Benden sonra baskasiyla evlenen ve bir yilda bosanan eski sevgilim, benimle tekrar sevgili olmanin yollarini ariyor. Ne yapayim?

Bir de isin kotusu, beraberken ben onun icin cok fedakarlik yapmistim, sevginin alasini gostermistim. Benden ayrilmadan gitti bir baskasiyla evlendi. Herkesi benim gibi fedakar ve kendisini cok sevecek sandi, ama bir yil icinde karisi tekmeyi basmis. Simdi bana donmenin yollarini ariyor. Ama benimle aciktan iletisime gecmeye ya yuzu yok, ya da eskisi gibi ustune atlayacagimi saniyor. Sizce ne yapayim, onun burnunu nasil surttureyim? Cok uzulmustum o evlenince, ve evlenmeden oncebana okan tutum ve davranislarindan, pskolojik tedavi gorecek kadar. Yaptiklari yanina kar kaldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ucuncu şık da, eger ben eskisi gibi ilk adimi atarsam, beni kullanacak ve vebal almayayacak, cunku ilk adimi ben atmis olacagim. Beni kullanip ayrilirsa, sen istedin diyecek. Boyle de garip biri, vebal almaktan cok korkar😆
Benden sonra baskasiyla evlenen ve bir yilda bosanan eski sevgilim, benimle tekrar sevgili olmanin yollarini ariyor. Ne yapayim?