Merhabalar yaklaşık 35 gün önce 3.5 yıllık ilişkim benim yanlış anlamalarım ve toksikliğim sonucu bitti. Her yerden engellenmiştim. Bir şekilde wpden engelim kalktı. İnstagramdan priv hesabım dahil hepsi engelliydi. Bu ilk ayrılığımız değil. Barışmak için çok çabaladım ama ilk defa böyle gördüm onu ve ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldık. Geçen hafta ablasına yazdım. Hatamın farkında olduğumu ve onu geri kazanmak istediğimi bana bir yol göstermesi için yardım istedim. O da haftasonu görüşeceğini ve bana haber vereceğini söyledi. Haftasonu geçti. Yazdım ablasına ve konuşmuş daha öncede ayrıldığımızı barıştığımızı bir daha isteyip istemediğini sormuş hayır istemiyorum demiş. Ben de ablasına hayırlısı böyleymiş artık demek ki vazgeçmem gerekiyor dedim. O da bana ben sana vazgeç veya vazgeçme diyemem, belki zamana ihtiyaç vardır. Gelişme olursa haberdar ederim seni dedi. Pazartesi sadece kendi hesabımı engelden kaldırmış takip etmemiş tabi de. Ben ona 2 ve 3 yıl önce iki tane çok yakın olmayıp tanıdığı erkeği takipten çıkarttırmıştım onları takip etmiş. Postegrodan baktım. Postegroyu bilip bilmediğini, onu bir şekilde stalkladığımı bildiğini bilmiyorum. Önceden böyle şeyler yapınca ben hep yazardım sen ne diye yapıyosun diye ayrı olsak bile. Postegrodan haberi var mıdır? Stalkladığımı biliyo mudur? Tepki almak için mi takip etmiştir? Priv hesabımın engelini kaldırmayıp kendi hesabımın engelini kaldırması ne anlama geliyodur? Ona en son 2 hafta önce yazdım uzun bir mesaj attım ve artık engelleri kaldırabileceğini rahatsız etmeyeceğimi söyledim fakat o geçtiğimiz pazartesi kaldırdı engeli. Benim söylediğim şeyle alakalı olsaydı o an kaldırmaz mıydı?
Eski sevgili engel açıyorsa ne anlama gelir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Sen abini dinle o kızı bırak. Başka sulara yelken aç.
Olmuyo ki be abi 3.5 yıl kolay değil silip atamıyo insan.
Ezk yenisini bulamamış terk ettiği yere geri dönecek sen kabul edersen gurursuzsundur böyle kızların arkasını kaldırır durursunuz
3.5 yılın üstüne 1 ayda yenisini bulmak gibi amacı olmaz onun. İyi tanıyorum. Sadece engeli kaldırmasını çözemedim.
Gerçekten fazla safsınız her erkek onu tanıyorum güveniyorum diyor evet böyle uyumaya devam çok üzülürsünüz
Bilmiyorum gerçekten. Üzgünüm böyle olduğu için ilişkimizin bitmesinin ana sebebi zaten benim güvensizliğimdi. Ona o yokken güvenmekten başka çarem yok ki.
Bu kadar gurursuz olmayın abi bende terk edildim ama çok seviyorum yinede öyle düşünmüyorum sadece bu yapılan ezikIik
Engeli kaldırmasındaki amacının geri dönmek olduğunu mu düşünüyorsunuz peki
Olabilir birisini bulamamış işte
engel açmayı falan geç sen varken çıkarttığı insanları sen gittiğin gibi geri alıyorsa o kızdan olmaz
Ben gittiğim gibi geri almadı aslında yaklaşık 3 hafta sonra geri takip etmiş ve ayrıldığımız gün ona söylemiştim. Sen gidip şimdi onları da takip edersin diye. Birinin soyadını bile hatırlamamıştı ben söylemiştim. Ve ikisini de aynı anda takip etmiş. Arkadaşlarıydı onlar fakat ben hoşlanmıyodum.
Ohoo sende kız o çocukları takip etsin diye elinden geleni yapmışsın be biladerim.
@BalkanTürkü bana inat olma ihtimali var mı sence abi. Postegrodan haberi var mıdır? Benden bir tepki mi bekliyodur? Ona yazayım hesap sorayım gibisinden.
Bence senden intikam alma amaçlı onları takip etmiş. boş ver kizla araniz bayağı bozulmuş. Kız sana dönmediği sürece kızı unut ve yoluna bak.
@BalkanTürkü öyle olacak zaten abi ben 4-5 defa adım attım ayrıldıktan sonra. Gururumu yeterince ayaklar altına aldım ve ondan bir adım olmadığı sürece ben adım atmayı düşünmüyorum.
Tekrar deneyebilirsin demek
Barışmak istiyor yenisini bulamamış
Pekala barışmak istiyorsa ablasına neden hayır istemiyorum demiştir? Ablası da bana zaman gereklidir belki dedi. Aralarında böyle bir konuşma mı geçmiştir acaba?
Naz yapıyor mesaj at konuş sen geri dönüş yapar eninde sonunda
çok yazdım abla. Pişman olduğumu aynı şeyleri tekrarlamayacağımı söyledim. Beni sevdiğini ama artık istemediğini toksiklikten bıktığını söyledi. En son 2 hafta önce konuştuk. Pazar ablasına istemiyorum diyor, pazartesi engelimi kaldırıyor. Çok değişik gerçekten.
Kafası karışık bekle biraz zaman geçsin ona göre yoluna bakarsın
Seni unutmamış işte
Ben barışmak istediğimde beni sevdiğini fakat istemediğini söylemişti. Ablasına istemiyorum diyip engelimi kaldırması beni çok düşündürüyo.
Güvenmiyorsan orası ayrı ama araya zaman girdiği için belki de sana karşı duyguları ağır bastı
Olabilir ama pazar ablasına istemiyorum diyor. Pazartesi engel kaldırıyor. Hani tüm engelli listesini kaldırdı desem fake hesabım ve priv hesabım hala engelli 😂
Arada 1 gün varmış o zaman bilemedim😂 belki ablasıyla tekrar konuştu fikri değişti amannnnn neyse boş ver bundan hayır gelmez🥴