+1 yılİlişkide aldatan taraf daha çok. En modern çağda bile aldatma oranlarında erkekler %60-%40 hala erkekler öndeler. Bundan yarım asır önce aldatma oranlarında %80-%20 erkekler öndeydi.
İlişkide terkeden taraf ise daha çok kadınlardır. Evlilikten önceki ilişkinin durumuna göre bu tercihi yaparlar. Kadının hipergami çıtası söz konusu evlilikse daha yüksek bir noktada olacağı için flört ve sevgillik döneminde kadınlar tercih ettikleri erkeklerin nitelikli çoğunluğunu terk eder.
Daha önceki yazılarımda da belirttim. Bir kadın, güçlü olmaktan ziyade güçlü erkeğin yanında olmak, onunla hayat arkadaşı olmak ister.
Peki kimdir bu erkek? Red Pill'in öngördüğü şekilde %70 koruyucu alfa, %30 sağlayıcı beta özelliklere sahip yüksek değerli ve kadını domine edebilen fizik ve mental açıdan yüksek değerli erkektir.
Bir kadın çirkin bir erkeği de sevebilir. Bir kadın, fakir bir erkeği de sevebilir. Lakin hiçbir kadın, fizik/mental yönden yetersiz, hiçbir alfa özelliği taşımayan ve kendisine söz geçiremeyecek, kadın üzerinde meşru bir otorite kuramayacak beta ruhlu bir erkekle evlenmez.
Bir kadın hangi erkekle evlilik yapar.
1. Sevdiği erkekle
2. Saygı duyduğu erkekle
3. Sadık olacağı erkekle
4. Meşru otoritesini kabul edeceği bir erkekle.
MEŞRU OTORİTE: Erkeğin, ilişki içinde olduğu kadının izzetine/iffetine ters düşmeyecek her konuda zorbalık ve şiddet göstermeden dediğini yaptırabilme iradesi ve yeteneği.
https://www.youtube.com/embed/m1sSt2BNWeU10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kişiye göre değişir yani kadın veya erkek demek doğru değil. ve neden terk ettiği de önemli mesela bana karşı hatası varsa sürekli uyarmama rağmen devam ediyorsa zaten bu bana değer vermediğini gösterir durum böyleyken de ilişkimiz mutsuz olurdu.. ya da daha kötüsü eğer sevgilim beni aldatırsa ya da bana yalan söylerse bir daha onu sevip güvenemeyeceğim için terk edebilirdim. ama genelde kadınlar takıntılı ve saplantılı oldukları için erkekler terk eder kadında peşinde koşar en azından ben gördüklerim böyle oluyor hep.. günümüz toksik ilişkilerde özellikle de
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeklenti içerisine giren ve karşılık göremeyen kim ise o terk eder..
14 Yorumla- +1 yıl
İki taraf da bir beklenti içerisindedir
- +1 yıl
Her zaman bir tarafın beklentisi çok daha fazla olur..
- +1 yıl
🙄 birinin beklentisinden ötekine sıra gelmez mi
- +1 yıl
Beklentiyi karşılamaya uğraşmaktan, kendi beklentilerini göz ardı edebilir.. Zamanla da uzaklaşması kaçınılmazdır..
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAz seven taraf terk eder. Bunun kadını erkeği yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılErkek daha çok terk ediyor gadası
10 Yorumla
+1 yılGenelde kadınlar terk etmeyi tercih eder çünkü kadınlar erkeklere oranı daha duygusal daha ince düşünceli olduğu için karşısındaki erkeğin de kendisini anlamasını bekler, erkeklerde genelde kadınlar kadar ince düşünceli veya onların duygularını anlamayacak kadar duruma sahip oldukları zamanki aslında anlarız sadece yapımız farklı olduğu için kadınlar bunu kabul etmek istemez.
Bir de şunu kabul edelim kadınlar da uyumsuzdur yani bir kadına tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu edemezsiniz verirsiniz daha fazlasını ister onu onu verirseniz daha fazlasını isterim10 YorumlaErkekler biraz daha fazla terk ediyor gibi sanki. Sıkıntıya gelemiyoruz pek.
13 Yorumla- +1 yıl
Ayy totommm sjdjsj
- +1 yıl
😃😃
Dünyadan değil de sadece Türkiye üzerinden örnek verecek olursak kadınlar daha çok ve daha kolay terk eder bunun sebebi ise ülkede çok kolay şekilde erkekleri alt edebiliyorlar.
10 YorumlaDaha çok erkekler, aldatmaya meyilli olan kafası hep bel altı çalışan erkekler
İlişkiye başlamadan önce ise kızlar diyorum sebebi önyargı ile bakıp reddetmeleri10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar genelde yapar bunu.
Yapmadan önce de alt yapısını hazırlar öyle giderler :)
Sorduğun zaman da arkadaşım derler, oysa ki ileri süreçte potansiyel bir sevgili 👍115 Yorumla- +1 yıl
Bu sözler hangi cinse ait bulunuz: sen kafanda kurmuşsun kızım o kızla asla sevgili olmam, sadece arkadaşız, sadece bir kez oldu sevmiyorum onu
- +1 yıl
Ağaçlarınızda meyve bol tabii sende haklısın 😃
- +1 yıl
Soruma cevap değil bu
- +1 yıl
Cevabıma da anlamsız bir yorum.
- +1 yıl
Anlamsız bir cevaba anlamsız yorum :)
- +1 yıl
Soruna gayet uygun bir yorum :) cevabın saçmalık 🙂 kısacası ; senin soruna verdiğim cevap sanırım yeterli olmamış ki tekrar soru soruyorsun :)
- +1 yıl
Hıhı olmadı zaten aynen o sebepten yine bir soru sordum ama cevap alamadık
- +1 yıl
Bir zaatan söz ediyorsun da o zaatı muhterem ben değilim diye düşünüyorum 😃
- +1 yıl
Genel konuşuyoruz şahsi mesele yoktur, bunu belirtmek mi gerek 🙄
- +1 yıl
O sözler bir erkeğe ait olduğu çok belli , bunu belirtmeye gerek mi var.
- +1 yıl
He tamam “erkeğe ait” bizi şaapmayın kendinize bakın
- +1 yıl
Siz meleksiniz ya kim ne diyebilir ki
- +1 yıl
Evet meleğiz tabii 🙄
- +1 yıl
İblis de melekmiş bir zamanlar
- +1 yıl
Kovulmadan önce, tabii.
+1 yılOlaya kadın erkek diye bakmamak gerek; genelde çok sevilen, kıskanılan terk eder, çünkü çok sevilince kendilerini bunalmış, kısıtlanmış, kalıba sokulmuş hissederler...
18 Yorumla- +1 yıl
Erkekler terk etmez, gitmemiz için elinden geleni yapar nokta
- +1 yıl
Tam aksine bunu kadınlar yapar : ))
- +1 yıl
@inciitanesiii nin görüşüne tam tersi diyorsun, buraya da onu yazıyorsun? İyi misin 🤔
- +1 yıl
Senin görüşünde yaptıklarıyla kadını iten erkek kişisi modeli var. Asıl sen iyi misin? Görüşüne hitaben yazdım onu
- +1 yıl
Ne alakası var yaaa, ben kadın erkek ayırt etmeksizin yazdım. Ama genel olarak kadın erkeğin gitmesi için elinden geleni yapar. Erkek gidince de erkek terketti olur
- +1 yıl
Şşşş bana bak :D alakası şu yazdığın görüşte erkek kısıtlar, bunaltır, bir kalıba sokmaya çalışır eh sonuç itibari ile terk edilme kaçınılmazdır
- +1 yıl
İyi de bunlar gitmeye zorlayan şeyler değil ki, bir erkek bunları yapıyorsa O'nun sevgisinden şüphe etme...
Seven kadın da bunları yapabilir diye düşünüyorum 🤔 - +1 yıl
Erkek bunları yapmazsa zaten terk edilmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesin bir dille kadınlar veya erkekler diyenlere sormak istiyorum, saydınız mı?
Tövbe yarabbim ya.23 Yorumla- +1 yıl
Yoo kör sağır değiller herhalde beyfendi
- +1 yıl
İlla ki bunu bir tarafa indirgemeleri çok saçma geliyor bana. Yine de EyvAllah iyi akşamlar.
- +1 yıl
İyi akşamlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu boşanmalara bakarak net şekilde anlayabilirsiniz. Çoğunlukla kadınlar açıyor ve burada da gözdüğümüz şekliyle sudan sebeplerden Kocam uykusunda sayıklıyor boşanmalımıyım tarzın bo, ktan sebeplerden yapabiliyorlar Sevgililik ilişkilerinde de böyle Erkeklerin önemli ve zavallı bir kısmı uçkuru gereği potansiyel cinsellik ihtimalini kaybetme endişesiyle kadın üstünde resmen tepinse bile Damsalaklıktan devam edebiliyor. Genelde gördüklerim bunlar.
10 Yorumla
+1 yılO kadar bitiriyorlar ki kendilerini mecburen kadınlar bırakıyor genellikle 💫
10 Yorumla
+1 yılBu konuda erkekler diyeceğim. Malum sebepleri çok ama bunu bence olarak yazacağım. 😅
18 Yorumla- +1 yıl
Neymiş sebepleri, yaz okuyalım
- +1 yıl
Kadınlar* diyecektim yav. :D Terk edilir diye okumuşum soruyu :D Tamam yazacağım yakında linkini bu soruya bırakırım yazınca.
- +1 yıl
Aslında okuyunca eşit de diyebiliyorsun ama ilişkinin türüne göre de değişiyor biraz.. Bencenin ana fikri oluştu böylece, :D
- +1 yıl
Süper 😃
- +1 yıl
Bu ne hız :D
- +1 yıl
Bence yazma konusunda hızımı hafife almayınız lütfen. :D
- +1 yıl
Çok iyi :D
+1 yılHep terk edeni suçlu bulurlar, yahu terk ettirenin hiç mi suçu yok 🤧
12 Yorumla- +1 yıl
Sorunun cevabı kadınlar bu arada. 😄
- +1 yıl
Terk ettirenin bütün suç zaten :)
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Erkekler vicdanlarını rahatlatmak amacıyla kadının gitmesi için elinden geleni yapar
11 Yorumla- +1 yıl
Linç is loading :D
+1 yılahh khalesim 🥺 kalleş jon snow terk etti bunu öldürmekte terk etmek 🥺
15 Yorumla- +1 yıl
Al işte aşk böyle bir şey djd
- +1 yıl
keşke bilmese miydik acaba biz aşkı ya
lanet girsin orasına burasına 🥺😬 - +1 yıl
Aşk güzel şey. Tatmışız bi kere. 😅
- +1 yıl
aşkın suçu yok gerçi 😀
- +1 yıl
Hıhı yok 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkekler terkedelim. diye her haltı yapar:) Terkederken bı de dövmeli hatta😂
15 Yorumla- +1 yıl
Dövmeli derken
- +1 yıl
Belirtelim shdj
- +1 yıl
Kadın değil mi illa. eksik. yapacak.:)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler terk etmez, kadının terk etmesi için elinden geleni yapar, ama erkek terketmez
18 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi diye biliyorum da ben
- +1 yıl
Bence de tam tersi...
- +1 yıl
Nasil tam tersi
- +1 yıl
Kadin gitmek zorunda kaliyor demek istemiştim
- +1 yıl
Bence kadın erkeği itiyor, gitmesi için elinden geleni yapıyor ve erkek gitmek zorunda kalıyor
- +1 yıl
😀tmm
- +1 yıl
Ne kadar anlayışlı kadın😂 Sosi örnek al biraz, bak hemen tamam dedi
- +1 yıl
@blackman3419 sana laf anlatamayacağının farkında kadın :D kısa kesiyor
+1 yılErkek terketmez hiç bir erkek terketmez, sıkıntı görünce kaçar, ve kapıyı aralık bırakır.
Ama kadın terk ederse iş orada biter.
O yüzden erkek kaçar, kadın terkeder.
10 Yorumla
+1 yılHiç bir kadın severken terk etmez, ama erkek edebilir, terk eden kadın oranı düşüktür daha duygusal yaratıklarsınız o nedenle erkeklerdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın sevgisi bittiğinde değil ümidi bittiğinde gidermiş
bu söz aklıma geldi
kadın zor terk eder bence
erkek eli tuttumu bırakmaz….
o da zor terk eder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok şükür kimseyi terk etmedim hep onlar gitti alacaklarını alıp
10 Yorumla
+1 yılAldatan şerfsi erkekler bile ayrılmıyor Allah belalarını versin bunu normalleştirenlerin tüm sülalesine küfür etmek istiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Önce sakin olalım 🙄
- +1 yıl
Sakinim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler çabuk sıkılan varlıklar. Jet hızıyla terkeden hep onlar olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel soru, araştırmaya değer.. bilimsel bir araştırma konusu yapılabilir..
10 Yorumla
+1 yılKadını erkeği yok aldatıyorsa terk eder kendine güvenmiyorsa terk eder sorumluluk alamıyorsa terk eder cinsiyet değil karakter meselesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok erkekler. Kadınlar daha sabırlı, erkekler daha az duygusal yönden bakıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılAradaki yaşanmışlıklara ve hatayı kimin yaptığına göre değişir...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu cinsiyete göre değil karaktere göre belirlenebilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınlar maymun gibi diğer dalı tutmadan bırakmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ilişkimde kadın terk etti mahkum etti rezil etti zarar etti sonunda da çene etti bitti gitti her şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha çok erkekler, gerçek sevgi nedir bilmiyorlar bence 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyetle alakası yok gibi ya
17 Yorumla- +1 yıl
Neyle alakası var hadi aydınlat bizi apaçi djdj
- +1 yıl
Sıkılan , bunalan , psıkolojık baskı gören , huzursuz olan herkes ayrılır ya.
İlla tek bir cinse vurmaya gerek yok ki 🤔 - +1 yıl
Tabii, ama orada “daha çok” kelimeleri var :D yani kimseyi kayırmıyoruz oke mi?
- +1 yıl
Oke ne kız 😂😂
- +1 yıl
Ok yazsam yay yazarsın :D hdjsla
- +1 yıl
Burcum ama yazmam.
Baba esprisi severiz ama o kadar değil 😂 - +1 yıl
Burcuna yaz 😕 yazık günah hdjdah
Erkekler tabiki... darlamayin yeter
11 Yorumla- +1 yıl
Siz darlamayın
+1 yılkimin çocukluk travması az aile yaşamı düzgün geçmişse o terk eder bence cinsiyeti yok bunun
10 Yorumla
+1 yılGenelde biz daha çok gibi ((:
11 Yorumla- +1 yıl
eksi gibi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler daha çok terk eder
10 Yorumla
+1 yılAz seven ve kaybetmekten korkmayan kimse o.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kadınlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Sanırım galiba Man grubu 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunun bir tarafı yok terk eden ediyor zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Birbirine yakındır heralde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha çok terk ediliyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yasananlara bagli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Buradaki gözlemlerim kadarıyla erkekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler korkak oldukları için terk eder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kadınlar :D
10 Yorumla
+1 yılKadınların huyudur terk ederler, hemde ansizin
10 YorumlaKadınlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler derim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNet kadınlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılSanki erkekler gibi.
10 Yorumla
+1 yılbence biz daha çok terkediyoruzzz
10 Yorumla
+1 yılkadınlar bence.
14 Yorumla- +1 yıl
sen terk edilemezsin be adamm
- +1 yıl
etme o zaman derdimde daha öyle bir durum yok ayıp olur😄
- +1 yıl
deseneeee ahshshjssjxjsj
- +1 yıl