Film gibi bir hayat eski sevgilimin küzeniyle evlendim inat uğruna.. hala eski sevgilimi seviyorum oda beni?

Napicam bilmiyorum.. inat uğruna hayatımıza mat ettik iki yılık sevgiliydik birgün her şey bitti.. kötü bir şekilde ayrıldık oda o inatla evlendi görücü usulü görünce şok oldum 😔 sonra bana mefasajlar attı.. yine beni suçladı yıllar geçti hep 2 buçuk yıldır evli kızları var bende kuzeniyle konuştum bir kaç ay sonra kaçarak evlendik onun şehrine taşındım 1 haftadır evliyiz çok yeni ve beni görünce hayatının şokunu yaşadim hemen kuzeni kız kaçırdı diye beni görmeye geldiler bende giyinip makyajımı yapıp karşısına çıktım suratı kipkirmizi oldu benim ayakta duracak halim yoktu ve bugün eşim işteyken bize geldi başladı ağlamaya bunu bana niye yaptım diye resmen yere çöküp ağladı bende ağladım ve beni şimdi anladın mı dedim ne acılar çektiğimi.. beni öldürdün kalbim durdu benim artık dedi.. ona sarılmak istedim ama yapamadım napicam şimdi hep göz göze geldiğimizde çok belli ediyoruz bakıyoruz birbirimize anlicaklar birgün,
Film gibi bir hayat eski sevgilimin küzeniyle evlendim inat uğruna.. hala eski sevgilimi seviyorum oda beni?