Sevgili bile olamadigimiz eleman niye gitmis olabilir?

Benim bir konsutugum cocuk vardi gayet tatli biriydi cok iyi anlasiyorduk felna 2 hafta sonra konusmayi kesti iste ben seninle artik konusmak istemiyorum felan dedi bende ne oldu acaba dedim baska bir hesaptan storysine baktim exiyle barismis bende uzuldum tabi bu olay gecen sene Ağustos yasandi ben bekledim bekledim exiyle ayrildi zaten toxic iliskileri vardi ben gecen subat yazdim buna açıldım paragraf bir metin seklinde sorna kabul etti konustuk ama florttuk sevgili degil baya baya sevgili yoluna giden bir florttuk sonrasinda bana buluşalım dedi hic bulusmadim çocukla nede sesli konustum bende o zamanlar kar hagiyordu subat ayi yani hayir demsitim uzuldu ama belli etti uzuldugunu sonrasinda o konusmadan 2 gun sonra gecen 3 bana ismimle mesaj yazdi iste ben yapamiyorum psikolojik sorunlarim var zaten gibilerinden zaten ailevi sorunlari vsr bunu yansitiyor ama bundan once exiyle barisip benimle olmamayizi cok uzdu yani o farkinda degil sevildiginin veya mutlu olmaktan korkuyor sonrasinda iste o zaman baya o gece bir paragraf ben bir paragraf o yaziyorno derece zor ayrildik o kadar huzunlu ayrildikki keske yazmasaydim diyorum simdide hic flortu felan yok zaten benim bir arakadas vardi ona dedim o elemana yaz diye yazdi konustu ama yani cocukta o heves yok normal arkadasca konsutu ama ordanda sey yazmisti ya ben bu sanalda konusmak sacma geliyor ya sesli konuscaz ya bulusucaz ben bu cocukta ikisinide reddettigim icin mi ayrildi acaba bunu dedikten sorna kiz teelfon nuamrasini verdi iki dk sesli konustular o kadar dahada konusmadilar bu olayda gecen hafta felan yani cocuk mu cok canım anlamiyor benim onu sevdigimi yoksa sevgiye muhtacda baska kollarda mi ariyor zaten ayni sehirdeyiz sadece soyle ifade ediyim bu ornek sadece ben kartalda oturuyorum diyelim oda maltepe oyle birsey yakiniz yani calistigi mekanida biliyorum eger gdiersem yanina ne yapmam lazim veya ne yapmam gerek sizce gdieyimmi gitmemeyim mi

Sevgili bile olamadigimiz eleman niye gitmis olabilir?