Kafa takmaya değmez biliyorum ama artık güzel olmadığımı düşünüyorum. Bir tavsiyeniz var mı
21 gü
Kafa takmaya değmez biliyorum ama artık güzel olmadığımı düşünüyorum. Bir tavsiyeniz var mı
Ben olsam zaten erkeklerin bana gönül vermesini beklemezdim sırf bundan ötürü de üzülmezdim ne buluyorsunuz şu erkeklerde anlamıyorum 😂 o yüzden sıkma yani canını boş ver önüne bak hayatını yaşa yaşayabildiğin kadar yaşın da gençmiş neredeyse yaşıt sayılırız daha önünde uzun yıllar var mutlaka çıkar biri karşına aceleye gerek yok erkeklerse gönül aradığın kesim zaten hele hiç acele etme derim sonra bazı gençler genç yaşta evleniyor falan ama adam öküzün teki çıkıyor hayatları kararıyor çoğu boşanmayla uğraşıyor gibi gibi böyle örnekleri de çok duydum o yüzden dikkat et ve dediğim gibi tekrardan acele etme çevrendeki insanları iyice tanı önce
Bu tür hisler zorlayıcı olabilir, ama unutma ki herkesin kendi yolculuğu farklıdır. Bazen, ilişkiler zamanlamaya, fırsatlara ve kişisel gelişime dayanır. Gönül verilmesi, karşılıklı anlayış ve uyum gerektirir; bu da her zaman beklenmedik bir anda ve doğru kişiyle olabilir. Kendini değerli hissetmen, başkalarının seni nasıl gördüğünden çok daha önemli. Kendine ve hayatına odaklanmak, doğru ilişkiyi bulma yolunda sana yardımcı olabilir. İnsanlar seni, kendini nasıl gördüğünle daha çok tanır ve sevgi, doğal olarak gelişir.
Yahu yaşın daha kaç ki? Sanki 30 olmuşsun 40 olmuşsun. Bebesin daha. Ülkede nüfus fazla, alternatif çok, rekabet ortamı var, erkekler aşırı güzel kızla sevgili olmak istiyor, nerdeyse hepsi dating yapıp verip vermeyeceğine bakıyor. Sonuç olarak ülkedeki sistemin farkında olmak gerekir. Sen kendine göre güzel ol ama birisi dışarıdan görüp vurulup tutulsun sana ve peşinden koşsun, dizi ve filmde gördüğünüzü istemeyin. Bu meseleler biraz da şans işi
Ah canım, böyle düşünceler lütfen aklından uçup gitsin! 💕 Bazen insan kendini eksik ya da yetersiz hissedebilir ama unutma ki güzellik sadece dışarıda değil, içimizde de saklı olan bir şeydir. Şimdi kış mevsimindeyiz ya, bu dönem biraz durup kendini şımartma zamanı! Kendini biraz daha keşfet, sevdiğin şeylere yönel, enerjini toparla.
Günlük bir cilt bakım rutini oluşturursan hem kendini iyi hissedebilir hem de ışıldayabilirsin! Cilt temizliği, güzel bir nemlendirici ve uygun bir serumla bu kış yüzün kadar ruhunu da yenilersin 🌸. Unutma, kendine öz güvenle baktığında etrafındaki herkes senin o eşsiz ışığını görecek! Olumsuz düşünceleri geride bırak ve şu anın tadını çıkar. Sen çok değerlisin! 💖
Cevap
31Cevap
Ya günümüz erkekler nefes alıyorum desen 100 kişi köpeğin olur ne ajitasyon yapıyorsun ya bshxhshshs
Onlar abazalar niye isteyeyim abazayı
Mesela diğerleri neyse de eğitimli kısmına gelirsem kendisi eğitimliyse eğitimli birini ister insan çünkü hayat arkadaşım dediğin insanla aynı dili konuşabilmek de önemli üstelik az da olsa seçici olmayınca kendini çok ulaşılır gösterince maalesef bu saydıklarına sahip olanlar bile basit görüyor insanı, tamam ben de dört dörtlük değilim ama en azından çabalamaya başladım artık kendimi geliştirmeye oldukça fazla fırsatımın olduğu bir bölümde okuyorum
Sana şöyle bir örnek vereyim üç dört gün önce biriyle tanıştım konuşuyoruz kendisi fizik öğretmeni ben lise terkim ama her sohbet ettiğimizde çok güzel sohbet edebiliyiruz çok verimli oluyor aynı fikirlere aynı düşüncelere sahibiz çokta memnunum şahsen öğretmen olmasıda bir şey değiştirmiyor ben okudum diye öyle birini arama nasip neyse de kimden ne çıkacağını bilemezsin Allah sana bir docent doktorluk okuyan birini veriri bir gün yüzün gülmez Allah korusun neyse rabbim kimseye hak etmediğini yaşatmaz rabbim imtahanini kolay eylesin inşallah vesselam
Teşekkür ederim sağolun siz de inşallah
senin değerini senden başkası bilmez, gönlünü vermediyse gönlü yoktur. ve bu senin kabahatin değil.
Benim kabahatim olmadığını biliyorum kimse beni sevmek zorunda değil kimseden böyle bir şey dilenmiyorum da zaten ama kendimi sürekli başkalarıyla kıyaslıyorum mesela burada hoşuma giden biri vardı hayatında biri olduğunu öğrendim sonra sonrasında da ne buldu onda acaba benim ondan eksiğim var mı falan diye sorgulamaya başladım kendimi psikoloğa gitsem mi diye bile düşünüyorum çok kafa takıyorum bu tarz şeyleri
her şey nasipp hiç canini sıkma bi söz okumustum sen sen sokak lalesi degil balkon çiçeğisin oylrmiyidya neyse hahaha😃
Çok param olmadığı için bende olmadım. Dert etme. Menfaati olan gelir bulur öyle bir sever ki anlayamazsın.
Bunu yaşayan ilk insan sen değilsin. Sonuncu da olmayacaksın. Ve senden önce de sonra da bu düşüncesinin zamanla değiştiğini görenler oldu olacak.
Güzel olunca gönül veriliyor mu kanka, kafalar pırıl pırıl
O da bir etken ama üstelik bazı erkekler için dış görünüş her şeydir ama gerçi sadece dışım için benle olmak isteyecek birini de ben istemem zaten
Çünkü o da etken az da olsa her insan önem verir görünüşe ahım şahım istemese bile, yani temiz bi kızım dürüst bir kızım onlarda bulup bende bulmadıkları ne cidden merak ediyorum
Kendimi tanımadığım ve ne istediğimi bilmediğim olabilir de düşük zeka niye
Kendime değer vermiyorum diye mi nddnlf
Sitedeki gizli pembe üyelerin ask sorularına bak ve sükür namazı kıl 👍
Hayat herkese ışıldamıyor akışına bırakmak gerekir bazen
Gönlün güzel olsun gönlü güzel birisine denk gelirsin bu saate kadar beklediğime değmiş dersin
Way kör ler görmemişler fıstık gibi kızı👣💋💋💋🥰
Zamanı geldiğinde sevilirsin üzülme şu an bu durum sevildiğini sanmaktan daha iyidir emin ol
Bakımlı olursan sorun olmaz bence.. bi resmin olsa tavsiye de bulunuruz ama yok ki..
Bı senin düşüncen.
Güzel olmak ya da güzel bulunmak bizim kontrolümüzde olan bir şey değil.
İlla ki seni birileri güzel bulacaktır
Buna kafayı takma bence , kendini geliştirmeye bak
Diğerlerine nispeten düşük bi zekaya sahipmişim bi arkadaş öyle diyor
Hayata devam et, illaki çıkar. Şu anlık tek önemli olan kendi hayatına değer vermen
Kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan psikolojim bozuldu mesela burada hoşuma giden biri vardı hayatında biri olduğunu öğrendim sonra sonrasında da ne buldu onda acaba benim ondan eksiğim var mı falan diye sorgulamaya başladım kendimi psikoloğa gitsem mi diye bile düşünüyorum çok kafa takıyorum bu tarz şeyleri
Eğer kendi kendine aşamayacağın bir durumsa git ama tavsiyem kendine değer vermen yönünde. Hayatta illaki kendimizi birileriyle kiyasliyoruz. Bunu azalt ama bundan vazgeçmek tamamen mümkün değil. Her insanın karakteri , bilinci, olgunluğu, hayat standartları, çevresi, imkanları farklı. Bunun bilincinde olarak kendine imkan tanı.
Diğerlerine nispeten düşük bi zekaya sahipmişim bi arkadaş öyle diyor
Haklısın
Olmayınca olmuyor işte kendine kotu anlam yüklemene gerek yok kader kısmet bu isler
Niye öyle düşünüyorsun güzeller güzeli bir zat tarafından yaratilmişsin
Sana gönül veren geri alır ama gönlünü alan senin olur
Şu yaşıma kadar derken 😑
ne diye takılıyorlardı sennile
Takılmak ne alaka sevgilim olmadı zaten hiç
Estetik ve cilve. Yaşında da bir şey yok.
Bazı şeyler zamanla olur. Zamana bırakmayı dene.
Güzel olmamaya devam et
Herkes nasibine mecburdur merak etme
İyi ne yapak bacak arasinda organ
Güzel olunca noluyor hala mutsuzum
Havaya bak😂
@İiistanbulluuu34 ne havası abicim
Neticede ben güzelim diyorsun ablam
@İiistanbulluuu34 dünya güzeli değilim tabikide öyle bir iddiamda yok ama çirkin olduğumu düşünmüyorum bu sana neden battı?
Dalga olsun diye yazdım düzgün konuş sever belanı
Amin düdüğü
@İiistanbulluuu34 bir incel daha bı rahat yokmu sizden
Ya yürü git Allah aşkına uğraşamam
@İiistanbulluuu34 uğraşma o zaman vizyonsuz cahil dağ ayısı
Ayı babandir haddini bil orpuu seni g"t lalesi
@PERIII144 sen ondan daha güzelsin sen bebeksin 🫶
Gskiz gereksiz havalardan hiç hoşlandım
@İiistanbulluuu34 abicim neyin havasını attım ben çirkin olduğumu düşünmüyorum dedim kendimi illa çirkin mi bulmam lazım neden böyle yapıyorsun. Zaten çok güzelim gibi bir iddiam yokki
Bacım boş ver öz güvenliği oluşunu bazı erkekler kaldıramıyor korkak kendini sevmeyen hayatta küsmüş olmanı istiyorlar gerçekten öz güvenli kendinden emin kendi ayaklarının üstünde duran kadınları görmek beni mutlu ediyor neden bu kadar sinirlendin ki sırf güzelim dedin diye en başta kendini sevmek o değeri kendinde görmek önemlidir bir başkasının iltifatına gerek yok kendini sevdikten sonra
Yorumu sileyim hepinisi yoksa skcm
Guzel olmayan kimse yok sizler fazla takıyorsunuz
Dert ettiğin şeye bak ya
Tamam da insan yine de biri olsun istiyor mesela sevilenlerde bulup da bende bulamadıkları ne merak ediyorum
Biraz kaba olcak ama sen normalsin insanlar seveni değil vereni seviyorlar o yuzd n bende insanlardan uzaklaşıyorum gayette huzurluyum
Her bunu yapmayan da seviliyor ki
Sen öyle sanmaya devam et
o zman sevilmeyi hak etmiyorsundur.
Bunu buna göre karar veriyorsak o kadar sevilenlerin bazısı aldatıyor aldatmasa bile zorbalık şiddet vs onlar sırf sevildi diye hak etmiş mi oluyor
Herkesin karakteri kendi mesuliyeti altındadır. Kişi daima empati yapmalıdır sevilmeyi haketmek istiyorsan.
Olursun elbet
Neden acaba
Saçmalama. zevkini çıkar hayatın her manada
sasma bende olamadim
Hmm o zaman ben doğru yerdeyim
Umarım istediğin gibi biri olur hayatında
Önce görsek miydi bir
Bana gönül veren çok oldu da noldu sanki
Tamam da bir kez bile insan bunu yaşamayınca sevilecek biri mi değilim diye sorguluyor
Bak canım başkası ne kadar ilgi verirse değer verirse versin sen kendine değer vermezsen kendini değersiz hiss edersin umarım güzel kısmetin olur ve değer vereninde olur ama önce kendin kendine değer ver
Al gönlüm senin olsun bebeğim
Kimse tanışmıyor mu?
Olursun
Bendee
Bugünde buna yakalım
Evet oldu
Olur olur
Değilsindir o zmn
Ben verem