Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kadın ilişkinin bitmesine kanaat getirmişse geri dönüşü çok zordur yani kızgınlıkla alınan bir karardan bahsetmiyorum. Bu adam kaba, düşüncesiz, yetersiz, ilgisiz, cahil, işsiz güçsüz, vs vs bir yönden eksik bulmuşsa o ilişki çok kısa sürede biter. Erkek dolanır uzatmalar oynar, sessiz soğuk kalıp bir ima yaratır bence kadın daha nettir.
Yer, durum ve istenmeyen özellikler iki taraf içinde ilişki bitirmeye yeter.. En çok bakımsızlık ve pislik bunun ön etkenidir..
Kadınlar kolay kolay vazgeçmez emek verir çaba harcar baktı bu tek taraflı işte o zaman kolay olmasada son noktayı koymada üstüne yoktur... görsel çok doğru bitirmek istiyipde bitirmeye konuşmaya cesareti olmayan erkek kadini yola sokmada üstlerine yok... Adam gibi istemiyorum demek bu kadar zor olmasa gerek.. korkaklar..
Öyle.. vazgeçilmez sananlardan arkama bile bakmadan vazgeçtimm..
Tşkler 🌷
Kadınlar duygusal canlılar, kadın içinde birçok şeyi öldürdükten sonra arkasına bakmadan gider, duyguları kırılınca, güveni bitince, duygularının tamiri mümkün olmayınca kadın gider ve bir daha da gelmez
Cevap
24Cevap
Günaydın Nirhamm İlişkilerde istemedikleri zaman ilişkiyi anında bitirenlerin cinsiyetle ilgisi yoktur. İstemedikleri zaman ilişkiyi bitiren kişilerin davranışları, kişilikleri ve ilişki tercihleriyle ilgili olabilir. Her insanın ilişki beklentileri, tolerans seviyeleri ve iletişim tarzları farklıdır. Bazı insanlar, istemedikleri bir durumda veya ilişkide kendilerini rahatsız hissettiklerinde daha hızlı bir şekilde ilişkiyi sonlandırma eğiliminde olabilirler. Bu, kişinin sınırlarını koruma ve kendi ihtiyaçlarını gözetme isteğinden kaynaklanabilir. ilişkilerde sorunlar genellikle iletişim eksikliği, uyumsuzluk, çatışma veya diğer faktörlerden kaynaklanır. İstemedikleri bir durumda, çoğu insan ilişkideki sorunları çözmek için iletişim kurma, danışma, çalışma veya uzlaşma yollarını tercih eder.
Yeni sevgili bulma süreleri daha kısa olduğu için kadınlar. Mitolojik bir varlık oldukları için değil, şeytan falan da değiller. Sadece biz erkekler ammmsalağız o yüzden. Birazcık iradesine sahip çıkıp cinselliği öncelemeyen bir erkek, yeryüzündeki bütün kadınları manipüle edecek kadar zekidir.
Bu konuda net cevap vereyim ki kadınlar kadınlar bize bir ilişkiyi bitirmek istediği zaman sizi ne kadar yalvarırsanız yalvarın o ilişki eninde sonunda biter
Kadın kolay kolay bitirmez. Duygu yükü daha çok ağır basar. fakat son noktaya geldiğinde artık geri dönüşü imkansızdır. Erkek için kestirip atması daha kola. hemen yeni bir ilişki, yeni bir ses, yeni bir ten. Üzgünüm ama genellemesi bu
Evet son nokta olunca daha çok net tavır alır kadınlar.
Flört ilişkilerinde kadınlar bitiriyor, erkekler bitirse dahi kadınlar bunu önceden tahmin edebiliyorlar.
Çitlembikten biliyorum, kadınlar genellikle şaak diye kestirip atamıyor. Bizim gibi düz mantık değiller çünki kurtarmak için uğraşıyorlar.
Sen yaptın. 4-5 kişi daha yapmıştır ama toksik ilişkisine katlanan bir sürü arkadaşım vardı. Genel bir rakam vermek zor.
Yine kişiden kişiye değişen bir durum. Ben mesela bir şeyleri bitirmek konusunda hep kötü birisiyimdir. Duygusal insanlarında benim gibi olduğunu düşünmüyorum ❤️🩹
Kadınlar biraz ürkek oluyor genelde kadınlar bitirir toplumun değer yargıları onları korkutur
Tabiki kadınlar, Her şeyi yöneten kadınlardır, erkek sadece uygular.
Öyle ama nirhamm
İkiside sadece me istedeiğini bilmeyen ya da başka seçeneği olmayan sülük olur
Ama yaptığının yanlış olduğunu da anladığında dönmek için tereddüt etmeyenler de kendileri.
Tabi erkekte bunu kabul etmeyince de suçlunun yine erkek olduğunu söylemeleri.
Test sonuçları beni şaşkına uğrattı.. Hem cinslerim üzdü bu sefer. Tam tersi olması gerekiyordu :)
Kadınlar takılıyorlar kafasına göre
Ne bileyim ya kimle konuşsam anlamlı şeyler söyleyip sonra nankörlük yapıyor sayısını ben unuttum artık inanç duygu vs kalmadı.
Ben bitiririm kendimi acı çekmeye bırakamam
bakmam
Kadınlar daha net tecrübeyle sabittir
Erkeklerde bitirir, kadınlar da.
Eğer takıntıları yoksa medeni bir sekilde ayrılırlar.
Genelde kadınlar
Kadınlar
🙊🙊
Erķekler
Her iki taraf da yapabilir
Kadınlar
Erkekler daha zor ayrılır.
Erkek
Genelde kadınlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?