3 hafta oldu ayıldık engeli kaldırmış napmya çalışıyor sizce neden engeli kaldırdı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen niye onu hala takip ediyorsun? Bunun cevabı ile sorunun cevabı aynı
Vaowwww bi iyiydi
Okunan bir kitabi yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdır. Eskileri klozete atip sifonu cekin.
Çok güzel anlattınız çok teşekkür ederim
Bence sizde silin numarasini ve stalk yapmayın.
Tamam baktıkça daha çok kafam ona gidiyor ztan
Aynen gerek yok. Hayatina bak
Kafa yeni yerine gelmiş meraktan kaldırmıştır 25 ten sonrada engel nedir çocuklar gibi 😂
30 yaşında adam yapıyor bunu düşün.. gezdi dolandı kürkçü dükkanına girş yapmaya çalışıyor heralde aklı sıra
Yaş 30 dur da zeka yaşı nerde ona bakmak lazım cidden çok tuhaf geliyor ilişkin bittiyse efendice dur 25 inden sonraki bir kadına yapıyorsan bunu 2 0 geride kalıyorsun
Yazar mı sence
Biraz bekle eğer yolu yapmaya başladıysa yazar ya da arar fark ederse baktığını daha çabuk yazar
Ben wp girmiyorum sence giriyim mi beni görmesini sağlayalım mı yoksa hiç girmeyip merakta bırakayım mı
Şu oluyor seni özledim senin değerini anladım bebeğim. Bak engelini kaldırıyorum hani sende fark edip yazarsan devamı gelir :)
Çok oldu bu bana engellemek bence çok çocukça bir şey. Gözümden düştüğü yetmezmis gibi bide bu tür hareketleri sadece komik gelir
Engeli kaldırıp yazdığı oldu mu
Evet biraz kez oldu o zaman tekrar konuşmaya başlamıştım manyak gibi sonra ayrıldık normal olarak ve gene engel yedim😂 biliyordum böyle olacağını numarasını silmedim iki gün sonra engeli açıp durum koymuş ben görecem mi diye gibi çocuksa şeyler yazmış işte pişmanım. Bende wp görulemeyi kapattım baktım ki o görmesin baktığımı falan böyle saçma şeyler yaşadım hahhaa
Ben wp girmiyorum sence giriyim mi beni görmesini sağlayalım mı yoksa hiç girmeyip merakta bırakayım mı
Normal ol bence, normalde nasıl giriyorsan öyle gir. Eğer girmessen merak etmez anlar dikkat çekmeye çalıştığını
Engel listesini temizleme işi yapmış olabilir. Engelli listesini ara ara ben de temizlerim.
İnstgram sevmediğim bir resmini koymuş
tepkini reaksiyonunu ölçmeye dikka çekmeye çalışıyor, basit numaralar bunlar aklımızda olsun..
Dimi çok haklısın kardeşim sağ ol
rica ederim
Memed bide sevmediğim bir resmî vardı onu da instgram profil yapmış bu ne peki :)
senin o resmi sevmediğini biliyor çünkü kasıtlı yapılmış, biraz inadına yapılmış hani sen bir şey de diye bak böyle yaptım ama hiç üstüne düşme çünkü ilgilendirsen o zaman şımarır ve vazgeçmez olduğunu düşünür
Yaaaa ne güzel şeyler yazmışsın duvarındaki yazıyı çok sevdim eğer gerçekten böyle düşünüyorsan sana dünyanın en güzel kalpli kadını nasip olsun diliyorum mutlu senelere şimdiden teşekkür ederim yardım için 🙏🏼
ben teşekkür ederim asıl düşüncelerin için çok naziksin hepimiz için hayat güzel iyi insanlar çıkarsın karşımıza sanada şimdiden iyi seneler dilerim her şey gönlünce olsun 🌸
Asıl siz çok kibarsınız görüşmek dileğiyle hoşçakalın 🙏🏼🙆🏻♀️
Son bit şey daha sorsam çok mu abartmış olurum 🙆🏻♀️ Ben wp girmiyorum sence giriyim mi beni görmesini sağlayalım mı yoksa hiç girmeyip merakta bırakayım mı
estağfurullah buyrun tabi ki, uzun zamandır girmiyorsun şimdi girersen dayanamadı bak der kendi kendine istersen biraz daha zaman geçsin.. kendi hayatına hem daha fazla odaklanmış olursun aklına daha az gelir merak duygun olmaz bir anlamda , yok illa girmek istiyorum dersen hikayelerine falan hiç bakma sakın hayatına o yokmuş gibi davranmaya devam et bundan sonra senin için en sağlıklısı bu.. temiz güzel bir sayfa
numarasını sil, takipten çık o zaman için hafifler merakda etmezsin
Seni tanımıyorum ama bir arkadaşım gibi hissettirdiğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediklerini yapacağım kendine çok ama çok iyi bak🙏🏼🙏🏼
böyle yansıttıysam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. dilerim her olumlu olur hayatında 🙏
her şey olumlu olur hayatında
Bu ne ya herkesin eski sevgilisi var bir tek benim yok
Başa bela hiç uğraşma
Sevgili olmak mı başa bela o zaman neden herkes sevgili oluyor benim hiç sevgilim olmadı bence anormal olan benim yani hatta kendimi şanssız hissediyorum
En iyisi bazen yalnızlık hayatta öyle darbeler yiyorsun ki bazen ayağa kalkamayacak kadar çok zorlanıyorsun
Ama gençliğim hep yalnız geçti o güzel duygu heyecanı hiç yaşayamadım hiç anım yok aşkı yaşayamadım tadamadım yalnızlık mutsuzluk içinde yaşadım hep
Onun ne yapmaya çalıştığı değil, senin bunu neden düşündüğün önemli, boş ver yol ver...
Demekki boşlukta. Seni izleyip bazı ihtiyaçlarını gideriyor olabilir
Yazmanı istiyor yazma
Yazamammm. maalesef çok üzdü
Ne işe yaricak ki
Dikkatini çekmeye çalışıyordur
İnstgram da sevmediğim bir resmini koymuş
Başka birini bulamadı sana tekrar dönüş yapmaya çalışıyor
boş ver takılma yine üzer ö
Yenisini bulamamış.
Sıkılmış oluyor
Özledi
fark ettiğini belli etme bence
Hiç oralı bile olmadım wp uzun zamandır girmiyorum sırf görmesin beni diye
Sadece merak derim
İnsan niye merak eder birini
Her insanın fıtratında var az ve ya çok merak etmek ne yapıyor ne ediyor ne paylaşıyor yeni bir sevgili ettimi buna benzer nedenlerden dolayı
Evet ama sadece o değil yani instgrama hemen en sevmediğim açık üstsüz resmini koymuş profile onu niye yaptı peki çok kızardım o resim için ona
Biliyor ki sen onun hesabını bakacağını ve hem seni sinirlerini bozmak için hemde diyer kızların ilgisini çekmek için olduğu kesindir
Burcu ne kız
sen aklın hala onda
Anlamadım?