Arkadaşlar benim bir akrabam var benden 4 yaş büyük ve çok değerli birisi benim için çok iyi kalpli, dostluğa son derece önem veren, sosyal birisi beraber de çok iyi anlaşıyorduk. Ben birkaç hafta öncesinde psikolojik boşluktaydım ve onunla iyi anlaştığım için sürekli onunla vakit geçirmek istiyordum o da hep benimle olsun başka yere gitmesin istiyordum ve korkmaya başlamıştım. Bu yaşadığım durumdan o yüzden birkaç kişiyle sorunumu paylaştım, onun da dostluğa çok önem verdiğini bildiğim için yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim rahattım o yüzden. Anlattığım kişilerin içinde o kişinin ablası da vardı ablasını da çok severim bu arada. Sonrasında ben onun instagram profilindeki bir fotoğrafından tarihe bakmıştım ve o fotoğrafı da beğenmediğimi fark ettim ve beğenmiştim. Dediğim gibi çok sıkıntılı bir haftaydı o da benim öyle olduğumu görünce benim ona aşık olduğumu zannetmiş ve bu nedenle de kendini benden uzaklaştırdı muhtemelen kızıyordur bana. O bana gelip de bir şey demedi sizce benim gidip konuşmam gerekir mi? Onu çok önemsiyorum öz ablam gibi görüyorum ve asılsız bir nedenden benden uzaklaşmasını kaldıramıyorum o da sormuyor böyle bir şey var mı diye. Ama eğer gidip konuşursam iyice b*k ederim diye korkuyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor?
git her şeyi anlat aslında böyle bir şey olmadığını söyle
hiçbir şey söyleme bırak böyle kalsın
ablasıyla konuş ona anlat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne