SİZCE YANLIŞ Mİ DÜŞÜNÜYORUM?

Erkek arkadaşımla 1:30 senedir birlikteyiz ciddi bir ilişkimiz var aramızda imam nikahı da var benim sadece annem biliyor ailesi herkes biliyorlar yakın zamanda da aile tanışması olacak erkek arkadaşım bana yüzük almayı düşünüyor bir de sanırım evlenme teklif edecek Ama şu sıra maddi olarak sıkışık olduğu için kendini ayarlamaya çalışıyor biz erkek arkadaşımla buluştuğumuzda ben onun telefonuna bakmaya çalışırken telefonu elimden almaya çalışıyor yani pek bakmama müsade etmiyor ama telefon şifresini vs biliyorum Instagram‘da ortak hesap kullanıyoruz yani güven konusunda bir problemim yok ben yanlış anlıyorum diye düşündüm en son buluştuğumuzda yine aynı şey oldu ben telefonuna bakarken işte telefonu elimden Almaya çalıştı işte Öyle kurcalıyordum yani sadece fotoğraflara bakıyordum işte o böyle almaya çalışınca ben kötü oldum ağlamaya başladım dedim ki sen ne dedim telefonu elimden çekiştiriyorsun bir şey mi saklıyorsun dedim O da yok canım ne saklayacağım zaten şifremi falan biliyorsun falan dedi sadece bir şey görmeni istemiyorum falan dedi ben de dedim ki sadece bugün değil hep böylesin dedim telefonu aldığım zaman almaya çalışıyorsun bir şey mi saklıyorsun falan dedim ben ağlayınca da işte fotoğraflarda ekran görüntüsü falan varmış işte böyle yüzük resimleri falan varmış işte sana süpriz yapacaktım yüzük alacağım o yüzden görmeni istemedim dedi Ama sadece bugün değil birkaç sefer böyle oldu buluşma aramızda o yüzden ben de tedirgin oldum sizce kötü bir niyeti var mıdır

SİZCE YANLIŞ Mİ DÜŞÜNÜYORUM?