o kadar güzel şeyler yaşadık ki. Senleyken iyi hissediyorum derdi bana mutluyum derdi eğlendik vs ama bitirmek istedi, benim onu sevdiğimi de biliyor, her şey iyiyken niye kaçar ve ilişki istemez anlamıyorum. 6 ay sürdü. Şimdi bana soğuk davranıyor bitti diyor. Canım acıyor. Ben kötü bir şey yapmadım ayrıca. Buz gibi davranıyor bittiyse bile böyle mi davranmak gerek hatrı da yok mu anlamıyorum neden böyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aranızda cinsel yakınlaşma oldu mu
Evet
Bu niyetle sana yaklaşmış olabilirmi ne kadar süreden sonra birlikte olmaya basladinz bunlardan sonra değişmiş olabilirmi
Yok hic değişmedi gene aynıydı çok kez yaptık zaten her yaptigimizda da daha iyi zevk alıyorduk falan. Davranişlari seven bi erkek gibiydi hiç degismedi aksine ben hem cinsellik yasayip hem deger veren önemseyen bi erkekle ilk kez karşılaştım,
Daha önce birlikteliklerin oldu yani yaşlariniz kaçtı nasıl tanistinz
Benim ilk kez bu cocukla oldu işte çok kez de yaptık ilkim olduğunu da biliyor başka kimseyle yapmadım sevmeden yapmicagimi soyledim yani, ben 24üm o 21
Bunu ilişkinin ilk dönemlerinde mi dedin birini sevmeden onla olmam diye mi dedin
Başvur yaşın daha genç duygusal bir boşluktasin ilk donemlerin zor geçer ya da kendini yalnız hissedersin kullanmış hissedersin herkes ettiğini bulur uzulme
Yok en son ayrilirken dedim ben seni sevdim baska biriyle hemen olmam birini sevmeden dedim yani. Aslinda kullanılma durumu yok iki tarafta istedi sonucta. Ama ben buna üzülüyorum iste benle mutlu oldugunu iyinhissettigini söylerdi neden iliski istemiyor anlamam sevgili olmaktan kaçıyor
Sen bu kişiyle nasıl tanistin sence gerckten seni seviyormu
Instadan tanistik bi sorunumuzda yoktu en basta tanışırken dedi ciddi iliskiden sogudum istemiyorum diyordu bu düşüncesi de değişmedi hatta benle uzun bile sürdü diger flortleriyle hep kısa sürmüş işte. Beni sevse birakmazdı da zaten
İkinizin memleketi neresi yakın mesafe iliskisimiydi
Çocuk bunları sana söylemiş ciddi bı ilişki istemiyorum senin yaşta ondan büyüksün bu duruma nasıl geldin hiç dusunmedinmi hal hareket ve davranislarindan
Ya ben fikirleri değişir sandim ne bileyim birbirimizi tanıdıkça hislerimiz de arttı ne ben ne o birakabildik ama o en sonda biraktı işte kalbim söz dinlemedi
burada yurt dışında bekaret falan sıkıntı sorun olmuyor umarım orada sen bunun sıkıntısını yasamazsin
Bu senin ilk iliskinmiydi
Off kacinci yuzyilda yaşıyoruz lütfen ya herkes çevresini kendisi belirler ben bekareti önemseyecek biriyle zaten sevgili bile olmam o kafa yapisinda biriyle yani. Evet ilk ilişkimdi
Anladım ama sana o gözle bakan seni sadece o ihtiyaçlarını gidermeye çalışan insanlardan uzak dur sen olduğun için yanında olan insanlarla takıl
Hatta bundan sonra ne yapabilirsin istersen burann mesaj kisminda daha rahat konusAbilirz şu an içinde bulunduğum senin için zordur
Eyvallah sağolasın
Daha gençsin hayatın için ne yapabilirsin geleceğin bunlara odaklan geçmişte olan oldu hayatta birşeylere ugras zaman geçir boş kalmamaya bak ne kadar düşünürsen içinden cikamzsn
bir nedeni var mı?
En başta yenu flört ederken hep diyordu ben ilişki istemiyorum diyordu ama yaşadigimiz şey bir ilişki sonuçnolarak bunu da kabul etti 6 ay birlikte olduk benim için basit değilsin dedi ama bazı şeylerin basit birşekilde bitmesi gerek dedi ben seni mutlu edemem dedi ama bunu demesine ragmen yine devam etmiştik buluşup güzel şeyler yaşamıştık alnımdan öpmüştü sarılmıştı bunlari söylerken hiçbirsey hissetmese benle bunları yaşamazdı sonra aradan geçti şimdi tekrar ayrılmak istedi soguk yaptı ben sana daha oncede söyledim dedi. Hala da buz gibi konuşuyor. Bana duygusal şarkıyla gönderme yaptı falan ama bitmesini istedi bilmiyorum
Yapacak bir şey yok
Nedeni ne insan kendini seveni neden bırakır
Canı nasıl isterse.