Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlişkiler dengeli olmalıdır. Belki hızlı gitmişsinizdir belki açık açık belirttiğinizden dolayı eşiniz tarafından işitilen cümlelerden gelecek hayal edilmiş ve güzel bir vaat olmadığı kanaatine varılmıştır.
Ben hiç evlenmedim ama bu konularda vereceğim bilgiler gereksiz düzeyde benim bilgili olduğumu gösterebiliyor. Bu beni gözlemci yapar fakat ben hiç bu durumda olan insanları gözlemlemem soruya yeniden dönelim :D
Türkiye'de yaşıyorsunuz yaşam şartları oldukça zor denildiğine bakmayalım fakat evlendikten sonra oldukça zorluk çıkacağını söyleyebilirim. Şimdi bende biri bana evlenmeliyiz dediğinde aklıma türlü türlü adetler gelir, gelecekte olacak çocuğum gelir, maddi, manevi, her türlü şey gelir. Siz evlenmeye hazır olduğunuzu söylemeden önce eşinizle paylaşmanız gereken bilgiler vardır. Onu korkutmadan sakince bu bilgileri paylaşmalısınız.
Bana birisi evlenmemiz gerek derse benim kafa bir milyon olur. Onu desin sıkıntı yok ama yanında evlendikten sonra olması gerekenleri bir bir sıralasın. Misal evlenelim fakat maddi durumumuz kötü olacak ise "düğünü sade bir şekilde yapalım ne dersin? denebilir. Çocuk ile ilgili düşüncelerim var diyelim gelecekte çocuğumuz olabilir fakat bunun için evliliğimize biraz zaman verelim birlikte uygun zamanda karar alınca çocuk işine bakarız şimdi çocuk sırası değil... Darda olduğumu düşünelim: sen darda isen ben yerimde duramam senin en büyük destekçin olacağım. Rahatlatıcı şeyler söylenmelidir ki çocuk evlilikte olabilecek düşüncelerde tam olarak neyi düşüneceğini siz verin...
İlişkilerde güven çok önemli bir unsurdur. Daha yeni dün akşam bir tanıdığım eşi tarafından darp edilmiş ve boşanma aşamasına gelmiştir. Bu tanıdığım kişi pat diye evlenmiş ve zamanında eşine de kaçmıştır. Burada evlilik üzerine güzel konuşmaların olmadığı direkt anlık kararlarla evlenildiği bariz bellidir. Evliliğe evlenmeden önce doyurucu cümleler gereklidir. Aksi takdirde hem zor bir yaşam geçirilir hem de evlilikten kaçınılabilir.
Siz eşinizi ikna etmeye çalıştığınızda yanlış yapacağınıza eminim. Bir insan bir yere çok davet edilirse o kendini ona karşı o kadar çok özgür hisseder ve emin olun bundan bir gün pişmanlık duyarsınız. Israrla aynı konuyu sakın açmayın. Ortak bir fikir çıkmadığı sürece asla itelemeyin...
Dediklerime ters hareket ederseniz sizin üzülebileceğinizi düşünüyorum. Dikkatli sabırlı düşünceli davranmanız ve karşısının güvenini kazanmanız sizin öncelikleriniz arasında olmalıdır. Zaten güvenen bir kişi sizin evlilik teklifinizi beklemez kendisi teklif eder. Renginizi hafiften belli etmek karşı tarafı zarflamaktır. Zarfı alırsa devam almazsa zorlamayın derim.
Karakediden hiç bahsetmedim belki durum karakedilerdendir yani araya giren yabancı kişiler olabilir. Günahını almak istemem ama fark ettirmeden bunu da anlamalısınız.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,
Sağlıcakla kalın...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlişkiye hazır değilmiş de madem bunca zaman neden böyle heveslendirmiş insanları sadece sana değil herkese karşı ayıp etmiş ortada haklı bir sebebi olmadıkça bu tarz bi ayrılık affedilemez her ne kadar maddi açıdan kendine güveni olsada sorumluluk almayı becerememiş kendine yük etmiş olsa gerek ki evlenmeden bunu dile getirebilmiş. Bana kalırsa kalbini kırdığına değmemiş ve bu affedilemez bir durum aslında ama belki de kafası karışmıştır bence kendine de ona da biraz zaman tanı en azından birkaç hafta sonrası içinse önündeki hayata bakmaya devam et kalbini kırmış olması nişanı atması ayrılması her ne kadar üzücü bir olay ağlatan bir hadise olsa da herşeye rağmen hayatın devam ettiğini bilmen gerekiyor onsuz olduğun zamanlar da nasıl yaşıyorsan aynı şekilde yaşamaya devam etmen gerekiyor dilediğin kadar ağla üzül ama hayata küsme umutların tükenmesin sen hatalı değilsen bir hatan yoksa hatayı kendinde arama hatalı taraf karşı taraf yarası olan gocunurmuş derler boş ver sen gideni değil giden seni kaybetmiş oldu
00 Yorumla
Belki de ilişkinin en başında beri kalbinde başka biri vardı. Fakat bu kişiden yana hiç umudu olmadığı için seninle yoluna devam etmek istedi. Sonradan o malum kız nişanlın ile sevgili olmak istemiş olabilir. Bu yüzden terk edilme olasılığın yüksek gibi. Şöyle de olmuş olabilir; yine aynı ihtimal üzerinden gidelim. Seni sevebileceğini, onu unutturabileceğini düşündü ama sandığı gibi olmadı. Sana alışamadığını anladığı anda ayrılmak istemiş olabilir. Günümüzde çoğu ilişkinin bitmesinin sebebi 3. kişiler yüzden oluyor. Benim aklıma başka bir sebep gelmiyor. Bence daha fazla sebebini düşünüp kendini üzmek yerine artık unutmaya çalış. Onunla alakalı her şeyden kurtul ve kendini yoluna bak. Eğer geçmişe takılı kalırsan, anı yaşayamaz, geleceğe umutla bakamazsın. Umarım nişanlın olacak adamda yaşattığını yaşamadan ölmez.
00 Yorumla
+1 yılBiz bunun buradan raporunu nasıl çıkaralım? Ama sıkıntılı yani ilişkiye hazır olmayan bir insan neden nişanlanir ki? Var bu işin içinde bir bokluk senden soğumuş olabilir veya başka bir kızdan hoşlanıyor olabilir. evlenecek parasi olmayabilir bunu gerçi sen bilirdin. Rutine Hazir değildir. Biraz daha gece hayatı yaşamak istiyor olabilirim, sorumluluk almak istemiyor olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, demek ki yeterli bir olgunlukta değilmiş yani evlilik kafasında bir insan değilmiş başından beri. Fakat her şey güllük gülistanlık giderken bunun farkına varamamış çünkü bu ilişki konusunda halen çok toymuş. Onun biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacı var. Ancak yine de üzülmeyin. Zararın neresinden dönersen kardır derler ya hakikaten öyle bir durum yaşamışsınız. Bu cümleyi size evlendikten sonra da kurabilirdi. İşte o zaman her şey için çok geç olabilirdi. O yüzden evlenmede önce bunu söylemesi sizin açınızdan çok hayırlı ve isabet olmuş. Kırılan kalbinizi onarmak için konuyla ilgili bencemi okumanızı tavsiye ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ayrılık Sonrası Kırılan Kalbinizi Onarmanın Pratik Yolları Nelerdir?10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye hazır değil derken? Nişanlanmışsınız evliliğe doğru gidiyorsunuz.. Yüzükleri takarken kafası neredeydi bunun 😅 şaka gibi cidden.
10 Yorumla
u +1 yılHazır olmayabilir ama ayrılmak çözüm değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Evlenmeden farkına varması güzel
10 Yorumla
+1 yılO ana kadar aklı neredeymiş acaba
enterasan bir durum olmuş gerçekten sizin adınıza üzüldüm belki de gerçekten bir evliliğe hazır değildi bunu geç fark etmiş olması sizin için üzücü olsa bile gerçekte bakınca evlendikten sonra ben mutlu değilim deyip boşanmak istemesi daha büyük bir şok olurdu..
Kendince nedenleri vardır belki gerçekten size söylemediği bir durum da olabilir her durumda kendisinden emin olmayan birisinden kurtulduğunuz için bence şanslısınız30 YorumlaNeden böyle yaptığını apaçık ortada nişanlı olduğunuz kişi size zaten hazır olmadığını söyleyerek iş evliliğe gitmeden hazır olmadığını açıkça söylemiş bunun üzerine ne ne olsun ki? Evliliğin sorumluluğunu ve bir tek kişiye ömrü boyunca bağlı kalmaya hazır olmayabilir. Yol yakınken söylemiş gerçeği...
211 Yorumla- +1 yıl
nişanlanmadan önce düşünemedi mi daha en başından derdi evlilik düşünmüyorum diye
- +1 yıl
iş evliliğe gitmedi demişsin de bi kere o yola girmiş yani söylemin saçma
- +1 yıl
tüh ya keşke zahmet edipde parmaklarını hareket ettirmeseydin o zaman xd
- +1 yıl
senin yaptığını yapıyorum işte noldu hoşuna gitmedi mi
- +1 yıl
ciddiye almayanı ciddiye almazlar
- +1 yıl
ayn boşuna yazıyorsun bende okuyup geçiyorum zaten yani laf sokma çabaların boşuna
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldüğün sürecinde düğün hazırlıklarını çok abartıyorlar sende öyle yaptıysan ondan dayanamamıştır yani maddi olarak değilde manevi olarak sürekli her şeyde sorun çikartırsan hiçbir seýi beğenmezsen hazırlıklar falan ben bile gerildim anlatırken yani korkmuş kaçmıs belliki ya da başka bir şey ama pişman olur eminim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Dua et bu durum evlendikten sonra olmamış.
Gerçekten çok üzücü ve kırıcı bir durum.
"Hazır değilim" ne demek ya. Nişanlanasıya kadar nerdeymişti aklı.
Başka bahanemi kalmamış.
Önüne bakıcan. Atlaması zor bir durum ama zaman ver kendine.
Kendi yaranı kendin sar.
Sakın bir başkasından bekleme.00 Yorumla
+1 yılBos ver degilse evlenmesin ikiniz icinde iyi olmus
Beni ailem nisanaldi bende istemedim hem ailem hem kiz ve ailesi rencide olmasin diye yok diyemedim hem ben hem esim mutsuzus tem sebep cocuklar ayni evde yasayan ve yasamak zorunda olan iki insan gibiyiz bazen oleyim veya cocuklarim olsunda ayrilip kurtulayim diyorum boyle olasksa olmasin01 Yorumla- +1 yıl
Ondan gizledigin birsey varmiydi eski sevgili vs ogrenmis olabilir
Senin yerinde olsam sevinirdim boyle biri seninle evlenir sonra ayrilir ya da sana dunyayi dar eder evlenmek sorumluluktur bunu yapamiycak hazir olmiyan biriyle emin ol 1dk evli olmak istemezsin umarim seninle cinsellik yasayip ayrilmamistir buna uzulurum
00 YorumlaGünümüzdeki kangren ilişkiler hakim ne yazık ki. En kıytırık sebeplerden, ilişki bitiren bir toplum haline büründük ülkece. Gidişat güvensizliğiyle beraberinde getiriyor. Sizin adınıza üzüldüm talihsiz bir olay sevip bağlanmışsanız şayet. Kendi adınıza sevinin. Evlenip çoluk çocuğa karışıp sizi terk edebilirdi. Saygı ve Sevgiyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Gerçekten çok üzücü bir durum
Geçmiş olsunBitmemiş bir ilişkisi olabilir00 Yorumla
+1 yılbahane arıyormuş demek. hiç bir açıklama yapmamışsınız, o yüzden hangi konudan dolayı bahane arayıp ayrıldı onu tahmin etmemiz zor. ama üzülmene değmeyecek bir durum olduğu belli, bahane bulup kaçmak istemiş en başından sahte davranmış size demek ki.
10 YorumlaKötü bir durum ancak şunu düşün evlendikten sonra nerden de evlendim demesi daha mı iyi boş ver tamam de darlama suçlama seninse gelir zaten hazır olunca değilse zaten boş ver gitsin. Uzulmen normal ama yapacak bir şey yok sen say ki öldü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver gittiyse.. demek ki ya ailesi ya da senin tarafından zorlanmış böyle bir evliliğe. Ya da çevre tarafından. Sen evliliğe hazırsın diye o da hazır olmak zorunda değil..
00 Yorumla Çok zor bir durum gerçekten geçmiş olsun. Ama inan bana bu hayat ben ilişkiye hazır değilimlerde dolu olduğu gibi aklı başında, kararlarında vakarlı olan insanlarla da dolu. Her talihsizlik sana bir tecrübe katar. Hayatta birikimli ilerlemelisin. Aksi türlü mutlulukların da elle tutulur bir şekilde kalmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. TROLmüsün? Şakamısın?
bu ne saçmalık.. ? böyle bir erkek var mı? ve varsa senin beynin daha önce bunun böyle bir acaip uzaylı olduğunu hiç farketmedi mi?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin son noktasında mı hazır olmayışı tuttu? Bu işin içinde bir iş var bence. Başka birisini bulmuştur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine bu soruyu sormuş olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. hayırlısı değilmiş demekki. Eğer ki nasibin o ise döner dolaşır seni bulur. Kendin için hayırlı olanı iste
11 YorumlaGeri dönme ona sakın ilişkiye hazır olmamak değil senden emin olamamak o dost aci soyler, yuzune bile bakma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi ayrılmasını istemiş olabilir mi? Aileler arası problemler var mıydı ya da aile seni istemiyor muydu? Bunlar önemli detaylar.
Herşeyde hayır vardır , evlilik sürecindeki ayrılmalar çok daha zor olacaksa imzadan önce olsun her şey00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılUsul Usul yürümek ile ayak yorulmaz şu Konya'nın kızlarına canlar dayanmaz sevip sevip ayrılanın yuvası olmaz
00 Yorumla
+1 yılÜzülme canım vardır bunda da bir hayır evlendikten sonra üzüleceğine Zararın neresinden dönersen kardır öyle düşün
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltamam. Halbuki sevgili kalsanız belki devam ederdi. İşleri ciddileştirirseniz, birilerinin götü yemeyecektir.
01 Yorumla- +1 yıl
B*k yediniz.*
+1 yılAşkının ve sevdiğinin yanında duramamış, bazı şeylere maçası yememiş. Senin adına üzüldüm. Umarım karşına seni gerçekten seven birisi çıkar.
00 Yorumla
+1 yılişler aceleyle ya da zorlamayla , ani karar , gaza gelme gibi sebeplerden olduysa , olur böyle şeyler. Bi ortalık sakinleşsin konusursunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
Ona bunu at
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çünkü yürek yok karakter yok bu seviyede kurtulduğuna dua et.
Bir aile kuracak g. Ö. T yoksa kimseyi umutlandırıp evliliğe hazırlamıycaksın.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. evliliğe hazır hissetmiyordur ve durup ona hiç sormamışsınızdır
05 Yorumla
Soran+1 yılAsıl evlilik konusunu açan oydu ben hiçbir zaman evlilik istemiyordum ama onu tanidiktan sonra kabul ettim hemen onun tarafı turma bilip bilmeden
Soran+1 yılHerşeyi o ayarladı bile evi eşyaları düğünü herşeyi ama herşeyi inanamazsin. Hep evlilikten konuşurdu baya mutlu olxaz falan diye ama aniden yüzüğü atti
Soran+1 yılYeni birini bulup bulmadığını bilmiyorum ama sanmıyorum içine kapanık birisi Baska kızlarla konuşamaz ailesiyle arası kötü zaten ailesiyle iletişimi yok. Hem ailesi evlencegimizi duyunca baya sevinmis asla aileside boşanmamizi istemez
+1 yılYapabileğin tek bir şey var o da o da susup sabredip zamana bırakmak. Kimsenin yaptığı karaktersizlik yanına kalmaz. Allah'ından bulsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. İyi olmuş işte ya evlendikten sonra fark etseydi bunu. Hayatı zindan ederdi sonra sana.
10 Yorumlabiraz geç kalmamış mı ya? hayatına devam edeceksin. ve o kırılma hissi geçecek zamanla.
10 YorumlaErkek bir anda 360 derece dönüyorsa
(Tecrübeyle sabit)
Kesin baskasini bulup yeni heyecana kapilmistir
Sendende ayrilmak icin bunu bahane etmistir.42 Yorumla- +1 yıl
Sana yazamiorum ben
- +1 yıl
Bu görüşe kesinlikle katılıyorum
+1 yılKendine güveni olmayan defolup gidiyo, boş ver kurtulmuşsun
10 Yorumla
+1 yılbaşkası olma ihtimali 100/95 gibi hayırlısı olsun hakkınızda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yazık olmuş ama bir yandan da iyi olmuş bunu evlenince farketse daha büyük problem olurdu
00 Yorumla
+1 yılMaddi anlamda mı manevi anlamda mı hazır olmadığını sor?
00 YorumlaYol yakınken donmuş işte mis gibi. Evlendikten sonra ayrıpıp nafakaya bogulcagına
00 Yorumla
+1 yılAltında başka neden var ama sen bunu belki çok sonra öğreneceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamam da suç biraz sende nisanlanana kadar nasıldı nerdeydi aklı?
00 Yorumla Lütfen evlenecek bı kız varsa benide bulsun ya iş güç derken ben bulamıyorum bari o beni bulsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnüne bakıcan evlenseydin daha kötü atlatamazsan psikolojik destek al
00 Yorumla
+1 yılDemek ki buna hazır değilmiş. Gerçeği söylemiş aslında
00 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin nefret ediyorum ne istediğini bilmeyen anasının nazlı erkeklerinden
00 Yorumla
+1 yılAdam baktı masraflara ben buna hazır değilim dedi haklı
00 YorumlaKesin bir sebebi vardır
Hazır değilmiş madem nişan neden?00 Yorumla
+1 yılNisanliysan nasıl ayrılabilir aileler agizini açmıyor mu bu işe
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar nasıl bu kadar karaktersiz olmayı başarıyorlar hella olsun valla sözün bittiği yer
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılAilesinin baskısı vardır belki Eğer ailesine çok bağlıysa
01 Yorumla- +1 yıl
Geri aradımı hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılbahane sorumluluk almaktan korkmuştur başka birinide bulmuş olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Teselli etmeye çalışan 22 erkek den çok 2 kız yorumu daha çok destek vermiştir eminim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. İlişkiye hazır olmadığını söyledi ama hangi tip ilişki? Sen ilişkiye girmek mi istedin onunla?
00 Yorumla
+1 yılSorumluluktan kaçmış. Üzülürsün bir süre sonra başkası çıkar atarsın onu kendinden
00 Yorumla
+1 yılboş ver üzülmeye değmez, evlenmeden bozulması daha iyi olmuş...
00 Yorumlaİlişkiye hazır olmayan biri nasıl nişanlanmış ilginç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birisi olabilir veya gözü korkmuş sorumluluktan
00 Yorumla Tabi yoldaki kızlara baktı ve muhtemelen dediki bunlar varken ben bununlami evlenicem
02 Yorumla- +1 yıl
Siz erkekler böylesiniz kalbe değil görünüşe aldanirsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun, üzücü bir durum. Ama yine de, her şey bitiyor. Geçer.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evlenmek üzeyken bunu yaptıysa iyi ki evlenmemişsin ya seni beğenmemiş gölünü eylendiriyir ya da seni evlenecek değil eylenecek kişi olarak görmüş
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat