Arkadaşlar konu biraz uzun. Öneri alabilir miyim? sizce arasam mı?

Arkadaşlar merhaba. Benim dostum dediğim işyerinde bir kız var. O işyerinde başkalarıyla daha samimi ve başkalarına gösterdiği ilgiyi bana gösterdiğini düşünmüyorum. Oysa onun okulundan işyerindeki işlerine kadar herşeyiyle ilgileniyorum. O başkalarına benden daha yakın davranıyor ve bu da zoruma gidiyor. Bir keresinde İşyerinden birinin daha önce düğünü olmuştu. İşyerindekiler arkadaşların olduğu bir fotoğraf paylaştı instagramda ve kadro tamam demişti. O düğün fotosunda bende vardım. Beni hikayeyi görmemem için o hikayeyi benden gizlemişti. Ben başkasından gördüm. Bunu ona asla söylemedim. Ben kendimi sorguluyorum sonra. Mesela, iş ile ilgili bir eğitim WhatsApp grubu oluyor her hafta. O gruba eğitimi ben veriyorum genelde. Her seferinde grup kuruyor katılımcılarla ve beni dahil etmiyor. her seferinde beni gruba eğitim günü sonradan dahil ediyor. Önceliği asla ben olmuyorum. Ona verdiğim değeri ondan gördüğümü düşünmüyorum. Ailesiyle yakınım ve abisiyle de yakınım. Onu da kardeşim gibi görüyorum ama bunlar benim zoruma gidiyor. 2 gündür konuşmuyoruz doğru düzgün. Normalde hergün onu arardım, o beni arardı. neden böyle davrandığımı sormuyor da, alıştığını ve benim böyle birisi olduğumu söylüyor ve takmıyor da. Dün benim için arada geliyorlar ona dedi. Benim neden öyle davrandığımı benim zoruma giden şeyleri bilmiyor. Diyorum ki düşündükçe, aslında belki de değer veriyor diyorum bazen benim için yaptıklarını düşünüyorum ama onu da iş için, başkalarının korkusuyla kendisine laf gelmesin diye yaptığını düşünüyorum sonra. Bazen akşam ona halini hatrını soruyorum mesaj olarak. o aktif olmasına rağmen mesajlarımı görümüyor. kendimi canım gibi hissediyorum. sanki takmıyormuş gibi. bugün bana sanki yabancı gibi uzak bir şekilde selam yazdı ilk defa normalde böyle konuşmazdı ve sonra bişeyler sordu. normal cevap verdim. sonunda teşekkür etti görüldü attım. gerçekten zoruma gidiyor. Sizce onu arasam mı?

ara
arama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Arkadaşlar konu biraz uzun. Öneri alabilir miyim? sizce arasam mı?