öyle yap! Çok tuhaf sıkıntılı kabul edilmesi zor bir durum..
Ben de o durumdayım çok da seviyorum ama bu olay çok zedeledi beni gözüme uyku girmiyor
Aga bunca konuşmadan sonra sana aldatılmamışsın dememizi beklemiyorsun heralde dimi?
Yazık a. k ya ne günlere kaldık. Kime güvenicez de sevgili olucaz veya evlenicez.
Reis yemin ederim haklısın kafayı yiyeceğim bari aldattım de veya öyle olmasa bile bak ben böyle yaptım de neden gizledin tabi bilmeyecek diye eleman da ss alınca kaldı tabi
Ayril, flört gibi konusmuş oyle olmasaydi bisey olmaz tartiş surundur affet dicektim
Görüntülü konuşma da var daha sevgili ve ben askerde iken 25 dk 20 dk 30 dk ne konuşulduysa artık
Boynuz kanka bu nerde görsem tanirim.
Zaten şu arabesk laflardan etkilenen kızdan nolcak vala bence ayrıl net
Ben de askerdeyken terkedilmiștim. 😃
Salla mühim șeyler değil.
Bi halt anlamadım ama eski sevgili girmişse işin içine o iş nanay
Reis yol ver yol ver direkt hemde
Aldatilmisin malesefki.
Ayrıl reyiz
Yani geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?