Aşk İlişkileri Eski sevgiliye nispet yapılır mı? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 86 Yapay Zekaya Sor Sitenin aranan aşk böceği üyeleri temsili😂Kıskandırma olaylarına falan girer misiniz? Eski sevgiliye nispet yapılır mı? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Eski ölmüştür gömmüşümdür. Aklımın ucundan geçmez ki ona nispet yapayım. Yapanın da aklı yoktur. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. sen varken eski sevgilimi ne yapayım aa :D 1 4 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Gözlerini oyarım Barış 😀 u Barış_LonelyForever 1 yıl bana yapacaklarını bildiğim için öyle bir şey yapmam :D u _Süveyda 1 yıl 😀😀🌸 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D 🌸🌸
MadamLila Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Hiç o işlere girmem daha doğrusu aklıma gelmez. Adı üstünde "eski sevgili" bırakalım eskide kalsın jkj 1 8 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yani djdjd Yorumla MadamLila 1 yıl Dimi ama jkjkj Yorumla u _Süveyda 1 yıl Di djdjjd Yorumla MadamLila 1 yıl 🤣🤣 bunu ben yapıyorum amaaaaa jkjkj Yorumla u _Süveyda 1 yıl Patentini mi aldın djsjsHem ben yabancı mıyım aşk olsun 😀😀 Yorumla MadamLila 1 yıl Patenti ben de 🤣 o zaman sadece sana verdim, başkası kullanamaz Yorumla u _Süveyda 1 yıl O kadarrrr Yorumla MadamLila 1 yıl o kadar jkj Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır sevmem ama arada lafımı sokmazsam rahat edemem hsjdj 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hahahha görselin detayına koptum 😂 yapanlar yapıyo yazık günah başka safları alet ediyorlar ya da etmeye çalışıyorlar bi de 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Şşş😂😂 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yaş olmuş 37 ne kıskandırması ne nispeti 😬😅 1 7 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yaşa bakmıyor bu işler hanım abla😀 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Kıskanılmak hoşumuza gidiyor dimi 37 de olsak kadknjzu🤭 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Kadınız yazacaktım 😬 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Şimdi yola geldin😂 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Ahahahha 🤣🤣🤣 çabuk yola gelirim 😬 Yorumla u _Süveyda 1 yıl En sevdiğim insan tipi😀😀🌸 Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl 🤭☺️🥰😘 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yapan yok mu? Ergen işi, güzelim ya bizden geçmiş 😂 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Hiç uğraşamam, daima ileri 😂 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Tam yol😀
Silhouettee Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gereksiz isler abi, salla, giden gitsin canın mı sıkılıyor :) 1 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çocukça şeyler. Uğraşmaya bile değmez ki boşa zaman kaybı.. 1 0 Yorumla
Doğrucu_davut Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Eski eskide kalmıştır, ezikliğin lüzumu yok. Ne hali varsa görsün 1 0 Yorumla
Imressamadayı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gerek yok. Asilliğinizden ödün vermeyin arkadaşlar. 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Gereksiz şeyler hiç sevmem. Hayatıma devam ederim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl kızların hepsi yapar. bi de utanmadan yaparlar. ama erkekler yapmaz. çünkü bununla uğraşmak istemez. uğraşıyorsa o kızı unutamamıştır demektir. 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Eski eskimistir artık 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. O yaparsa altta kalır mıyım😂 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
NefertitininGözyaşı Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl En son çocukken çocuklar birbirini kıskandirirdi yeni oyun arkadaşı buldum diye. O çocuklardan bir farkı yok hiçbirinin 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Dört çocuklu kadının neyini kıskandırayım 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ooo 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İstiyorum evet fakat öyle biri yok etrafımda, ciddi olmalıyım ki kıskansın. Günlük paylaşıp silmek olmaz. Kaybettiğini iliklerine kadar hissetmeli 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Hiç uğraşamam geçmişe takılırsam geleceğe adım atamam 0 0 Yorumla
TheOneTheyMissed Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Ucuz numaralara gerek yok eskiler eskide kalır 1 0 Yorumla
OsmCH Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Bu tarz bir işle uğraşılıyorsa bence hâlâ bir şeyler hissediliyor demektir. Bitirdiysen uğraşma. 1 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. yapmam eskide kaldı hayatıma bakarım 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç uğraşamam 😂 benim derdim bana yeter 😂 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne gerek var.. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ben o yaşı geçtim 😎😎 1 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yapmak demek sevgilim bitmemiş olması demek 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç işim olmaz 1 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eski sevgili diye bir kavram yok ki benim için 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır kimseye umursamam. 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. hiiiiic ugrasmam vallahi jshj 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Eskilerr eskide kalsın orada daha iyiler 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır nispet yapmam giden gitti 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Gereksiz 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. İşim olmaz 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gereksiz hareketler 1 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Yapılır haktır dhdj 1 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mallık olur bu 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hiç işim olmaz 1 0 Yorumla
Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden yapasin ki 0 0 Yorumla
paşalı09fb Takip Et Xper 6 Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Eskimiş bikere 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Eski ölmüştür gömmüşümdür. Aklımın ucundan geçmez ki ona nispet yapayım. Yapanın da aklı yoktur.
sen varken eski sevgilimi ne yapayım aa :D
Gözlerini oyarım Barış 😀
bana yapacaklarını bildiğim için öyle bir şey yapmam :D
😀😀🌸
:D 🌸🌸
Hiç o işlere girmem daha doğrusu aklıma gelmez. Adı üstünde "eski sevgili" bırakalım eskide kalsın jkj
Yani djdjd
Dimi ama jkjkj
Di djdjjd
🤣🤣 bunu ben yapıyorum amaaaaa jkjkj
Patentini mi aldın djsjs
Hem ben yabancı mıyım aşk olsun 😀😀
Patenti ben de 🤣 o zaman sadece sana verdim, başkası kullanamaz
O kadarrrr
o kadar jkj
Hayır sevmem ama arada lafımı sokmazsam rahat edemem hsjdj
😀😀
Hahahha görselin detayına koptum 😂 yapanlar yapıyo yazık günah başka safları alet ediyorlar ya da etmeye çalışıyorlar bi de
Şşş😂😂
Yaş olmuş 37 ne kıskandırması ne nispeti 😬😅
Yaşa bakmıyor bu işler hanım abla😀
Kıskanılmak hoşumuza gidiyor dimi 37 de olsak kadknjzu🤭
Kadınız yazacaktım 😬
Şimdi yola geldin😂
Ahahahha 🤣🤣🤣 çabuk yola gelirim 😬
En sevdiğim insan tipi😀😀🌸
🤭☺️🥰😘
Yapan yok mu? Ergen işi, güzelim ya bizden geçmiş 😂
😀😀
Hiç uğraşamam, daima ileri 😂
Tam yol😀
Gereksiz isler abi, salla, giden gitsin canın mı sıkılıyor :)
Çocukça şeyler. Uğraşmaya bile değmez ki boşa zaman kaybı..
Eski eskide kalmıştır, ezikliğin lüzumu yok. Ne hali varsa görsün
Gerek yok. Asilliğinizden ödün vermeyin arkadaşlar.
Gereksiz şeyler hiç sevmem. Hayatıma devam ederim.
kızların hepsi yapar. bi de utanmadan yaparlar. ama erkekler yapmaz. çünkü bununla uğraşmak istemez. uğraşıyorsa o kızı unutamamıştır demektir.
Asla yapmam yapmadım, ben böyle birisi degilim ya.😂😂😂
Eski eskimistir artık
Hiç uğraşamam😂
O yaparsa altta kalır mıyım😂
😀😀
En son çocukken çocuklar birbirini kıskandirirdi yeni oyun arkadaşı buldum diye. O çocuklardan bir farkı yok hiçbirinin
Dört çocuklu kadının neyini kıskandırayım
Ooo 😂😂😂
İstiyorum evet fakat öyle biri yok etrafımda, ciddi olmalıyım ki kıskansın. Günlük paylaşıp silmek olmaz. Kaybettiğini iliklerine kadar hissetmeli
Hiç uğraşamam geçmişe takılırsam geleceğe adım atamam
Ucuz numaralara gerek yok eskiler eskide kalır
Bu tarz bir işle uğraşılıyorsa bence hâlâ bir şeyler hissediliyor demektir. Bitirdiysen uğraşma.
yapmam eskide kaldı hayatıma bakarım
Nispet kimseye yapmam
Hiç uğraşamam 😂 benim derdim bana yeter 😂
Ne gerek var..
Büyüdüm artık yaa:)
Uğraşmam bitmiş zaten
Ben o yaşı geçtim 😎😎
Yapmak demek sevgilim bitmemiş olması demek
Hiç işim olmaz
Eski sevgili diye bir kavram yok ki benim için
Hayır kimseye umursamam.
Gereksiz eylemler bunlar