Eski sevgiliden arkadaş olmaz yaa
İçleri rahat etsin diye mi yapiyolar anlamadım beni terkeden kız da öyle dedi tamam dedim ama yapamadım çek git hayatımdan ben arkadaşın olamam dedim napiyim hiç gorusmemek daha iyi18 Yorumla- +1 yıl
Oyle yapmak lazim ama 8 aydir gormedim burnumda tutuyo
- +1 yıl
Ama 8 ay sevgiliydik konustuk sevgili olarak telefonlastik ama gorusemedik paramiz yoktu
- +1 yıl
Bakariz bilmiyorum ben istemiyorum ya yine ayni sey olursa sarilip opusursek falan dedim olmayacak sana garanti veriyorum dedi arkadas kalmak istemiyorum kalamam ama aylar sonra gormek icin can atiyorum belki benimle arkadasca cok guzel eglenceli vakit gecirirse pisman olur dusuncesi var kafamda
- +1 yıl
Yok güzelim aynı şeyi ben de denedim ama kalbin tam tersi olursa acayip kırılır. Düşünsene başka kızlarla göz göze gelecek sen ağzını acamiycan, niye arkadassiniz off of acayip sıkıntılı bir durum. Her şeye hazırım denemeye değer diyorsan sen bilirsin ama ben sevdiğim kıza arkadaş kalalım demem, arkadaş kalalım dediğim kız da kendini paralasa nafile sevgili olmam
- +1 yıl
Genelde o kimseye bakmiyo ben birini bulup flort ediyorum gecen sefer birlikte bir partiye gittik oyle oldu sonra kudurdu elimden tuttu eve gittik sinir kupu bir sekilde ben de niye kiziyosun ki sen ayrildin ben bekarim Şu an ozgurum dedim kizmadim senin icin endiselendim diye lafi cevirdi
- +1 yıl
Şimdi neden öyle düşündüğünü anladım.
Kız beni terketti ara sıra arıyor, arkadaş olmaya çalıştığım dönemlerde araba aldım bana ne dedi biliyomusun, araban da var artık peşinden koşan çok olur dedi kiskancliklari bitmez, ben de onu bir erkekle görsem içim sızlar çünkü bir yaşanmışlık var ortada. Beni sevgilisi olan kız bile kıskanıyo, biriyle buluşunca. Bahanesi o kız seni üzer 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılilerde pişman olup sana dönmek isticek
058 Yorumla- +1 yıl
Asla asla ama asla pisman olmicam sana garanti veriyorum! Artik seni sevmiyorum! Dedi ben pek inanamasam da soylediklerine kendimi kandirmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılben de öyle demiştim.. ama şimdi sabahları onun kapısından işe gidiyorum mesai bitince onun kapısına yatmaya...
- +1 yıl
Daha once de ayni sebeplerle ayni sekilde ayrildi benden geri dondu ama bu kez farkli diyo gercekten bu kez farkli gecen sefer aramizda mesafe olacak bir yil vardi simdi ayni sehirde birlikte anilarimiz olan ayni evde oturucam
Cevap sahibi+1 yılyalnız kalırsa eğer unutamaz geri dönecektir mutlaka. ama başkasını bulursa ki, şu an öyle bir şeye güveniyor bence, geri dönmez
- +1 yıl
Bence guvenmiyo ayrilirken bile sen farkliydin seninle hersey farkliydi dedi ben de umarim baskasini daha cok seversin ben de ayni sekilde dedim o da duraksadi tereddut etti umarim baskasini benden cok seversin dedi sadece ben icime kapanik biriyim yalniz olmak daha iyi geliyo modunda kotu bir cocukluk gecirmis hala kotu bir aile hayati var yaralarini ilk bana acmisti baskasiyla olabilecegini dusunemiyorum cok asik gibi gorunuyodu baskasiyla gorursem yikilirim mahvolurum cok uzulurum
Cevap sahibi+1 yılsen yine de hazırlıklı ol :) ama benim düşüncem geri dönecek..
- +1 yıl
Peki sence ne yapayim gayet arkadas gibi davranip eglenceli bir kiz mi olayim? Ona dokunayimmi dokunmiyimmi bana dokunmasina izin vereyimmi vermeyeyimmi hep sarilmaya calisiyo cunku
Cevap sahibi+1 yılarkadaş ol evet. ama aynı zamanda başka biriyle konuşuyomuş gibi yap. ama hemen değil zaman geçsin biraz
- +1 yıl
Tamam buraya yine yazicam gorusmeleri ama ilk gidip annem babamla esyalarimi alicam bes dakka gorusucez sonra annemlerin dondugu gun ben yalniz kalmiyim uzgun olurum diye biseyler yapicaz sarilmak ya da kolunu omzuma atmak isterse biz artik sevgili degiliz mi diyim ozaman geri mi cekiliyim?
Cevap sahibi+1 yıltrip atar gibi yapma soğumuş gibi yap rahatsız olmuş gibi yap. soğuduğunu hissettir
- +1 yıl
Facebookta altinda askim sevgilim yazan fotograflarimizi neden kaldirmiyor? Bu durum beni umutlandirmali mi? Daha once de ayni sekilde ayrildik ve asla fotograflari kaldirmadi niye silmiyosun diye ustune gittigimde boyle aptalca seylere ayiracak vaktim yok demisti
Cevap sahibi+1 yılsenle oyun oynuyo galiba :D senin böyle sorman, kovalaman onun hoşuna gidiyor demekki. ama dediğim gibi soğumuş gibi yap. varsa erkek arkadaşlarınla foto çek koy yoksa hep öyle gidersiniz harcar seni.
- +1 yıl
Var aslinda yakin bir arkadasim o tanimiyo ayni seyi onerdi bana foto cekip koyalim dedi
Cevap sahibi+1 yılyani ne düşünürsün ne yaparsın bilmem de, onun cebindeymiş gibi olma. kaybetmenin ne demek olduğunu bilmeyen birine benziyor. öğret ki seçimini yapsın. ne sen ne de o, zaman kaybetmeyin
- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim aslinda hayati boyunca hep kaybetmis biri tarafindan hic gercekten sevilmemis biri oyuzden kizamiyorum nefret edemiyorum belki de ben zaten hep mutsuzum bu bana koymaz modunda benim istedigim aslinda goruserek guzel vakit gecirerek varligimin nasil oldugunu hatirlatmakti cunku bir yil oldu gorusmeyeli zaten sonra kendimden mahrum birakmak istemistim degerimi anlarsa bu sekilde anlar diye dusundum
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl boyunca arkadaş mı oldun :/ birbirinize alışmışsınızdır. o şekilde değerini anlamaz senin. aksine daha da değersizleştirir. bir söz var, varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim diye..
- +1 yıl
Hayir 1 yil sevgili gibi mesajlastik telefonda konustuk aldatmadik sadik kaldik gorusucez diye hayaller kurduk ama cok zordu cok kavga ettik ayrilma sebebimiz de bu cok cok kavga ettik cok farkliyiz ben artik seni sevmiyorum dedi
- +1 yıl
Sevgiliydik ama paramiz ve zamanimiz yoktu gorusemedik
Cevap sahibi+1 yılben aradaki mesafeyi atlamışım ya :/ bence unut onu 10 gün sonra da buluşmak istemediğini söyle. aradaki mesafe kalıcı olarak mı biticek?
- +1 yıl
Evet oraya tasiniyorum en az 2 yil orada olacagim ve ayni okulda olacagiz ayni sinifta olmasak bile istemesemde karsilasicaz
- +1 yıl
En bastan anlatayim ben erasmus icin yurtdisina gittim orda tanistik ben turkiyeye donecegim icin sevgili olmak istemesine surekli hayir dedim ama cok israrci davrandi peki dedim sonra ilk ciddi erkek arkadasimdi ama ciddi niyetle cikmadik ben donerken ayrilalim dedik bir ay icinde is cok ciddilesti hergun her dakka birlikteydik birbirimiz olmadan yapamamaya basladik benim orda kalmam icin yuksek lisansa basvurdu benim adima dosya hazirladi burda kalabilmen icin herseyi yaparim dedi bu arada ben onun anadilini konusuyorum cocuk yabanci yani inanilmaz bir caba gerektiriyo birlikte olmak 6 ay boyleydi yuksek lisansa kabul edildim ama derslerden gecemedim donmek zorunda kaldim
- +1 yıl
Bu arada ikimizde birbirimizi ailelerimizle tanistirdik beni tanistirdigi arkadaslarindan hep onu daha once hic boyle gormediklerini duyuyordum kotu bir aile hayati vardi kotu bir cocuklugu vardi evde olaylar kotulestikce siginmaya geliyodu icindeki yaralarini ilk bana acti turkiyeye donmek zorunda kaldim surekli kavga ettik birbirimizden uzaklastik ben dondukten bir ay sonra ayrildik cunku mesafeyle nasil bir iliski yurutecegimizi goremedik ikimizin icin de ilkti yine o beni terketti ben zaten turkiyeye dondugum icin depresyondaydim daha da kotu oldum her dakka ona mesaj attim bazen dusmanca cevap veriyodu bazen bende seni cok seviyorum cok ozluyorum ama olmuyo diyodu
- +1 yıl
bir bahane bulup 4ay sonra oraya gittim 10 gunlugune sozde arkadas olarak gorusecektik ben kendime soz verdim dik durucam diye oraya gittim bir baktim zaten normal kiloda biriydi 10kilo vermisti uyumuyodu yemiyodu gulmuyodu berbat bir haldeydi gitmeni kaldiramadim alisamadim dedi bir de annesi hem akil hastasi hem de kanser olmus klinige yatirmislar dayanamadim agladim sarildim optum o da bana sarildi gozyaslarimi sildi saclarimi oksadi sevgi dolu bir gun gecirdik evden ciktik elini tutmak istedim elimi tutmadi biz ayrildik dedi aksam okulun partisine gittik o gorevliydi yani ben yalniz kaldim aksam onun evinde kalacaktik ben tek basima donemem diye orda hirsimdan butun gece bir cocukla flort ettim eski erkek arkadasim kiskanc olmadigini soyleyen biriydi ama sinirden delirdi beni elimden tuttu eve goturdu yolda hep sarilip opustuk evde de yakinlastik iste ama cok sevgi doluydu bana ask dolu gozlerlz bakiyodu bunca zaman baskasi olmadi hic dedi
- +1 yıl
Ertesi sabah evden ciktik yine elimi tutmadi biz ayrildik dedi soguk davrandi sonra bir daha gorustuk bana sariliyodu ben istemeden kendini tutmak istiyo ama tutamiyo gibi davraniyodu olmuyo dedi ben zaten mutsuzum seni de mutsuz ederim mesafeyle hic yapamiyorum dedi israr ettim ben seninle ilgilenirim dedim olmaz dedi metroya binmeden once istasyonda 15 dakka vardi oturulacak yerler soguktu ben zaten usuyodum kucagina oturmami istedi isitmaya calisti sonra binip gittik artik gorusmemeliyiz dedi ben de benden yararlandin dedim hayir oyle degil sen benim icin cok ozelsin dedi ben orda tek basima 7gun kaldim ama tadini cikardim gezdim eglendim
- +1 yıl
Ben turkiyeye geldim bir hafta sonra konusmaya basladi benimle yapamiyorum ozur dilerim dedi ama tekrar birlikte oldugunu soylemedi surekli aradi mesaj atti 2 ay zamanla yine sevgili olduk fotolar paylasti sevgilim su kadar gun sonra gelecek diye barisirken hic gorusmeyecegimizi biliyodu bu arada okulu bitirdim tekrar yuksek lisansa basvurdum cevap bekliyodum ama surekli kavga ediyoduk beni aramadigi icin bazen hic aramiyodu bir kac gun ama hicbi zaman beni aldattigini dusunmedim hala dusunmuyorum cok guveniyorum ona
- +1 yıl
Son zamanlarda daha cok kavga ettik biraz kultur farkindan falan evlenmek istemiyodu aile kurmak istemiyodu ama fikri degisir diye dusundum daha gencim ben de 5yildan once evlenmek istemiyorum diye birlikteyken yil icin depresif oldugu zamanlar oldu hep destek oldum hayalini kurdugu yuksek lisansa kabul edildi okulu bitirdi cok motive ettim senin sayende dedi falan neyse iste sonuc olarak ayrildik telefonda ama cok guzel bir ayrilik konusmasiydi ben hep yaninda olucam dedi sana cok deger veriyorum dedi cok farkliyiz falan filan artik seni sevmiyorum kavgalar yuzunden telefonu kapadim baktim yukseklisansa kabul edildigime dair mail gelmis hemen aradim ama bisey degismedi sonra iki kere telefonda konustuk o aradi bende cok mutluyum iyiki ayrildik ben astim bunlari dedim o cok uzgun konustu ama pek bisey demedi
- +1 yıl
bir gece depresiflestim uzun nefret dolu bir mesaj attim neden ayrildik temasini iceren sonra aradi beni bagirdi kavga ettik ben de senden nefret ediyorum beni bir daha gormeyi unut haketmiyosun esyalarimi alicam bes dakka bir daha da beni goremiceksin dedim tereddut etti duraksadi boyle olmak zorunda degil dedi arkadas olalim dedi ben de kimsem yok orda biliyosun hic dusunmuyosun beni dedim oyle degil ben varim yedek anahtarini da bana verebilirsin endiselenme dedi sevgilin olursa ne olacak dedim iste tam da bu yuzden ayrildim benim sevgilim eski sevgilimle arkadas kalmami umursamicak biri olacak dedi cok alindim ama tatliya baglandi gibi oldu hersey icin ozur diledi ben de mesajim icin ozur diledim ailemle gelicem esyalarimi alicam ama onlar gidince gorusuruz belki dedim goruselim dedi sinemada senin gitmek istedigin film olacak ona gideriz dedi falan o kadar
- +1 yıl
Olay tatliya baglanmadan once telefonda bagirirken artik seni sevmiyorum cok
Farkliyiz asla ama asla bir daha birlikte olmayacagiz sen beni sevmedin zaten niye uzuluyosun kafanda birini yarattî sevgilin olmasini sevdin kendimi tutmakta zorlanmicam sana sarilmak istemiyorum opmek istemiyorum artik seni sevmiyorum asla barismicaz sana garanti veriyorum diye bagirdi iste
Cevap sahibi+1 yılçok uzun yazmışsın :) işdeyim ben akşam okurum
Cevap sahibi+1 yılşimdi okudum da, kıyısından köşesinden benim hikayeme benziyor biraz. 10 gün sonra başa sarcaksınız gibime geldi. gitceksin oraya yine dicek biz ayrıldık. elini de tutmicak ama yine dayanamayıp öpücek seni elini tutucak vs. senden daha fazla beklentileri var. ilgi alaka sevgi sadakat, daha fazlasını istiyor ama evlenmek istemediği için sana bu şekilde yaşamayı kabul ettirmeye çalışıyo. dersen ki tamam evlenmeyelim 5 yıl daha beraber olalım, o zaman sevgili olarak devam edebilirsiniz. ama belli olmaz belki de seni soğutmak için 5 yıl dedi, hemen bağlantıyı koparabilir de. sen oraya gidince beğendiğin biriyle yakınlaş sinir et beyfendiyi rengi belli olur
- +1 yıl
Bana bes yil demedi hic evlenmek istemiyorum dedi ilk cikmaya basladigimizda sonra is bilmiyorum simdi dusunmek istemiyoruma dondu ben bes yil evlenmek istemiyorum 30yasinda falan evlenirim diye dusunuyorum oyuzden bugunden biriyle ya ben bes yil sonra evlenmek isterim sen istemiyosun simdiden ayrilalim demek sacma geliyo onu o zaman dusunurum ne ben evlenmicem diyenler evleniyo surekli ben evlenicem diyenler de evlenemiyo bu isler planlandigi gibi gitmiyo ama bana ayrilirken acik acik ben senin vaktini caliyorum benden daha iyisini hemen bulabilecegini biliyorum her erkek senden hoslaniyo vaktini calmak istemiyorum biz zaten cok farkliyiz baska biriyle daha mutlu olabilirsin ben seni mutsuz ediyorum dedi daha fazla ilgi bekledigini sanmiyorum surekli arayan soran mesaj atan duygularindan emin olan taraf hep benden ama bir olay oldu soylemeye utaniyorum yaklasimini bilemedigim icin bence ayrilik sebebimiz bu
- +1 yıl
Bana benden 10 yil once bir erkekle bir seferlik birlikte oldugunu heteroseksuel degil biseksuel oldugunu soyledi ayrilmadan bir hafta once ben bu durumu kaldiramadim neden soylemedin herkes biliyomus biseksuel oldugunu iki yildir cikiyoruz bana soylememis bagirdim cagirdim kotu seyler soyledim benim gelecek hayalleri kurdugum kisi sen degilsin beni asagiladi herkes alay etti benimle kandirdiniz soylemediniz dedim cok ciddi tepkiler verdim o da onemli olan bugun ne oldugu onemli degil mi bugun Şu an seni seviyorum sadece seninle birlikte olmak istiyorum onemli olan bu degilmi dedi cikmaya basladigimizdan beri kimse olmadi kimseye bakmadim onemli olan bu dedi ben bir turlu kabullenemedim bir hafta agladim cok uzuldum yasadigimiz hersey yalan gibi geldi seni utandirdim dedi benimle birlikte olmak istemiyosun en basindan bilseydin sevmezdin beni asik olmazdin dedi
- +1 yıl
Sonra hakli diye dusundum benden oncesi beni ilgilendirmez bir iki kerelik bir olay bir erkege asik olamaz sadece bir kere yakinlasmis falan bunu boyle kabullendim gorusunce duruma bakicam diye dusundum ayrilirken bana olaya iyi tarafindan bak artik biseksuel biriyle cikmiyosun kendine heteroseksuel birini bulursun dedi gecen kizginlikla konusurken yine bu konuyu acti ben sana uygun degilim dedi bir kac sey siraladi ben soyleyim boyleyim biseksuelim falan sen boyle biriyle birlikte olmak istemezsin seni utandiriyorum dedi onu oldugu gibi kabul edemedigimi dusundu ama ben bu durumu sadece bir arkadasima anlatabildim o da cocuk hakli onemli olan Şu an ne oldugu ne hissettigi dedi ve kesinlikle sen onu oldugu gibi kabul etmedigin icin seni terketti dedi ama ben zannetmiyorum bu sebeplerden yalnizca bitanesi olabilir belki
- +1 yıl
Bu sefer opemicek iste elimi tutamicak ben de tutmicam biz ayrildik diyen taraf ben olmaliyim kendimi korumak icin bunu yapmam lazim
Cevap sahibi+1 yılben de aynı şeyleri söylemiştim ya terk ettiğim kıza. gözümde canlandı valla :D
dediğim gibi sana sevgili hayatını kabul ettirmeye çalışıyo. kabul etmezsen ayrılırsınız. evlenmek istiyorsan hiç zorlama bul başka birini yoluna bak. ama emin ol, o pişman olacak- +1 yıl
Bes yil sonra evlenmicez diye simdiden ayrilinir mi ne sacma sey ya belki ayrilicaz o arada baska sebepten
Cevap sahibi+1 yılben de demiştim yaşım küçük 2 3 sene sonra evlilik düşünürüm diye. sonra dedi ben beklerim sorun değil. ama benden 2 yaş büyüktü. ben de kendime güvenemedim. dedim daha fazla zamanını çalmak istemiyorum dedim ve ayrıldık. ama bana deseydi ben de hemen evlenmek istemiyorum devam ederdim o zaman. çocuğunki de böyle bir durum sanırım
- +1 yıl
Hayir cocuk hic evlenmek istemiyo evliligi sacma buluyo ama birlikte yasamaya falan karsi degil babasi annesini cok fena aldatmis metresinden cocugu olmus erkek arkadasim 10 yasindaymis annesi kafayi yemis intihar etmis erkek arkadasim kurtarmis hastaneye yetistirmis o gun bugundur yillardir annesi alkolik ve akil hastasi surekli intihar etmeye kalkisiyo ben turkiyeye dondugumde de kanser oldu yine intihara kalkisti icmeye basladi akli dengesi cok bozuk ben ordaydim iste evde yalniz kaliyodu annesini klinige yatirmisti kimse ilgilenmiyo sadece onun basina kalmis yasadiklarini dusununce cok normal geliyo bana aile kurmak istememesi ama cocuk istiyo genelde istemiyorum diyo bazen bazen cocuklari cok seviyorum diyo falan
- +1 yıl
Cocugun durumu senin gibi degil evlilige ailelere inanmiyo mutlu olabilecegine mutlu bir hayati olabilecegine inanmiyo umudu yok
Cevap sahibi+1 yılyaşadıklarını düşününce hiç de normal değil. babası gibi olmakdan mı korkuyo? mutlu olmak ikinizin elinde yaşadıklarıyla bir ilgisi yok. bahane hepsi.
- +1 yıl
Hayir degil ya bosver durum karisik ama bence o sartlarda buyuyen birine gore cok temiz kalmis duzgun bir cocuk ickisi sigarasi uyusturucusu karikiz falan hic yoktur oyuzden kizamiyorum ona hala cok karisik bir hayati var belki de beni uzak tutmaya calisiyodur kendi haline birakayim diye dusundum kesinlikle kotu kalpli bir insan degil
Cevap sahibi+1 yılkötü kalpli değil zaten ama eskisi gibi sevmiyor ve ilişkiden sıkılmış bu bir gerçek. sen onu sevdiğin için yapıcı düşünüyosun ama bir gün "tanıyamamışım" diceksin :) umarım demezsin mutlu olursun ama benim görüşüm böyle
- +1 yıl
Soylediklerine katilmiyorum ama ikimizde de bir yil mesafeli iliskinin verdigi inanilmaz bir yorgunluk ve bikkinlik var normalde bu tarz iliskilerde ciftler iki uc ay da bir gorusuyolar duygular tazeleniyo biz bir yil hic gorusmedik herseyi unuttuk birlikte nasil eglendigimizi nasi mutlu oldugumuzu guzel anilarimizi unuttuk bu yuzden yurumuyo kimsenin sucu degil benim sucum da degil onun da degil ama ben herseyin mesafe ortadan kalkinca gececegine inaniyodum bu yuzden ayrilmiyodum tutuyodum kendimi o benden once davrandi yapacak bisey yok ama gorusmeden durabilecegimi sanmiyorum goruselim akisina birakayim kendimi geri cekeyim gercekten arkadas olalim ikimize de iyi gelir belki gelmezse de hepten bagimizi koparirim yapacak bisey yok
- +1 yıl
Ben de eskisi gibi sevmiyorum bu cok net bir yil gormedim leyla ve mecnun olsa uzaklasir ama gorur gormez kaldigi yerden devam ediyo ve sasirip kaliyosun yani ben bundan korkuyodum ayrilirim pisman olurum gururumdan donemem diye o ayrildi bakalim nolucak
Cevap sahibi+1 yıldediğin gibi arkadaş olarak devam et ve akışına bırak, mantıklı. ama yerinizde saymayın kullandırma kendini
- +1 yıl
Yok yani bu sefer ne istedigini bilmeden bana yaklasmasina izin vermicem kendime cok guveniyorum ben cok guzel akilli ve kendine guvenen guclu bir kizim yapamayacagim hicbisey yok 14 yasimdan beri hayalini kurdugum dunyanin en iyi universitelerinden birinde yukseklisans yapicam evet tabiki onun da biraz katkisi olmustur ama asil basari benim ne istersem yapabilirim su hayatta
Cevap sahibi+1 yılaynen dostum doğru düşünüyorsun. umarım her şey gönlünce olur.
- +1 yıl
Bugün bana mesaj attı selam nasılsın :) diye sandım ki iyi niyetli iletişimkurmaya çalışıyo sonra kendince kendi hayatına dair bişeyler anlattı işte iyiyim staj arıyorum hala akşamları çıkıyorum sen ne zaman geliyosun ama aylardır aynı şeyi konuşuyoruz çok iyi biliyo gideceğim tarihi bir hafta sonra dedim pazar mı dedi evet dedim bana ihtiyacın var mı taşınmak için falan ya da herhangi başka bişey için normalde haftaya haftasonu burda olmıcam dedi çok komik ama iki yıldır her haftasonu orada olan adam özellikle benim geldiğim haftasonu orda olmayacak ben de sormadım nereye gidiyosun kimle diye kesinlikle sormadım merak da etmedim yalan bence hayır ihtiyacım yok ama ailemle gelip eşyalarımı alacaktım taşımama yardım edecekler dedim tamam sonra alırsın dedi ne zaman geleceksin dedim ptesi salı dedi tamam alırım dedim sonra dedi ki aileni görmek istemiyorum eşyalarını sana vermek istiyorum ama seni görmek istiyorum sadece seni
- +1 yıl
Oyüzden mi geldiğim haftasonu özellikle kaçıyosun haha dedim o da alakası yok haha dedi ben de eşyalarımı taşımama yardım edecekler görmeyeceksin istasyonda beklerler dedim peki dedi neden onları görmek istemiyorsun beni görmek istiyorsun sadece beni dedim sana söylemek istemiyorum bunu sana açıklamak beni yoruyo dedi triplere girdi ben de söyle tepki vermicem dedim hayır stop üzerine konuşmak istemiyorum dedi lan stop ne stop diye sana derler güzel kardeşim neyse sonra soğukkanlılığımı bozmadım sen bilirsin dönünce söyle ben tatile gidicem perşembe gitmeden almam lazım dedim Ne zaman dönerim bilmiyorum dedi ben de yine perşembe tatile gidicem gitmeden önce eşyalarımı almam lazım Mathieu dedim o da alırsın dedi daha da cevap vermedim
Cevap sahibi+1 yılkendini kullandırmadan kullanabildiğin kadar kullan onu işin bitince at. uğraşılmaz o bebenin oyunlarıyla. amacı belli adamın. seni sevmediği de kesin
- +1 yıl
Ama inanılmaz sinirlendim anladım ki biz bir daha asla birlikte olmamalıyız beni üzmekten başka bir amacı bir derdi yok durup durup kendi yazıp kendi mesaj atıp kendi gelip sonra tripli kötü niyetli konuşup kalbimi kırıyo herşey güzeldi tamam ama bitti yapacak bişey yok bir daha beni üzmesine izin vermem eşyalarımı aldıktan sonra görüşmek istemiyorum ne istediğini bilen biriyle birlikte olmayı hakediyorum dengesizliklerinden çok bıktım çok yoruldum
Cevap sahibi+1 yıldoğru karar veriyosun. eig için teşekkürler :)
- +1 yıl
Çok komik birşey oldu konsolosluğun sistemini hacklemişler ailemin vizesi çıkmadı ben çok önceden aldığım için sorun yok yani bu pazar tek başkma gidiyorum ona söyledim tek başıma gelicem ben diye sebebini sordu falan işte sonra dedi ki ben burdayım seni alıcam yanındayım hep yardım edicem ben de ee sen tatile gitmiyo muydun dedim değiştirdim tarihi allah allah değiştiremezmiyim siye tersledi neyse konuştuk pazar günü tek başıma gidiyorum gelip beni karşılıyo ve tüm güm birlikteyiz akşam da yemeğe çıkıyoruz ama tüm bu tekliflerine falan rağmen bu gibi konuşuyo anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılailenle gitsen tatile mi çıkcakdı
- +1 yıl
İki kere görüştük ilk gördüğümde farkettim ki herşey bitmiş içimde o benim aşık olduğum kişi değil ben kafamda birini yaratıp onu sevmişim yeni biriyle tanıştım ne istediğini bilen sırtımı dayayanileceğim güçlü biriyle ama eski kalp kırıklığım duruyo bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum eski sevgilimi özlemiyorum anılarımız yok olmuş bir yıl görüşmeyince ama kötü şeyleri hatırlayıp kalbim kırıldığı için ağlıyorum sence yeni bir ilişkiye bir şans vermeli miyim tanıştığım kişi beni çok heycanlandırdı bana duymaya ihtiyacım olan şeyler söyledi ne yapıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılduymaya ihtiyacın olan şeyleri seni az çok tanıyan biri de söyleyebilir. önemli olan amacı. bence amacı seni kullanmak. şans veriyosan bile fazla kaptırma.
- +1 yıl
Avrupanın göbeğinde yaşıyoruz takılacak kız arayan herkes rahatlıkla bulur kimse enerjisini bana harcamaz bence
Cevap sahibi+1 yılumarım dediğin gibi olur :)
Canım sen kenarda dur ben yalnız kaldığımda seninle tekrar beraber olurum diyor
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten hep yalniz yalniz olmak istiyo ben icime kapanigim boyle daha mutluyum diyo
+1 yılBence zorunlu bir ayrılık olmuş gibi sanki ona bir baskı uygulanmış.
01 Yorumla- +1 yıl
Gelecek planlarimiz farkli galiba o daha az ciddi bir iliski ben de daha ciddi bir iliski istiyorum bana sana cok deger veriyorum ama artik sevgili olarak sevmiyorum arkadas olsak daha iyi dedi ben de seni bir daha gormek istemiyorum esyalarimi alicam sonra da cik git hayatimdan dedim ama arkadas kalmak icin israrci davrandi birlikte vakit gecirmek istedigini soyledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılolurda bir gun donerse kapi acik kalsin bosta durmasin
05 Yorumla- +1 yıl
Daha once 5 ay ayrildik ama hergun konustuk hayatinda benden baska kimse olmadi kopamadi
- +1 yıl
arkadas kalmaniz ikinizede zarar bak yerleriniz dolmamis
- +1 yıl
Kalbime soz dinletemiyorum ki be abi bir yildan fazladir onu gorme hayaliyle yasiyorum o da ayni sekilde gibi gorunuyodu bir ay kala ayrildik baskasindan mi hoslaniyosun dedim hayir dedi cok kavga ettik artik seni sevmiyorum dedi icim aciyo cok aciyo nasil gececek
- +1 yıl
yeni bir baslangicla gecicek
- +1 yıl
Olay o baslangici yapabilmek...
bende ayrildim arkadas kalmistim neden cunku icindeki his ler cok kolay bitmiyorr bunu sende anlamakisin belkide yalniz olmaktan
016 Yorumla- +1 yıl
bir de baska bir ulkeye sehre tasiniyorum
Ailem yok arkadasim yok sadece o var cok yalniz kalicam - +1 yıl
Kalbimi cok kirdi bu ikinci ayni sebepten ayrilik
- +1 yıl
Ben arkadas olamiyorum sarilip hungur hungur agliyorum o da sacimi oksayip parmaklarimi teker teker opup aglama diyo ama barismiyoruz daha once oldu ayni sey pisman olup donmesi cok uzun surdu geri donene kadar cok kalbimi kirdi
- +1 yıl
Euuh neden ki
- +1 yıl
Hersey mesafedendi diye dusunuyorum buna inaniyorum belki kendimi kandirdim hep
- +1 yıl
Ama mesafe bitiyor 10gun kaldi tasiniyorum yine birlikte olacaktik
- +1 yıl
Arkadaslik mi bitti?
- +1 yıl
2 yil ciktik
- +1 yıl
2 yil ciktik bir yilinda ayri ulkelerde yasadik simdi yine oraya tasiniyorum 10 gun sonra
+1 yılher ihtimale karşı elinde tutmak için
06 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir ihtimal
- +1 yıl
birini bulamazsa geri dönecek kızım aç gözünü yaa
- +1 yıl
Bir yil beklemis aramamamis uzerine bes ay da ayriydik o zamanda surekli pesimden kostu ortak tanidiklar araciligiyla da disi sinekle bile konusmadiginj ogrendim simdi mi birini arayacak bulacak?
- +1 yıl
niye olmasın
- +1 yıl
ben ne dedim skskzkkzsna
- +1 yıl
Bu sadece varsayimdi cunku ayni okulda olucaz baska sevgilisi olsa gorurum
Acik kapi birakma mevzusu
00 Yorumla
+1 yılErkekler maliz biraz
01 Yorumla- +1 yıl
Boyle bir genelleme yapmak istemel mal olmayani da vardir mutlaka
Detaylı bilgi