Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca surekli bak senden ayrilirim ayril o zaman diye tehdit ediyordu, eski sevgilisiyle konusmasinda bile bak ben sana ilerde iliski vaad etmiyorum bitiryor bir yerde dedi ben ayrildigimda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer geri dönersen seni saf sanir ve ne yapsam yapayım geri döner bu ben bunu parmaginda oynatayim diye düşünür geri dönme dik dur
Ayni is yerinde calisiyoruz surekli arkdas kalmaya calisiyor yaziyor ariyor cok zor :(
Aman salla takma kafana
bunu sana söyledi ve sen hala onunla kalabildin oess
Ayni kizla boguluyorum da dedi😁
neden kendini bu kadar küçük duruma düşünüyorsun.. gerek var mı sence? .. insanın önce kendine saygısı olacak.. olmali ki baskasi da sana saygı duysun.. bunj unutma bu düşüncen hareketin sana çok sey kaybettirir
Cok tesekkur ederim cok haklisin sevdigim icin sanirim her sey normal geldi yaptigi ama saygisizlikti sanirim gercekten
çok sevince gözün görmüyor işte.. ama sen hem sev hemde görmeyi dene.. rica ederim
Ayrılmakla en iyisini yapmışsın neden sen pişman oluyosun o olsun arkandan her türlü haltı yiyen o
Ayni is yerindeyiz her gun goruyorum cok zorluyor konusmaya calisiyor
Yaptığın şeylerden pişman olup geri adım atma güçlü dur
Keske ayrılmasaydın paylaşırdınız ikiniz
Kız sevgilin yokmuş görmüş olduk yazmış o da nerden anladın iyi geceler tatli ruyalar demis flort etmedim diyor ama bence flort
Pişman olma