Beğeni ve süper soru için teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
İlişkilerde genel olarak erkekler mi yoksa kadınlar mı ayrılmak ister?
Beğeni ve süper soru için teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Merhaba,
Ayrılmak isteyen tarafın cinsiyeti genellikle ilişkinin dinamiklerine, kişisel deneyimlere ve bireysel duygusal durumlara bağlıdır. Bu nedenle, genel bir ifadeyle “kadınlar daha çok ayrılmak ister” veya “erkekler daha çok ayrılmak ister” demek doğru olmayabilir. Ama benim gördüğüm kadarıyla kadınlar ister en azından bende hep öyle oldu

#GeceMuhafızı
11 Kasım, 2023 Cumartesi 13.06
Kızlar çünkü yeni sistemi, yeni görüntüyü, seviye atlamayı... vb düşünecekleri için çok severler ve isterler. Secenekleride çok ya ondan. Aynı şeylerden bıkarlar. Kendilerinden her zaman daha iyi versiyon yaratmak isterler kendilerini iyi hissedebilmeleri için. Sonuç nemi olur size bırakıyorum
Onu mutlu edebilmek için sürekli çaba sarfetmelisin oda tahtında oturup sana puan vermeli.. hayat bumu bundan ibaret mi :)
Sürekli güçlü olmalısın kazadan bir güçsüz olursan vay haline şakası bile hoş değil
Doğru söylüyorsun
Genel olarak, bir ilişkide kimin daha fazla ayrılmak istediği, kişinin kişilik özelliklerine, ilişkinin dinamiklerine ve çiftin karşılaştığı sorunlara bağlıdır.
Bazı araştırmalar, erkeklerin genellikle ilişkilerinde daha fazla memnuniyet yaşadığını ve bu nedenle ayrılmak istemeyeceğini öne sürerken, diğerleri kadınların genellikle ilişkilerinde daha fazla memnuniyet yaşadığını ve bu nedenle ayrılmak istemeyeceğini öne sürmektedir. Önemli olan, bir ilişkide her iki tarafın da mutlu ve tatmin olmasıdır.
Kesinlikle
Ayrılma sebebine bağlı bir durum şöyle diyeyim eğer başka bir kişi varsa kadınlar daha çok ayrılır. Erkekte yedeğe alma mevzusu vardır , mevcut sevgilisinden ayrılmasa da başka birisiyle gizli kapaklı şeyler yapabilir, zaten erkeğin genlerinde çok eşlilik var bunu ben demiyorum bunu toplum bilimciler söylüyor. Ancak kadın eğer bir başkasını buldu mu özellikle bulduğu kişi mevcut sevgilisinden üst bir statüdeyse hiç acımaz gözünün yaşına bakmaz tekmeyi vurur direkt.
Kesinlikle katılıyorum
Kadınlar ayrılmayi daha kolay istiyor. Erkek bağlanma ve sahiplenme konusunda biraz daha keskin duygulara sahip. Hani ya benimsin ya bilmem ne davası var onlarda genelde
Bizim için travma kötü oluyor çoğu kız inanmıyor ama
Teşekkür ederim
Rica ederim her zaman
Cevap
13Cevap
Bunun bir şablonu olmuyor ya Duruma göre değişen bir şey
Doğru
Kim az seviyor ve kaybetme korkusu yoksa o gidiyor bu cinsiyetle alakalı bir durum değil kişilikle ve sevgisinin büyüklüğüyle alakalı bir durum
Kesinlikle katılıyorum
Bunun net bir cevabı yok, insanız sonuçta cinsiyetten önce ve hangimizin maymun iştahlı ya da kararsız olduğunu bilemeyiz.
Teşekkürler
bunun cinsiyet bağlamı olduğunu düşünmüyorum
ayrılmak isteyen kadında olabilir erkekte
Doğru söylüyorsun
Bunun geneli yok. İlişkide tek taraflı çaba gösteren ayrılır. Söz vermiş biri varsa o ayrılamaz kızın ayrılmasını bekler 😂
Doğru erkekler genelde verdiyse sözü tutmayı sever
Kesinlikle. Söz önemli bir şey insanın onurunu temsil eder. Söz verdiysen tutulmalı.
Kesinlikle
bu duruma değişir ama bence benim şahsi görüşüm erkekler daha fazla ayrılmak ister
Genelde evet ya da kadını ayrılmaya zorlayıcı sebepler neden olabiliyor
Bunu bir genellemeye oturtmak bence yanlış olur, ilişkinin gidişatına göre değişir bence👍🏻
Abim 😃
😃😉
Kızları üzmeyelim onlar bir çiçektir
Kadınlar başımızın tacı🙏🏻
Hemde elmas elmas
Pırlanta onlar pırlanta 💎
Kimin sevgisi bitmişse, kim için evlilik külfet halini almışsa o ayrılmak ister.
Bence de katılıyorum sevgi ve saygının olmadığı yerde ilişki
Erkek olmama rağmen kadınlar ayrılmak ister (benhepkendimayrıldımda)
Teşekkür ederim
Bence bu cinsiyete bağlı değil o ilişki dinamigine tarafların birbirinden beklentisine göre değişebilir o yüzden eşit bence iki cins için de
Aradaki iletişime bağlı gerçekten haklısınız
erkekler ilişkiyi bitirmez ama bitirecek şeyler yaparlar yani kadınlar ayrılır
Doğru söylüyorsun
Hep ben ayrıldım. Heyecan bitince bitiy. bitiyor
Doğru
Memnuyetsiz taraf kimse o.
Nasıl
Kim mutlu değilse ve memnuyetsiz tavırlar sergiliyorsa o terk eder.
Anladım
Daha iyisini bulan herkes ayrılmak ister
Belki de
kimin sevgisi bitmişse o ayrılır
Haklısın
Hipergamiden dolayı kadınlar
Az seven
Değerli yorumun için teşekkür ederim
Kadınlar ister
Teşekkürler beklerim
Gitmeye karar verdim ↗
Erkekler