E hiç biri 🤣🤣 görücü usulü evlendim, ailem uygun gördü ve bende kabul ettim. Hatta onu ilk gördüğümde istemem demiştim 🤣🤣 Esim ailemi etkiledi, ailem beni etkiledi ve onu tanıdıkça ona aşık oldum. Birde nikahta keramet var derler yaaa bizimkinde vardı🥰😊
Seçen olmadı. Ancak seçecek olsaydı muhtemelen kültürlü olduğum için seçerdi. Bunun olması onda zaten sevgiyi oluşturur. Aslında sıraladığın maddeler birbiriyle bağlantılı düşünülebilir.
Fiziğini sever >>> hoşlantı oluşur >>> Aşk başlar
Bana göre döngü bu şekilde işliyor. Bazı istisnalar olabilir elbette.
İlk gördüğüm anda asla olmaz, bu benim yanıma yakışmaz ki düşünceleri aklımdan geçmişti ama tanıdıkça söylediklerime pişman olmuştum. Aileme karşı saygılı, hayata karşı dimdik duran biri olarak onu görmek içimin ona ısınmasına neden olmuştu.
İnanılmaz güçlü, ağırbaşlı, olgun bir karakteri olduğu için. Koruma ve sahiplenme içgüdüsü ve bana bunu hissettirmesi aklımı başımdan aldı Sonra kendini görünce yakışıklılık da buna eklendi.
Aradigim her ozellik onda oldugu icin, kara kasli kara gozlu genis omuzlu uzun boylu oldugu icin, agzi iyi laf yaptigi ama bencil olmadigi icin, bakislari icimi isittigi icin, baktigim zmn bu adamdan baba olur dedigim icin, ilk askim oldugu icin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tüm seçenekleri karşılıyor ama beni sevdiği için ve gerçekten aşkı sevgiyi ondan başka kimsede bulamayacağımı biliyorum. ayrıldık biz sonrasında ben evlendim o kimseye elini sürmedi bile. sadece bana destek oldu. bunların yaşanması lazımmış demek ki.