Arkadaslar , instagramda da bu beni engellemisti sonra bir baktim engeli kaldirmis..
peki instagramda engelliler listesi gibi birsey var mi arkadaslar?
peki instagramda engelliler listesi gibi birsey var mi arkadaslar?
İnstagramda engellenenler listesi diye birşey yok kardes. bir senedir kullaniyorum. Olay şöyle birinin engelini kaldirmak istersen onun profle giriyosun takip etin yaninda engeli kaldir var ona basiyosun engel oyle kalkiyor. Yani ozellikle seni aratip bulmuş öyle kaldirmiş engeli
yani bu ne demek oluyor benim profilime girip bakmis.. kendini belli ettirmek istemis veya bir sinyal göndermek istemis dimi
Evet aynen o şekilde demek istemiş. bir adım bekliyo senden. Eger sen haksızsan mesaj at kesin barisacaktir. Eger hakliysan ölecegini bilsen bile yinede yazma
denedim denedim gururumu hice sayarak yazdim buna..
söyle ki biz neredeyse 3 aydir ayriyiz.. ben bunu hep takip ediyordum engeli kaldirdi mi kaldirmadi mi diye.. kaldirdiginda da yaziyordum ama o olumsuz olumsuz konusuyordu sonrada tekrardan engelliyordu..
iste bu neredeyse 3 haftadir engeli kaldirmisti tamam mi ama ben hic yazmadim buna.. sonra instagramda da engellemisti beni ayrildigimizdan beri herneyse buna ben hic yazmadim ya baktim instagramda engeli kaldirmis.. anlamadim gitti
Bunu hepimiz yapıyoruz olmuş mu kalmış mi diye benden sonra watsappa duvarına ne yazmış? Dur bakiyim engel den kaldırdım yazcak mi bana vs sebeplerden dolayı :)
tamamda neden yani? amac nedir bu durumda
Seni özlemiş sende özlemiş misin diye mesaj maksadindan engeli kaldirmis :)
sanmiyorum cünki bak..
ya söyle ki biz neredeyse 3 aydir ayriyiz.. ben bunu hep takip ediyordum engeli kaldirdi mi kaldirmadi mi diye.. kaldirdiginda da yaziyordum ama o olumsuz olumsuz konusuyordu sonrada tekrardan engelliyordu..
iste bu neredeyse 3 haftadir engeli kaldirmisti tamam mi ama ben hic yazmadim buna.. sonra instagramda da engellemisti beni ayrildigimizdan beri herneyse buna ben hic yazmadim ya baktim instagramda engeli kaldirmis.. anlamadim gitti
Yazmadigin için kaldirmis şimdi bu bana niye yazmiyo hesabı klasik kaçan kovalanir yazma bir müddet dahaa bak o yazicak ;)
ayni seyi düsünüyoruz 😊 peki bu instagramda engelliler listesi gibi birsey var mi?
Kullanmıyorum bilemicem
hani bu beni instagramdan engelleyip kaldirmisti ya.. bir iki gün öyle acik birakti profilini sonra da kapatti kimse resmini görmesin diye.. amaci ne sizce?
Bende dün fark ettim engeli kaldırmıştı bende kaldırınca beni tekrar engellemiş
Eski sevgilin önce senden kurtulmak için seni engelledi sonra da yeni bir sevgilisi oldu ve sosyal ağlar şifresini ona verdi tabi engel listesinde başka birinin ismini görmesini istememiştir
ya birsey sorucam instagramda öyle birsey var mı ki? yani engelliler listesi gibi
Kullanmadım bilmiyorum vardır mutlaka
Cevap
3Cevap
bir kez daha bakmak istemiştir ne alemdesin napıyosun diye merak etmiştir
neden ki yani neden merak etsin
Her katil cinayet mahalline bir kez daha döner
bence bir anlamı yok sadece seninle bir sorunu kalmadığını göstermek istemiştir
ya söyle ki biz neredeyse 3 aydir ayriyiz.. ben bunu hep takip ediyordum engeli kaldirdi mi kaldirmadi mi diye.. kaldirdiginda da yaziyordum ama o olumsuz olumsuz konusuyordu sonrada tekrardan engelliyordu..
belki de pişman
hani bu beni instagramdan engelleyip kaldirmisti ya.. bir iki gün öyle acik birakti profilini sonra da kapatti kimse resmini görmesin diye.. amaci ne sizce?
Aynı durumu şu an bende yaşıyorum ve senin yaptıklarının aynısını yaptım 1 aydır yazmayı bıraktım engeli kaldırmış Instagram'dan. Gelismeler ne Merak ettim :)
Pişman olmuş olabilir.
öyle yapicam zaten.. peki birsey sorucam instagramda engelliler listesi gibi birsey var mi?
Ben baktim öyle birsey yok.. birini engellemek istiyorsan onun profiline giricen öyle engellicen, engeli kaldirmak icinde o kisinin profiline girip kaldirmak gerekiyor
olmaz yazamam.. bu onun egosunu tavan yapmis hale getirir.. bu benimle bir oyunlar oynuyor ama
kıvama gelmiş vermeye hazır demektir
senden haber bekliyor vur gitsin
ne haberi bekliyor ki
O arkadaşın canı sıkılıyor. d
hayır yok.
yapmaya çalıştığı şey çok açık.. senin ona yazman hoşuna gidiyordu egosu tavan yapıyordu.. sende yazmayınca engeli kaldırıp kendini hatırlatmak istemiş arkadaş
ayni seyi düsünüyoruz 😊 ya peki bu instagramda engelliler listesi gibi birsey var mi?
hayır yok.. adı arama kısmında çıkmıyosa seni engellemiştir bu şekilde anlayabilirsin
ee ben ama eskiden arama yerinde görebiliyordum.. girip bakixordum resimleri gözükmüyordu.. fakat kuzenin instagramindan giriyordum resimleri görüyordum.. o nasil oluyor
aynı anda girip bakın.. bazen profilini açıyor olabilir yoksa olmaz öyle şey
trip atmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar