Aşk İlişkileri Neden ilişkimizin içine ettin neden sevmedun ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor her şey güzel olabilirdi aptal sarışın kumral çocuklarımız olucakti evlencektik sana yemekler yapacaktım:( Güncellemeler+1 yıl Sarışın, kumral çocuklarimiz olucakti aptal. Neden ilişkimizin içine ettin neden sevmedun ? Cevapla İlişki Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RatTatKat Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Başka biriyle hayallerin gerçek olur inşallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tskr ins Yorumla
polatalemdarim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sarışın çocuk vericeksen ben seni severim aşkım gel 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yani orasini Allah bilir ama sarışın çocuk cikar benden Yorumla polatalemdarim +1 yıl Ben seni sevdiğumu dunyalara bildurrrdummm Yorumla Soran +1 yıl Neden bütün gezegenlere bildirmedin ya offf 🙄🙄😑😒😒💅🏻💅🏻 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Yavrum bir dur trip atma beee Yorumla polatalemdarim +1 yıl Kaç çocuk yapıcaz onu söyle sarışın renkli gözlü aslan gibi evlat ver oyuncu felan yaparız Yorumla Soran +1 yıl 😒😒😒😒😒😒😒😒😒🙄😒🙄😒🙄🙄😒🙄😒🙄😒🙄😒🙄😒🙄 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Yerim seni avradim ol valla ciddiyim istek atsana bana Yorumla Soran +1 yıl Hoşttttttttt Yorumla
BurakHonda Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Adam daha seni sevmemiş sen uçmuşsun çocuk yapmaya karar vermişsin yıh 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İstersen esmer olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Esmer değilim ki ben Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevmedun ne la allahin lazu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 sevmedular benuuu Yorumla Benchbas +1 yıl Bi firuze dinle kendine gelirsin Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazen ne yaparsan yap olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet :( Yorumla
qğplokjdhfjsklş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Özür dilerim, bir daha olmayacak :( 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yordun beni ya Yorumla TurcarumImperator +1 yıl seni üzen elaman bu mu Yorumla Soran +1 yıl Yok bu değil Yorumla TurcarumImperator +1 yıl anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Baska blursunn. kasma 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde bu cocuk sevgilinmiydi senjn Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl He cocugum sutunu ic yat uykun gelmis hadi 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Niye sen böyle mi yapiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gercegini yapiyom Yorumla Soran +1 yıl Süt mu yapiyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heee möö Yorumla Soran +1 yıl İnek möleme inek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan bi uzemedim bi kiz ya 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kumralim gel yapalim sarisin kumral hahah Yorumla Soran +1 yıl Bende sarışınimm ama onunla olucakti 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Küçüklüğüm Sarı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an sarisin degil misin yani Yorumla Soran +1 yıl Saçımı boyadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarisin olmuyorsun ki sjjdjdh bende kucukken sariydim simdi kumralim dogallik her zaman daha iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarisin olmaz senin cocugun Yorumla Soran +1 yıl Hayır öyle değil anlamadın sen boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sarisindin saclarini baska renge mi boyadin yani bunu demek istedin sanirim Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Az evvel yaktım bir dahaki sana 0 0 Yorumla
LevNikola Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Burada herkes üzgün ve melankolik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Acının diyarı Yorumla LevNikola +1 yıl Yalnız çok mutluyum herkes öyle olmalı. Kimsenin peşinden koşma. Rahat ol. Allah büyüktür. ☝🏻 Yorumla Soran +1 yıl Eğer canın acıyorsaAllah'ın kapatmak istediği o kapıdan ellerini çekçünküSizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz. Bakara Suresi 216. ayet Yorumla LevNikola +1 yıl 🤲🏻 Yorumla
sena573w Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl knk yanliş yere yazdin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereye yazcaz Yorumla
TurcarumImperator Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl birileri aşk acısıyla yanıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kara kışim son bakışım ben yanmışım Yorumla TurcarumImperator +1 yıl elini yüzünü yıka geçer Yorumla Soran +1 yıl Yapicam dur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üzmeyin oğlum şu kızları 0 2 Yorumla Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg +1 yıl Kim uzuyor yav bu slklar uzcek erkekleri istiyorlar 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sus sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Başka biriyle hayallerin gerçek olur inşallah
Tskr ins
Kim üzdü bu kızı
Sarışın çocuk vericeksen ben seni severim aşkım gel
Yani orasini Allah bilir ama sarışın çocuk cikar benden
Ben seni sevdiğumu dunyalara bildurrrdummm
Neden bütün gezegenlere bildirmedin ya offf 🙄🙄😑😒😒💅🏻💅🏻
Yavrum bir dur trip atma beee
Kaç çocuk yapıcaz onu söyle sarışın renkli gözlü aslan gibi evlat ver oyuncu felan yaparız
😒😒😒😒😒😒😒😒😒🙄😒🙄😒🙄🙄😒🙄😒🙄😒🙄😒🙄😒🙄
Yerim seni avradim ol valla ciddiyim istek atsana bana
Hoşttttttttt
Adam daha seni sevmemiş sen uçmuşsun çocuk yapmaya karar vermişsin yıh
İstersen esmer olabilir
Esmer değilim ki ben
Sevmedun ne la allahin lazu
😂😂😂😂😂😂 sevmedular benuuu
Bi firuze dinle kendine gelirsin
Bazen ne yaparsan yap olmaz
Evet :(
Özür dilerim, bir daha olmayacak :(
Yordun beni ya
seni üzen elaman bu mu
Yok bu değil
anladım
Baska blursunn. kasma
Birde bu cocuk sevgilinmiydi senjn
Evet
He cocugum sutunu ic yat uykun gelmis hadi
Niye sen böyle mi yapiyon
Ben gercegini yapiyom
Süt mu yapiyon
Heee möö
İnek möleme inek
Ulan bi uzemedim bi kiz ya 😥
Bende kumralim gel yapalim sarisin kumral hahah
Bende sarışınimm ama onunla olucakti 🙄🙄
Küçüklüğüm Sarı yani
Şu an sarisin degil misin yani
Saçımı boyadım
Sarisin olmuyorsun ki sjjdjdh bende kucukken sariydim simdi kumralim dogallik her zaman daha iyidir
Sarisin olmaz senin cocugun
Hayır öyle değil anlamadın sen boş ver
Sen sarisindin saclarini baska renge mi boyadin yani bunu demek istedin sanirim
Az evvel yaktım bir dahaki sana
Burada herkes üzgün ve melankolik
Acının diyarı
Yalnız çok mutluyum herkes öyle olmalı. Kimsenin peşinden koşma. Rahat ol. Allah büyüktür. ☝🏻
Eğer canın acıyorsa
Allah'ın kapatmak istediği o kapıdan ellerini çek
çünkü
Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz. Bakara Suresi 216. ayet
🤲🏻
knk yanliş yere yazdin
Nereye yazcaz
birileri aşk acısıyla yanıyor
Kara kışim son bakışım ben yanmışım
elini yüzünü yıka geçer
Yapicam dur
Üzmeyin oğlum şu kızları
Kim uzuyor yav bu slklar uzcek erkekleri istiyorlar 🤣
Sus sen
Hayat sartlari