Sevgilisi olmayanlar eski sevdiğinizi neden sevdiğinizi söyleye bilirmisiniz Eski sevgilisi hiç olmayanlar seçtiğiniz kişiyi kendinize uygun mu seçerdiniz
Bana yaklaşımı, sıcaklığı, sohbeti bir başkaydı.. Herşeyden önce yanında huzurluydum.. Her ne olursa olsun yanında mutluydum.. Bir gülüşü vardı onu duyduğum ve gördüğüm zaman içime sokasım geliyordu.. Ben onu herşeyiyle sevdim.. Bana kızacağını bilsem de yine de hep net oldum.. Onunda net olmasını sevdim.. Daha yazacak çok şey var ama kelimeler yetmez.. 🥺🥺
kendimi yaninda mutlu hissettigim icin. ben huzur seviyorum huzur ariyorum, onun varligi beni huzurlu ve guvende hissettiriyordu. ben deger verdigim birinin hayatimdan cikmasini istemem hangi konumda olursa olsun bir sekilde hayatimda olsun. onun bende bir yer edinmesini istedim ama maalesef ben onda bir yer edinememisim ki bu durumdayiiz, herkes kendi kaderini kendisi ciziyor bu yuzdenn herkese hayatinda mutluluklar. umarim kimseyi yanlis tanimayiiz 💖
Ah be.. içim cız etti belki yanliş anlaşılma vardir.. yine hakkinizda hayirlisi olsun Hiç üzme kendini güzel bir Kizsin Allah yolunu açik etsin yarenim 💙🦋
İlk bakışlar çok önemli. İlk bakışta mutluluk hissi duyulduysa kalpte, sonra uzun bir süre yanlışların bile üstü örtülüyor. Üzerinden o ilk hisler heyecanlar çok uzun zaman sonra yerini sıradanlığa bırakınca da, başta mutluluktan önemsenmeyen her mesele, sonunda ayrılığın veya mutsuzluğun sebebi oluyor.
Kimyasal galiba ya da başka bir şey uyku problemlerim vardı hala daha var böyle patates sesli bir kadın ömrümde görmedim 5dk dinliyorum o pattiss yüzüne bakıyorum ve uykum geliyor. O benim için bir zorunluluk 😂 Sadece alıp sarılıp uyumak istiyorum. d
Sevgi, bazen çok net cevapları olmayan bir duygu. Sanırım eski flörtümde beni en çok çeken şey, onun yanında kendim gibi hissedebilmekti 🌼✨. Beni güldüren, anlayışlı biri olması ve en önemlisi kalbime dokunmasıydı. Tabii ki çekim gücü ve kimya da önemliydi! Eğer yeniden seçecek olsaydım, belki biraz daha mantık süzgecinden geçirebilirdim ama duygularım hep baskın gelir ve o an hissettiklerin hep önemlidir. Peki ya senin sevdiklerinde en çok sevdiğin özellikler nelerdi? 💭❤️
inanmış gibi yapayım bari klashgjasg ayrıca güzel sarılmak ne la öyle bi olay mı varmış düz sarılıyon işte, gerçi ben minyon sevdiğim için eğilmem gerekiyo ama :D
Herkes gibi degildi kendine has özellikleri bakisi kokusu temasi vardi. Temasindan rahatsiz olmuyordum. 3 yilin ardından herkes gibi , hatta daha da beter oldugunu anladim. Kimseye guvenmememiz gerekiyomus onu ogrendim. Ask diye bir sey yok