Güncellemeler
+1 yıl
Ucuncu şık da, eger ben eskisi gibi ilk adimi atarsam, beni kullanacak ve vebal almayayacak, cunku ilk adimi ben atmis olacagim. Beni kullanip ayrilirsa, sen istedin diyecek. Boyle de garip biri, vebal almaktan cok korkar😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben olsam muhtemelen yalvarırcasına sorduğu sürece kabul ederdim ama süründürürdüm intikamımı falan alırdım
Cok gururlu biri, ölecegini bilse bile yalvarmaz. Cok iyi taniyorum onu. Sadece bana degil, baskalarina da yalvarmaz. Benim de amacim surundurmek ama simdilik ilk adimi aciktan atmiyor. Gizliden sesimi dinliyor sadece. Onun aradigini da bogazindan kendine has cikardigi sesten anladim. O sesi de bilerek cikardi. Ben arayanin o oldugunu anlayayim diye.
O zaman sana "teklif ederse" herkesin içinde şerefsizliğini yüzüne vurarak reddet
Herkesin icinde teklif etmez ki. Gururdan olecek zaten bir gun. Aciktan bile iletisime gecmiyor baksana. Gizliden ses dinliyor😀
Sevgili olmayı kabul et sonra ağzına s!ça s!ça yıprat onu hem psikolojik hem maddi
Iyi de kendi aciktan adim atmiyor, benim ustune atlamami bekliyor.
O zaman, başka birisini bul hayatının aşkını yaşıyormuş gibi yansıt ona. Ne bileyim hayatımda biri var tarzında konuş iyice gıcık olsun. Sosyal medyada hep gülerken mutluyken hallerini paylaş vs.
Aciktan iletisime gecse ben bimiyorum ne yapacagimi da, gecmiyor simdilik. Bu arada baskasiyla berabermis gibi yapmak karakterime hic uymayan bir sey.
O zaman asla affetmeyi düşünme onu umursama da. Bir gün gelir yazarsa bile cevap verme engelle
Bos ver ya öteki kadın buna tekmeyi koymuşsa bosuna koymamış seviyorum demeyin böylelerini
Guya annesi ile karisi arasinda kalmis, annesini tercih etmis, oyle duydum. Cunku annesi ile babasi ayrilmis bu kucukken. Sonra da babasi Almanya ya gitmis baskasiyla orda evlenmis. Bunlari da bir daha hic gormemis. Bu herif fena anneci yani.
Annesi de dominant biri
hayatını karartmak senin elinde
Direk affedebilirsin çünkü bunu sorduğuna göre affetmek istiyosun oyüzden oğlanın yaptığı tüm hatalar önemsiz kalır. Yedekte de beklemişsin belli ki. Oyüzden fazla uzatmanın alemi yok.
Yedekte beklemek mi? Bir de affedemem cunku aciktan iletisime gecmiyor, benim ustune atlamami bekliyor su an.
Gurur abidesi kendisi, ilk adim atar da ben reddedersem ölecegini saniyor.
'' Açıktan iletişime geçmiyor '' yani iletişime geçmesini bekliyosun ?
'' İlk adımı atar da ben red edersem '' Yani adım atmasını istiyosun?
Harbi den yedekte beklemişsin , ayrılıp sana geri dönmesini. Oyüzden dediğim gibi kafa yapından dolayı zaten kullanılman normal.
Yedekte beklesem ayrildigini duydugumda ben iletisime gecerdim. Benim amacim surundurmek.
İntikam istemek ile affetmek istemek aynı şey. Eğer affetmek istemeseydin süründürmek , intikam gibi şeyler senin için önemsiz olurdu
Aman ne guzel, senin dedigin olsun.
Başkası ile olursan kalbine bile inebilir belki🤗🤗
Inse de , o cok gururlu biri, hayatta belli etmez😅
Hiç uğraşma önüne bak süründürmek senin değil hayatın işi.
halen desteğe ihtiyacın var senin bence.. bu kadar saf olmayın ya... gidip gezip dolaşıp gelmek nedir
Kardes , o gelsin de sevgili olalim amacinda degilim ki ben. Burnunu surtmek amacim. Reddedecegimi dusundugu icin aciktan iletisime gecmiyor zaten, benim ustune atlamami bekliyor su an🙃
1. kardeş değiliz :)
2. Sen ona atlamayı düşünmeden gün geçirmiyorsun zaten.
Dusunmekle eyleme gecirmek cok farkli seyler
Lafin gelisi kardes dedim.
eylemler önce düşünce olarak başlar unutma :)
Eskidendi o, artik ona karsi olan dusuncelerimi eyleme gecirmiyorum.
boyundan bir öpücük yeter buna biliyorsun :)
Ne opucugu kardes (kardes lafin gelisiydi)? Benim amacim aciktan bir adim atsin bende surundureyim.
Mantıklımı sence
Ben barisalim beklentisinde degilim ki, burnunu surtmek istiyorum.
En güzeli hiç muhatap olmamak