Neredeyse 21 yaşıma geldim ama bu zamana kadar hiçbir erkekten ne iltifat aldım ne de birinin benden hoslandigina şahit oldum:( sizce bu tipimle alakalı bir şey mi, kendimden fiziksel gorunusumden suphe duymaya basladim nedeni ne olabilir? Sevgiyi hak etmeyecek kadar berbat biri miyim acaba:(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ben sanırım çevremdeki herkes evleniyp ama bana aday olan bir kişi yok anlamıyorum memurum hemsureyim aslında çok talibi olur hemşirelerin benim yok içten içe üzülüyorum bn bunları haketmedim
Elbette hak etmiyorsun, kimse hak etmez.. Umarım karşına seni gerçek manada sevecek biri çıkar hem de çok güzelsin ben güzel bile değilim:( Insallah sen mutlu olursun
Guzel miyim bilmiyorum ama hiç bir işe yaramıyor nasipve kismetimcok az nazara mi geliyorum bilmiyorum ve aşırı derecede mutsuzum
Allah karşınıza hayırlı kismetler çıkarsın🙏
Amin senin de inşallah
Bence güzelsin dualarım seninle olacak inşallah karşına iyi birisi cikar
@Sev_o Sizin de her ne dileğiniz varsa gerçek olsun ♡
Sagol Allah razı olsun
Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç bakan beğenen hoşlanan seven aşık olan kız olmadı hiç sevgilim olmadı hep yalnızım
Peki bundan sonra hayatın için ne planladin
Bu yaşıma kadar istedim olmadı hevesim kursağımda kaldı bu yaştan sonra da olmaz zaten beklentim yok açıkçası
Bana da galiba öyle olacak
Gençliğim hep yalnız geçti ergenlerin bile sevgilisi oluyor ben ne ergenlikte ne gençlikte hiç sevgilim kız arkadaşım olmadı artık çok geç kaldım şansımı kaybettim
Sen bunu iyi biliyorsun bence çünkü eğer bunu bilmesen bu soruyu sormazsın
Gerçekten bilmiyorum ama aklıma çirkin olduğum için olmama ihtimali geliyor:(
Eminim değilsindir sadece denk gelmemişsin olur birgün sıkma canını
Içimde o kişi her kimse onunla denk geleceğime dair hiç umit kalmadi:(
Kader, kısmet işleri yalan biraz sosyal olmalı çevrene bakmalısın kendiliğinden olmaz yani çabalaman gerek
Yanı aslında çabalıyorum ama pek cevremde yok ama karşıma çıkan erkeklerin birinden dahi hiç iltifat işitmedim bu yasima kadar galiba cidden cirkinim
Yorumlamamı istersen yolla bana ama şuda varki seni seven kalbini sevmeli önce
Ama kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez ki
Senin yaşadıklarını birtakım kişilerde yaşıyor ben de dahil takma kafaya elbet bir gün birisi çıkar ne zaman nerede Olduğunu bilemezsin yanlış bir insanla beraber olmaktansa doğru kişiyi beklemelisin
Evet de ya karşıma hiç çıkmazsa.. :(
Dışarıdan nasıl göründüğünü bilmiyorum ama şunu soyleyim hiç olmaz diye bir şey yoktur olmayacağı olsa da olur olucağı olsa da yani herkesin karşına illa ki kendisine göre doğru insan çıkar bu yarında olabilir yıllar sonra da bulunduğun statüye göre değişir
Anladim yorum için teşekkür ederim gercekten
çirkinsindir, ruhen ve bedenen
Büyük ihtimal.. Ama hiçbir insan, kalpleri kıran birisi kadar çirkin değildir.
ben iğrenç biriyim zaten bunu biliyorum. sıkıntı yok yani.
Bence değilsin.. Sadece hayata karşı gardın olabilir
Allah’ın dediği olur canını sıkma
Evet de insan acaba diyor nerede hata yapıyorum ya da bu kadar çirkin miyim diye dusunuyor ve uzuluyor
Bence kendi kendine takıyorsun çok güzel söz değil ama “her malın bir alıcısı vardır “ diye boşuna demiyorlar
:( umarım bu sadece benim saçma takıntılarımdan ibarettir
Güzelsindir o zaman kimse cesaret edememiştir
Aslında çok güzel değilim orta bir tipim var güzellik göreceli ama genele göre de oyleyimdir:(
Genelde cesaret edemezler çok hoşlarına gittikleri için, eminim sende oylesindjr
Ama işte bir erkekten knk olarak bile kendim hakkımda bir fikir almadım nasıl gözüküyorum bilmiyorum :(
İstersen arkadaş olabiliriz
Gerçekten mi, bu iyiliği benim gibi çirkin bir kız için gerçekten yapar misin
Çirkin demekten vazgeçersen kendine tabi ki yaparım
Teşekkür ederim peki nasıl olacak..
Bak sen gibi beni tanımayan biri bile sustu:(
Üzgünüm senlik bir durum yok ya :)