Aşk İlişkileri Aşırı kıskanç sevgiliyle nasıl başa çıkarsınız? Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Selamm🥳🥳Çok sevdiğiniz sevgiliniz hayatınızın aşkı aşırı kıskanç biri çıkarsa ona nasıl yaklaşırsınız?Sormak için sorup kaçtım 😘 Aşırı kıskanç sevgiliyle nasıl başa çıkarsınız? Cevap Yaz 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u lotus-patraFenomen Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğer seviyorsam başa çıkarım.Dikkatli davranırım kıskanmaması adına.Ama normal bir kıskançlıksa.Hastalık derecesinde ise zor olur.Tedavi şart bunun için.Yanında olurum her zaman.Gerekirse arkasında. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 35,1b cevap paylaştı. Aşırı kıskanç bir sevgilim olmaz 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zarar gelir sadece cevap vermek için cevap verdim ve kaçtım😂😂 1 2 Yorumla Sanamısorucamm 1 yıl Ahaha evet Yorumla MATRAXCA 1 yıl 😂😂 Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Güven problemi var ise ilişkiyi yürütmenin anlamı yok bitirmek daha doğru neyi kıskandığına göre değişir bitebilir ilişkimiz 🤪 1 0 Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bende onu aşırı kıskanırım böylece dengelenmiş oluruz 1 0 Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. "Ben seninim bitanem. Lütfen, önce kendini sonra beni üzme." derim. 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 21 , eic 56% 1 yıl Bu konuda bir şey demek istemiyorum ya. Başa çıkılmaz abi. Ayrılın direkt. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 43 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Onu kapıya koyun, soğuk aklını başına getiriyor. 1 2 Yorumla Sanamısorucamm 1 yıl Aşırımsı doğru Yorumla superpsikolog 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
DreamScene123 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Aşkı bilmeyen birisiyimBelki öyle birisi çıksaydı karşıma o zaman severdim. 1 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı. Ya güvenmeyi öğrenecek ya da bitecek ilişki 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Konunun temeline inerek iyice didik didik ederim.. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 30,7b cevap paylaştı. Başa gelen çekilir der susarım gadası 1 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Çıkamam 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Öperim onu 1 0 Yorumla
SeçilmişKişiNeo Takip Et Xper 5 Yaş: 122 , eic 93% 1 yıl aldatarak 0 1 Yorumla SeçilmişKişiNeo 1 yıl sormuş kaçmış korkma burdakiler seni yemez ısırmaz 😊🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eğer seviyorsam başa çıkarım.
Dikkatli davranırım kıskanmaması adına.
Ama normal bir kıskançlıksa.
Hastalık derecesinde ise zor olur.
Tedavi şart bunun için.
Yanında olurum her zaman.
Gerekirse arkasında.
Aşırı kıskanç bir sevgilim olmaz
Zarar gelir sadece cevap vermek için cevap verdim ve kaçtım😂😂
Ahaha evet
😂😂
Güven problemi var ise ilişkiyi yürütmenin anlamı yok bitirmek daha doğru neyi kıskandığına göre değişir bitebilir ilişkimiz 🤪
bende onu aşırı kıskanırım böylece dengelenmiş oluruz
"Ben seninim bitanem. Lütfen, önce kendini sonra beni üzme." derim.
Bu konuda bir şey demek istemiyorum ya. Başa çıkılmaz abi. Ayrılın direkt.
Onu kapıya koyun, soğuk aklını başına getiriyor.
Aşırımsı doğru
Teşekkür ederim.
Aşkı bilmeyen birisiyim
Belki öyle birisi çıksaydı karşıma o zaman severdim.
Ya güvenmeyi öğrenecek ya da bitecek ilişki
Konunun temeline inerek iyice didik didik ederim..
Yol vererek..
Başa gelen çekilir der susarım gadası
Seven kıskanır. 😅👍
Katlanamazdım sanırımm😏😏
Ayrılırım
Çıkamam
Öperim onu
aldatarak
sormuş kaçmış korkma burdakiler seni yemez ısırmaz 😊🙂
çıkmam