Demek ben bu yüzden sevemiyorum. Bu türlerin hiç biri bana uygun değil. Ben sevdiğim zaman çıkarsız , karşılık şartı aramadan , sıkmadan , boğmadan, inanarak ve güvenerek sevmek isterim
Herşeye rağmen. Sevse de sevmese de. Aşk insanın elinde olan bir şey değil. Şunu yaparsan severim diye bir saçmalık çıkar ilişkisi olur aşk türü değil. Çünkü olayı da aska dair örnek olamaz. Aşık olmak için sebep gerekmez aniden olur ve seni alır götürür. Kendini onun peşine takılmaktan alıkoyamazsın. Isterse hiçbir çıkarına uymasın, isterse hiçbir vasfı olmasın. Kalbinde oluşu sana yeter. Aşk sebepsiz çıkarsız gelişen zalim bir duygu ama güzel 🙂
Herşeye rağmen diyenler yalan söylüyor. Ben herşeye rağmenciyim oradan biliyorum. Arkadaş aldatılıyorsunuz ağlayıp zırlayıp nefret ediyorum diyen siz değil misiniz? Hangi yüzle o şıkkı işaretliyorsunuz. Ben size diyim %90ı eğercidir ama kendini herşeye rağmenci sanıyordur.
Merhaba 🎈 Ben böyle kategorize edilmiş şeylere inanmıyorum ya. Sevgi insanların beklentileri ve menfaatleri doğrultusunda bölünüp pay edilecek bi duygu değil. Şartlı, şurtlu şeylerden ne kadar uzak olursa o kadar saf ve katıksız oluyor. İnsanların sevgiden uzak olduğu dönemlerde içinde bulundukları sevgiyi ölçüp, biçip bi karar vermişler anladığım...
Ben herşeye rağmen tarafindayim. Tabiki çizgilerim ve sınırlarımı aşmadan sevgi oyle basit bir şey değil birini sevdiğin zaman umarsızca ve kararlılıkla o sevginin arkasında durabilmek önemlidir. Ama zamanımızda zoru gören kaçmak için yer arıyor... O yüzden seveceğimiz ve aşık olacağımız insani öncelikle çok iyi tanimak ve karakterini iyi çözmek lazım yoksa sonu hüsran ile bitebiliyor... Saygılar...🌹
Eğer, çünkü, diye başlayan ya da oluşup devam eden hiç bir sevgi kalıcı olamaz. Bu kavramların karşılığı bittiği anda sevgide son bulacak demektir. Herşeye rağmen bir sevgide ise "herşeye rağmen" diyen kişi daima zayıf kalan, çok üzülen, sürekli didinen, hep adım atan, ama hep kaybeden taraf olur. Sevginin en güzeli iki yürekten karşılıklı olarak bir birine akıp giden bir sevgi olmalı. Ki hiç bir kavramla ifade edilmeye muhtaç olmasın.
benim sevgi türüm çünkü. severim çünkü enerjisi bana iyi geliyordur. beni dinlendiriyordur. sevmek o durumda benim için terapi olur, meditasyon olur. hep onu isterim yanımda. böyle aşkları kolay bulamıyorum. kıymetini bilmeye çalıştım hep.
Eğer türü ile çünkü türü aynı gibi geldi bana. Egosal tatmindir, bu da sevgi olamaz. Beş sevgi dili diye bir kitap var, o kitapta işte sevgi konusu anlatılıyor.
Benimkisi herşeye ragmenle eğer karışık. Şöyle bisey eğer bana dürüst olursan, arkamdan iş cevirmezsen, sadık olursan her türlü, her koşulda elini tutarım..
Sevgi başta olmak üzere hislerimi ne uzmanlara ne burçlara danışırım. Başlığı okudum, içeriği okumak dahi istemiyorum. Aşkın uzmanı olan kişi aşkı unutmuştur..
Rabbim banada nasip etsin diycem de uzun iliski bittikten sonra artık gerçek aşka ve sevgiye inanmıyorum yani bir kizi sevemiyorum bilmiyorum nasıl olacak ama yaş geçiyor 2-3 yıla kadar evleneceğim ortada aday bile yok benimkisi içinden çıkılmaz bir durum.