Merhaba normalde böyle şeyler yazmayı pek sevmem ama insanlar nasıl önerilerde bulunacak merak ediyorum nereden başlayayım bilemiyorum ben biri tarafından bir sürü hakaret yedim özgüvenim düştü haliyle boyuma tipime hayatıma laf edildi ben o kişinin böyle laflar edeceğini düşünmüyordum iyi biriydi eskiden yakındık her neyse bu detaylara pek girmeyeceğim ondan sonrasına herşeyden çok çekinmeye korkmaya başladım en basit örnek vermek gerekirse biz küçük bir şehirde yaşıyoruz ailemle haliyle az gezilecek var biriyleriyle karşılaşmak mümkün ben çok çekinmeye başladım avmye çarşıya oraya buraya gidemez oldum çünkü kendimi göstermek istemiyordum beni görmelerini istemiyordum çekiniyordum aslında onların utanması gerek insan içine çıkamamaları gerek ama ben çekiniyordum sadece o kişiden de değil eski okul arkadaşlarımdan ondan bundan falan sonrasında okulumu da açığa aldım 1 yıl evde oturdum neredeyse anca akrabalara falan gittim asla avm çarşı oraya şuraya gidemedim şimdi dershaneye gideceğim çok korkuyorum eleştrilirim falan diye gitmeye asla cesaretim yok dershaneye gittiğim için de haliyle alışveriş yapmam gerekiyor nasıl gideceğim napacağım bana öneride bulunur musunuz hiç cesaretim yok güvenim yok bu arada tek bir kişi de değil eski okul arkadaşlarım da görsün istemiyorum tanıdık kimseyle karşılaşmak istemiyorum karşılaşsam umursamam ama görmelerini dahi istemiyorum ne yapabilirim sizce biraz saçma ve uzun bir soru oldu ama sormak istedim sadece
Güncellemeler
+1 yıl
şu an başka şehirdeyim kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar