A arkadaşlar çok önemli lütfen okuyun. Ne yapmaliyim?

Sevgilim bir kızla normal konuşuyordu yani boyunu falan sormuştu fakat bir süredir görüşmüyorlardı. Gecem kız bir şey atmış story olarak. Sevgilimde beğeni ve emoji atmış. Kız sadece beğeni atmış. Sonrada yazmiyorsun demiş benimki. Kiz da sürekli konuşmuyorduk ki zaten ayrıca seni rahatsız etmişim gibi hissettirdigin için teşekkür ederim yazmış sevgilimde estagfullah bu fıkra nereden kapıldın merak ediyorum demiş. biraz konuşmuşlar.

Anlamadım lütfen yorum yapın bir şey deyin akıl verin

Güncellemeler
+1 yıl
Kız yazmıyorsun deyince hep yazmışım seni rahatsız etmişim gibi hissettim, neyse yazmışken sorayim nasılsın napıyorsun yazmış
Sevgilimde iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın demiş. Kiz da teşekkür ederim bende iyiyim yazmış. Kız nasıl gidiyor demiş sevgilim çalışmıyorum tatil yarın iş başı yapacam yazmış. Kız bende diyorum niye canlı yayın story falan yok yazıp emoji atmış. Sevgilim ha öldüysem demiş. Kız iyimserim ben olduğunu düşünmedim yazmış. Sevgilim sahol ya demiş kız beğeni atmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Ertesi gün kız sevgilim bir canlı yayınını açmış galiba el sallamış. Kız da buna özelden yolculuk nereye demiş sevgilim eve desem bu hafta buradayım yarın şuraya gidiyorum yazmış. Kiz da hımmm anladım yazmış. Sevgilim evet demiş kız beğeni atmış sadce.
ACIL FIKRINIZE IHTIYACIM VAR. LUTFEN OKUYUN BI YORUM YAPIN.
A arkadaşlar çok önemli lütfen okuyun. Ne yapmaliyim?