Dolu beğenileri, iltifatları olan kızları görünce moralim bozuluyor.
Üstüne birde o kızlar gibi olmadığım için sürekli hakaret alıyorum.
Üstüne birde o kızlar gibi olmadığım için sürekli hakaret alıyorum.
Sosyal medya gerçek değildir. Herkes en mutlu olduğu en güzel göründüğü halini paylaşır. Artı olarak çoğu kişi aşırı shop ve filtre kullanıyor yani o fotoğrafları, videoları görüp sandığınız gibi kimsenin cildi pürüzsüz, vücudu ideal ölçülerde değil. O yüzden kendinizi onlarla kıyaslayıp haksızlık etmeyin boşu boşuna canınızı sıkmayın.
O reddedilme duygusu sende bir travma yaratmış olabilir. Onu unutmak ve bundan etkilenmediğini kendine kanitlamak için sanırım yeni birini sevmek istiyorsun ama bu sen isteyince olacak bir sey değil. Bir seyi düşünmeyi, istemeyi bıraktığında karşına çıkar bu hep böyledir o yüzden bence akışına bırakmalısın.
Cevap
3Cevap
Beğenen öyle beğensin kimsenin hayatına göre yaşamak zorunda değilsin. Sen nasıl istiyorsan öyle olacak
Sen bide onları reelde gör 😂 hepsi efekt sopla böyle
Haklısın şöyle bir durum var.
Mesela fotoğraf çekiniyorum onlar kadar güzel çıkamıyorum ama gerçek hayatta daha çok dikkat çekiyorum.
O yüzdende fotoğraflarına bakıp üzülüyorum kendi adıma.
Ben bütün olarak aslında gayet güzel bir kızım ama burnum hafiften büyük olması fotojenikliğimi kaybettiriyor.
@kulianne istek attım mesaj at
@kulianne :)
Yaa daha iyi ya iste güzelsin ama fotojenik degilsin sanırım... boş ver hersey fotograf degil emin ol o bloggerlar sopla burunlarını düzeltiyor göbeklerini düzlüyor basen gizliyor😂
resimler gerçeği gizliyor. çok fazla canını sıkma.
Haklısın aslında.
görmyormusun bir resim koyuyorlar bebek poposu gibi surat. mimik bile kalmamış resimde.
Aynen haklısın ama erkekler de like yi basıyor.
sanal dünyada resim üzerine like a bassa ne olur basmasa ne olur.
Bende öyleyim:( ama eminim bizim kalbimizin güzelliği onların makyajlı yüzünden daha güzeldir
Ben de böyle yetersiz hissediyorum gördükçe…
Evet bende yetersiz görüp kendimi böyle bir yazı yazdım ama şu anda ne kadar haksız olduğumu anladım.
Kendi hayatımdan örnek vereyim, benim bir kuzenim var makyajsız aynaya bakamıyordu. Hatta shopsuz filtresiz fotoğraf çekinemiyordu o derece kötü bir tipti ve hala öyle. Fakat kız fotoğraf konusunda okadar çok ustalaşmış ki çok güzel olmasa dahi artı kapalı olduğu halde dişiliğini iyi gösteren ve makyajlı yüzü olduğu için sosyal medyada güzel iltifatlar alırdı.
Benim ise yüzüm ondan 100 kat iyi olmasına rağmen ve herkesten duyarım bunu.
Ve aynaya baktığımdada anlıyorum.
Fakat okadar çok bakımsız ve fotoğraf çekinmeyi bilmeyen insandım ki.
Doğal güzelliğim yetersiz kalıyordu.
Ama sokağa çıktığımda ona değil bana bakıyorlardı.
Sorun aslında hepimiz aynı tipte yiz hatta en güzel kadın dediğimiz bile bizlerle aynı tipte vasat.
Fakat kendilerini nasıl güzel göstereceklerini iyi biliyorlar.
Ünlülerden örnek vermek gerekirse.
Hadise güzel değil ama dişiliği ön planda tutuyor. Ve onun güzel olduğu zannediliyor.
Ama çok çok güzel kadınlar onun kadar dişil enerjisi olmadığı için Hadise gibi dikkat çekmiyor.
Sorun aslında verdiğimiz enerji ve bakım hatası😊
Orası öyle tabi ki. Ben yüz olarak kendimi beğeniyorum da mesela o kadar kusursuz vücutlu kadınlar var ki onlara bakınca kendi vücudumdan nefret eder hale geldim. Bir de bazen ne kadar kendimi beğensem de hiç sevgilim olmadi mesela ondan kendimi güzel hissetmiyorum. Zaten 25 oldum bu zamana kadar olmadi bundan sonra olan adamın da nerede ne halt yediği belli olmaz. Konudan alakasız biliyorum ama bu da beni çirkin ve yetersiz hissettiriyor.
Yüz olarak güzelsen sıkıntı yok😊
Fizik zaten sonradan spor veya küçük cerrahi dokunuşlarla hallolur.
Zaten genelde sevgilisi olmayan kızlar daha güzel oluyor.
Boy kilo kaç?
1 kilo duvar boyasının yapamayacağı yok
Onların yarısı orsplk yaparak beğeni ilgi vs alıyor onlae gibi olacağına dışlan hakarete uğra daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?