ANKSİYETEM Mİ VAR?

kendimi sürekli halsiz buluyorum. bazen kollarımı hareket ettircek gücüm olmuyor. çoğu zaman streslenince ellerim titriyor stresli değilsem bile canım sıkkınken içim titriyor. kötü bir şey olacağından korkuyorum ölmek gibi. bunun dışında kimseye tahammülüm yok. motivasyonum çok çabuk bitiyorç kötü bri olduğumun da farkındayım üstelik iyi biriyim diye kendimi kandırıyorum. uzun zamandır delirmekten çok korkuyorum çünkü içsel konuşmalar yapıyrum farklı karakterlerin ağzından. yalnızlıktan çok sıkılmış olsam da kimseyle yalnızlığım geçecek kadar bir şey paylaşmıyorum. eskiden sevdiğim insanları bile öğğğkkk oluyor hepsine hemen kızıyprum. herkes benimle dalga geçiyor gibi geliyor. şu zamana kadar iyi geldim ancak daha fazla manevi güç toplayacağım alan kalmamış gibi hissediyorum. sanki gittiğim yer tükendi bitti. karanlık bi duvarla başbaşa kaldım öyle. ölmeyi bekliyorum gibi sadece. bazen aşık oluyprum sonra bi anda nedensiz soğuyorum ve içimde bir ses aşık olduğum kişiyle görüşmemin zaten bir süre sonra biteceğini ssöylüyor. kimse bana nasılsın diye sormuyor. kalbim kırık
ANKSİYETEM Mİ VAR?