Bir de para vermiştim yenice. instagram'da gizli profilleri gösteren bir uygulama Postegro. Postegro yerine gelen uygulama hangisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Postegro Benzeri Uygulamalar Nelerdir?
Instagram milyonlarca kullanıcıyı bünyesinde bulunduran bir sosyal paylaşım platformudur. Instagram’da bulunan profil gizleme özelliği, diğer insanların profillerini merak eden bazı kullanıcılar için sorun yaratmaktadır. Buna çözüm olarak bazı kişiler gizli Instagram profillerini görmemizi sağlayan uygulamalar geliştirmektedirler. Postegro bu uygulamalardan sadece biridir. Şimdi diğer uygulamaları da inceleyelim.
WebNunu
Webnunu, Postegro ile aynı mantıkta çalışan bir uygulamadır. Webnunu sayesinde gizli Instagram profillerini görebilir, gönderilerini görüntüleyebilirsiniz. Android kullanıcıları için Nunu Web adlı mobil uygulamasının yanında IOS kullanıcıları için tarayıcıdan girilebilen versiyonu da çıkarılmıştır.
Bu uygulama, Instagram ile doğrudan bağlantılı değildir. Bu durum bazı güvenlik riskleri ortaya çıkarmaktadır. Bu risklerden kaçınmak için uygulamaya kendi hesabınız yerine sahte bir hesapla giriş yapmanız daha güvenli olacaktır.
2020 yılından itibaren uygulama mağazasından kalktığı için APK versiyonunu indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz!
Whozi
BestWhozi de birebir aynı mantıkta çalışan bir uygulamadır. BestWhozi’den de profilleri görmek için bir hesapla giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesabın size ait olmaması güvenliğiniz açısından önemlidir.
https://webwhozi.com/#/login siteye bu linkten giriş sağlanabilmektedir. Bir hesapla giriş yaptıktan sonra arama yerine görmek istediğiniz gizli profili yazıp Instagram turunuza başlayabilirsiniz.
Secretle
Secretle uygulaması da gizli Instagram profillerini görebilmeniz, takipçi listelerinize bakabilmeniz için kullanışlı bir yoldu ancak kapatıldı. Diğerleri gibi yasa dışı olan bu uygulamayı da uygulama mağazalarında bulmak yerine tarayıcılarda aramayı denemelisiniz. Instagram bu tarz uygulamalara giriş yapılan hesapları kapattığından sahte bir hesapla giriş yapmanız daha iyi olacaktır.
Şu anda yalnızca virüslü ya da çalışmayan versiyonları bulunan Secretle, daha sonra tekrar geri dönebilir. Bu nedenle zaman zaman kontrol edilmesinde fayda var.
Pingru
Pingru da diğer uygulamalar ile aynı imkanları sunan bir gizli profil görüntüleme uygulamasıdır. Yasa dışı işlem yapmakta olduğunuzdan bu uygulamaya da sahte hesabınızla girmeniz sizin için faydalı olacaktır. Pingru uygulamasına giriş yaptıktan sonra, profilini görüntülemek istediğiniz kişinin bir takipçisi gibi tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.
Pingru şu anda APK versiyonu ile indirilebilir haldedir. Tarayıcıya “Pingru APK” yazarak indirebileceğiniz linklere ulaşabilirsiniz.
Profile Reports
Profile Reports da Instagram’da gizli profillere bakmanıza yardımcı olacak bir uygulamadır. Profile Reports uygulamasına da sahte bir hesapla girmeniz güvenlik risklerini azaltacaktır. APK versiyonu ile indirebileceğiniz uygulama, hikayeleri görüntülemenizde HD seçenek sunmaktadır.
Tarayıcınıza “Profile Reports for Instagram APK” yazarak indirebileceğiniz linke erişim sağlayabilirsiniz.
Postegro Gibi Siteleri Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Postegro gibi siteler yasa dışı uygulamalardır. Bu nedenle bu siteleri olabildiğince kullanmamak gerekir. Kullanmanız durumunda ise sahte bir hesapla giriş yapmanızı öneririm. Uygulamaların APK versiyonlarını indirirken veya tarayıcı versiyonlarını kullanırken virüs olabilecek dosyalar inmeye başlarsa bu dosyaların yüklemesini durdurmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca bu uygulamaların benzer bir çalışma prensipleri bulunmaktadır. Uygulamaların bir kişinin profil verilerini size sunabilmesi için, görmek istediğiniz kişinin takipçi listesinde bu uygulamaları kullanan biri olması gerekir. Uygulamalar takipçi listesindeki kişiler sayesinde size veri sunabilmektedir. Bu nedenle eğer bir kişinin takipçi listesinde bu tarz uygulamalar kullanan biri yoksa uygulama size veri sunamayacaktır. Bu da akılda bulundurulmalıdır.
Herkese iyi stalklamalar! 😉
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
- +1 yıl
Google'da aratip buraya kopyala/yapistir yapanlari kaale alma. Kisinin profili gizliyse hicbir sekilde disaridan erisemezsin. Bos yere hesap bilgilerini paylasma. Kisisel veri guvenligi zamanimizdaki en onemli seylerden biri.
Bir yazilimci olarak soyluyorum; boyle bir sey yapamazsin.
136 Yorumla- +1 yıl
@ay12guneş Tesaduf. Belki o sira profili acti o kisi. Bu artik imkansiz bir sey bosuna ugrasma
- +1 yıl
bence kimse denemesin diye diyosun yoksa nasıl imkansız mesela bi hesap hep gizli ama resimlerin bulanık halini görünüyo.
- +1 yıl
@BlueBird__14 bence de imkansiz değil çunki bestwhozi uygulamasi sayende bir kac kere baktim onun hesabina. Hatta hesabim kapanicakti az kalsin. Ama simdi uygulama mi calismiuor nedir bakamiyorun
- +1 yıl
İmkansız falan değil. Bu tür uygulamalar direkt instagramı hedef alarak tasarlanmıyorlar. Hepsi bir veri havuzunu hedefliyor.
Bu uygulamaları kişiler inridiğinde, arka planda bu kişilerin bütün arkadaşlarının bilgisi de o havuza gönderiliyor sonrasında ise, sahte bir hesapla gizli bir hesabı görmek isteyen kişi sadece o havuzdaki bilgiyi görüyor. Nitekim test edebilirsiniz, anlık atılan bir fotoyu asla hiçbir uygulama (instagram odaklı çalışmadığı sürece tabii ki) göstermez. O fotoyu atan kişinin arkadaşlarından birisinin mutlaka uygulamayı kullanmış olması gerekir.
Walla bende ne yazılımcıyım ne siber güvenlikçiyim. Hobilerle uğraşan kafasına göre takılan biriyim. Ama bu dediklerim hep böyledir
- +1 yıl
neden para verdin, kaçak kırılmış sürümleri vardı zaten
artık instagram böyle uygulamalara müsama göstermeyecek. çıkmaz artık böyle programlar514 Yorumla- +1 yıl
Su an açılan bir sürümü var mı? yardımcı olabilir misiniz?
- +1 yıl
@Zamanmakinesi99 al indir, bu kıyagıda kimseye kolay kolay yapmam.
katfile.com/x2x0frgogdyn/Lili_Apk_v19.4.apk.html - +1 yıl
Tesekkur ederim bakiyorum hemen 🙏
- +1 yıl
@Zamanmakinesi99 eyvallah
- +1 yıl
Maalesef indirilmedi :(
- +1 yıl
@Zamanmakinesi99 ben kullanıyorum, bi sıkıntı yok. sen yapamamışsındır
- +1 yıl
bu denermisin olacakmı
s2036.katfile.com:183/.../Lili%20Apk_v19.4.apk - +1 yıl
Android den mi yoksa iostan mı? Özelden mesajlasabiliyor muyuz
- +1 yıl
@Zamanmakinesi99 android bu kardeşim. yeni wttıgım link ge tıkladın mı? nasıl indiremyitorsun ya
- +1 yıl
@Zamanmakinesi99 bu dene birde.
https://justbeamit.com/kbbmy - +1 yıl
Son linkini deniyorum indirme basladı dedi sonra paketin ayrıştırmasında sorun oldu diyip bir hata kodu veriyor
- +1 yıl
@Zamanmakinesi99 mesaj attım, dm bak. bi zahmet
- +1 yıl
güvenli değil, benim hesabım çalındı, bakmasaydım keşke.
- 1 yıl
hala geçerli mi bu linkler
- +1 yıl
Değme, bacım değmez o it için harcadığın vakte
460 Yorumla Düzelir sanmıştım ama o da gitmiş, bilen ya da başka bulan varsa yazsın lütfen
30 Yorumla- +1 yıl
Şu an denedim ama hata oluştu falan diyor. Siz girdiğiniz lnki gönderir misiniz
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Neden başkalarının hayatını bu kadar merak ediyorsun?
31 Yorumla- +1 yıl
tıklanabilir değil ama sen kafana göre girersin
- +1 yıl
salamlar her kese xahis edirem postegroya ve yaxudda basqa prorqrama daxil olan varsa yazsin deyirler pullu olub kim gire bilirse mene yazsin
46 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 9 ay
- +1 yıl
secretle web ve webwosthize mi neydi, böyle uygulamaları paylaşan bi site vardı buraya linkini bırakayım
sihirliyelpaze. com/.../... i-profil-gorme-2022. html110 Yorumla - 81 Yorumla
- +1 yıl
Bence bu tarz uygulamalar hesaplarınızı ele geçirmek için tuzak, şimdiye kadar en mantıklı açıklamayı bulduğum sitede anlatmış zaten.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ahanda burada ben kullanıyorum gerçekten güvenli ama sen yinede girme böyle şeylere çünkü bazıları gerçekten hesap çalabiliyor, sıklıkla görüyorum sosyal medyada filan
11 Yorumla NuNu web adında bir uygulamaya geçmişler galiba :)) Play store'da var.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Postegronun telegram sayfasındaki linkler bazen çalışıyor dün ben girdim stalkladım. Ayrıca bestwhozi var onu da kullanabilirsin.
24 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@Smsmaksm play.google.com/.../details?id=com.bestwho.zi
Webpostegro var vpnyle girebilirsin - +1 yıl
Ya ben giremiyorum bana da geçenki girdiğin linki arar mısın
- 1 yıl
Ya hicbiri calismiyo
- 1 yıl
is guc ne olsun
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 965 cevap paylaştı. Sorma elimizde olmadan olmuyor
02 Yorumla- 1 yıl
Gizli profili ne demek oluyor
00 Yorumla - 1 yıl
Paranı geri alabilirsin postegrodan
01 Yorumla- 1 yıl
Ne yapiyorsun
- +1 yıl
Aslında kaldırılmadı sitenin ismi değişti
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu uygulamayla en çok kimi stalkliyordunuz ahahah çok merak ettim
10 Yorumla Googleplayden dene bi kaç uygulama
00 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var söyle şeylere..
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
oyle bisey mi varmis
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayır kaldırılmadı ki
08 Yorumla- +1 yıl
Daha ise yaramıyorlar kapatıldı maalesef girilmiyor bile
- Cevap sahibi+1 yıl
@tembelkedi61 ben nasıl giriyorum
- +1 yıl
Anlayamadım. Bende 3 çeşit postegro var ama ikisine girilmiyor biri de artık hesaplara bakmıyor pek
- +1 yıl
@tembelkedi61 web postegro çalışıyor, günde 3hesaba baka bilirsin
- +1 yıl
Ciddi misin bakıcam hemen
- +1 yıl
@tembelkedi61 evet, hergün kullanıyorum ben
- +1 yıl
Merhaba sizin hesap bize uymadığından diyor günlük hakkınız sıfırdır. 406 takipçim 37 takip ettiğim var ne uymuyor sence
- +1 yıl
Kullandığınız sayfanın özelliklerini söyler misiniz? Takipçi sayısı vs 🙏🏼 giremiyorum çünkü. Ölçütler istiyor
50 k ya dikiş bile atmıyorlar
00 Yorumla- +1 yıl
Kısa süreli bir hata sanmıştım :(((
17 Yorumla- +1 yıl
@eftelya0o whoozie diye sanırım adı buydu var bi tane ama hikaye değil gönderi gösteriyor huntegro da öyle bir de ghostegro var ama paralı gerçi hepsi öyle
- +1 yıl
https://web.nunu-app.net/login buradan bakabildim sanirim postegro yeni sitesiymiş
- +1 yıl
@eftelya0o ay eveet ben de yeni keşfettim çok teşekkürler:)
- +1 yıl
@eftelya0o sana gönlümü bırakıyorum ne demek
Lili uygulama varda atıyor
01 Yorumla- +1 yıl
diğer soruma da bakabilir misin
Fake hesaptan gir hangi uygulama olursa olsun
00 Yorumla- +1 yıl
Yeni adresi: web. postegro. info
10 Yorumla secretle. com var, kesin bilgi yayalım
21 Yorumla- +1 yıl
Çalışmıyor
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ucretsiz mi bunlar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Revelioapp var şu an
21 Yorumla- 1 yıl
Calisiyomu
- +1 yıl
paribu
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yokk bee
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Postegro kaldırıldı başka hangi uygulama var postegro gibi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?