Kendimden bakarsam olaya çünkü hiç bir erkeğin bilmiyorum yedeklerini, bence benim açımdan kızların daha kalabalık ama sanki o kişiye mecburmuş gibi birine takılıp kalan o kadar çok kız var ki. Ben çocukken okuduğum bir rus klasiğinde "benden ayrılırsa hiç üzülmem dünyada kadın kıtlığı yok ya" diyen ve gerçekten de aşık olduğu bu kadına karşı sonuna kadar gururlu ama ölürken kadından ufak bir öpücük isteyerek bu gururunu ayaklar altına almış Bazarov karakterine aşık oldum. Bunu 11 yaşlarımda okumuştum. Ondan bana hediye her zaman o yaştan itibaren ilişkilerimde "erkek kıtlığı yok ya" felsefesi ile ilerledim. Gerçekten de hayatta çok işime yaradı. Hiç kimseye muhtaç olmadım, bana yanlış yapanı bir kere uyardım sonra hemen ayrıldım. Yine de konu S olaunca (şu an ki sevgilim) dünyada onun gibi olan erkek kıtlığı var. Bu yüzden şu an bende ılımlı geçingen olmayı deniyorum. Kuralları esnetebilirim şu an buna gerek yok ama ona gerektiğinde torpil yapacağım.
Günaydın 🎈🎈🎈 yedek kulübesi olayı mı varmış? Ben bilmiyorum. :) Bildiğim bişey varsa, bunun kişiden kişiye değişebileceği gerçeğidir. Kimileri elde ve cepte bildikleri ile mutludur, kimileri gönlündekine sahip çıkmaya çalışır. Politik olmak değil derdim ama bunu yapan var iki cinste de :)
Lise zamanında benden hocam tahataya iki tane çöp adam çizdi. Bakın dedi bu Mehmet. Mehmet , Ayşe ile sevgili ama Fatma ile aldatıyor. Diyor ki ne adamm bee bütün kızları ayarlıyorum ama bilmiyor ki Ayşe , Mehmetle , Ahmetle , Mustafayla , Kenanla , Furkanla aynı anda sevgili olduğunu :d Alfa adamdı mk
Kanka bunu kadın erkek olarak ayırt edemeyiz bu karakter meselesidir bence yani Yedek kulübesinde fazla olması kişinin filörtöz olması ile alakali bir durum
Erkeklerin gibi görünsede buradaki bazı ablaların özelden erkeklere yürüdüğünü düşünürsek bir hafta içerisinde önce başkasına şarkı ile veda edip ertesi gün başka bir maceraya yelken açıp ardından çocuğun kıçına tekmeyi vurup hemen akabinde eski sevgiliye dönüş yapan ablaları görünce sanırım bayanlar bu konuda daha tecrübeli
Şu bi gerçek ki bi kadın isterse yedek kulubesini ilk 11 bile yapabilir bu kadar kadın düşkünü erkekler varken yedek kulubeleri hiç boşalmaz Ama erkeklerin yedek kulubeleri kadınlar kadar kalabalık olmaz genelde daha çok ilgi gören taraf kadn oluyor Sonuç kadınlar çıkıyor dksjssk
Her zaman kadınların. Kadınların yedek kulübesi kalabalık olmasa da istediği an istediği oyuncuyu transfer edecek güçtedir her zaman. Kadınlar PSG gibi erkekler Beşiktaş. Sürekli feda feda iki yüzümüz gülsün ardından yine feda
Eskiden olsa erkekler derdim ama simdi kiz arkadaslarimin arasinda bile yedekli olan var o yuzden cinsiyetle alakali degil de karakterle alakali gibi. Seven taraf disariya bakmiyor ilgi manyagii tiplerin yedegi oluyor.
“Yedek klubesi”çok çirkin bi tabir ya bence. Birini tanımak istiyorsan tanırsın istemiyorsan başkasına fırsat verirsin. Yedekte tutmak, ilgisiz var olamayan sürekli biri sevsin ki kendimi değerli hissedeyiö modunda olan ve özgüvensiz insanların işi.
Bilmiyorum. O degilde umarim boyle birsey fazla degildir. Yoksa kimbilir kimler kimin yedegi olacak. Kimi kimi yedekleyecek. Bugun as olan yarin yedek olur. Gun olur top toplayiciliga kadar duser falan.
kadınların. ama bence son derece normal... kızacak, eleştirecek bir nokta yok. biz memelilerde eş seçimini dişi/ kadın yapar. elbette birçok alternatif erkekten kendi için doğru olanı seçecek.
İlişki, yedek kulübesi desteğiyle çıkılacak bir maç olmamalı. Yedek kulübesi olacaksa da adil olmak bakımından, iki tarafın da yedek kulübesi olmalı. Bunu kadını, erkeği yok.
Bu karakter meselesi ama genelleme yapacak olursak kadınların yedek kulübesi daha geniştir erkek bu konuda kendini kurnaz sanır ama kadın her zaman bir adım öndedir.
ooooo efendim kadınların yedek kulübesini geçmek mümkün değildir hani kadınların yedek kulübesinin yanında bizim yedek kulubesi REAL MADRİD LE İ. S. K. İ HALI SAHA TAKIMININ YEDEK KULUBESİNİ KIYASLAMAK GİBİ OLUR EFENDİM OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGI VE MUHABBETLE
Kesinlikle kadınlar bindiğim otobüslerdeki kızların konuşmalarını anlatsam valla kimse inanmaz 5 kişiden aşağı tutmuyoorm kanka diyenini duydu bu kulaklar aynı gunde 3 kişi ile randevulasan bile duydum siz düşünün
Karakter meselesi ben bu konularda ciddi bir insanımdır sevgi ile oyun olmaz kimsenin kalbini kırmanın anlamı yok kimseye ümit verip de bırakmaya hakkımda yok bu aynı şeyler karşı taraf içinde geçerli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlişki bittikten sonra mortingen şıteayze oluyorum ben ne yedeği