Her ne olursa olsun bir dahaki sefere geri dönüşü olmayan şeyleri yapmadan önce bir daha düşün. Sevgiline söylemesen ne yazar, senin vicdanın rahat mı gerçekten?
38 Yorumla
Soran+1 yılHayır dğeil ama söylersem ayrılır ve yüzüme bakmaz bir daha. :(
- +1 yıl
Ona söylemen doğru olmaz. Ama bunu yaptıktan sonra da vidanın rahat olmayacak biliyorum. Kendince onun canını yakmak istedin oysa ki senden eksildi pek çok şey. Seni yargılamıyorum cünkü zaten yanlış olduğunu bile bile yaptın, senin seçimini yargılamak kimseye düşmez. Bence kendine bir daha asla böyle yapmayacagina soz ver ve sevgiline olan sevgine sahip cik. Vicdanin kendiliginden temizlenir...
Soran+1 yılVicdanım temizlenir ama ya bedenim? Nasıl onun yüzüne bakarım nasıl her gün bana dokunurken aklımdan o anıları silebilirim?
Soran+1 yılYani söylememeliyim öyle mi canım?
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim en mantıklı konuşan sendin sağ ol...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmeni istemem ama sen o çocuğu gerçekten sevseydin bunu yapamazdın :(
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok seviyorum canımdan bile çok ama ne biliyim bir anda bir şey oldu ya aslında benim aklıma neden böyle bir şey yaptığımın açıklaması geliyor fakat emin değilim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım söylersen sana zor güvenir her kızgınlığında bunu mu yapıcak gibi değeri de düşebilir :/
Soran+1 yılYa bir şey soracağım ben şimdi eski sevgilimin evine gittiğim de ağlıyordum elim ayağım titriyordu oda bana sana içecek bir şeyler getireyim kendine gel dedi neys egetirdiğini içtim sonra bir sıcka abstı ve bir anda her şey olup bitti yani aklıma içine bir şey falan mı katt ı düşüncesi geliyor yoksa bunun başka açıklaması yok ben böyle yetiştirilmeidm hayatta yapmazdım.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir :/ yapabilir de ve senin eski sevgilinle görüşmende bir hata o çocukla bir daha görüşme fırsatçının teki o
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilinle de kavga et ki ilk okul aşkın nasiplensin. :):
72 Yorumla
Soran+1 yılKomik.
O da seni aldatır inşallah :D :D :D :D
111 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme lütfen. :(
Soran+1 yılYa böyle konuşmasana, seni mahvederim.
Soran+1 yılYa bana baksana sen beni tanımıyorsun tanırsan pişman olursun.
Soran+1 yılSen benim karakterimi nereden biliyorsun be adam.
Soran+1 yılBaşlasan kaç yazar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
tabii ki söylemelisin ve seninle ilişkisine devam edip etmeme kararını ona bırakmalısın. bunu sindirip devam edebiliyorsa kendi hayatıdır kimseyi ilgilendirmez. yok sindiremiyorsa da biraz üzülür yıkılır filan ama zamanla geçer ve kendini senin gibilerden korumayı öğrenir.
50 Yorumla
+1 yılUmarım o çocuk bir daha seninle birlikte olmaz yoksa senin gibi kadından hayır gelmez, yuva yıkan türdensin
48 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bir anlık sinirle yaptım neden kimse beni anlamıyor ki.
- +1 yıl
Tamam sinirle yaptın ama ileride elbet yine tartışacak ve sinirleneceksin, ee her sinirlendiğinde biriyle yatarsan ne olur bu durum düşünsene
Soran+1 yılAma bu sefer farklıydı ben öyle bir kız değilim bir anlık bir şey oldu ve yaptım eski sevgilim de bnei çok doldurdu ona kandım.
- +1 yıl
Erkeklere kanma, her erkek ilk önce uçkurunu düşünür, sen adama tartışmanızı anlatırsan o da fırsat bu fırsat diyip en savunmasız olduğun an olduğunu anlar ve seni kolayca kandırır
Soran+1 yılSen de erkeksin ama erkekleri kötülüyorsun ilginç. İşte ne bileyim bir an gaflete düştüm.
- +1 yıl
Ben erkeklerin gerçek yüzünü söylüyorum sana, ben de erkeğim ama doğrucu olmayı severim, gözünü aç biraz
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim, tartışmayın bir daha :)
Ayrılsan çocuk için daha iyi olur. Ayrılırken söyleme de beddua etmesin bari.
40 Yorumla
+1 yılBunun devamı olmuyacaksa ve Bunu Sevgilinin suratına baktığın zaman rahatsız olmuyacaksan ve geride bırakabiliceksen söylememelisin.
Ama bunu ona karşı bir utanç olarak duyuyorsan yaptığından utandıgını ve ondan af dilemelisin010 Yorumla- +1 yıl
@perseid78 Yasın belirli bir olgunluğa geldiği zaman burada yazdıklarımı bir daha okursun.
- +1 yıl
bir anlık kızgınlık için gidip direk yatıp kalka biliyoprsa biriyle bunun eki sevgili olup oılmaması önemli değil ve bunu dogru bişeymiş gibi utanmadan burada paylaşabiliyorsa o karakter varsa ve burada birçok kişiye bir anlık sinirle yaptım diyebiliyorsa bu insandan utanma beklemek zaten salaklıktır
ben siz olgunluğu yaşla olur sanıyorsunuz buda yaşınızın büyüklüğünü gösterir beyninizin aksine. - +1 yıl
@Rebelthunder anladığınız zaman :) umarım hayattan emekli olmazsınız.
- +1 yıl
@perseid78 Arkadaşım Sen cinsellikle yargılıyorsun olayı, Ama olay hakkında hiçbirşey bilmiyorsun. Bunu yazabiliyorsa o karakteri assalayamazsın yardım ıstediği için yazar.
Bunun dısında Bir İlişki Çift taraflı oluşur dolayısyla en küçük tepkiler çok büyük geri tepkileri körüklüyebilir.
Bunları yaşın 40 lara geldiğinde yasayarak öğreniceksin. - +1 yıl
cinsellikle yargılamıyorum aldatmak her konumda her şekilde yanlış birşeyir kızgınlıkla yapılan yanlışlar için kızgınlıkları öne sürerek yaptıgı hatayı kucuk göremezsin burada yapılan birşey var bunun hiç birşekilde affı olmaz senin eşin demiyimde sevgili aynı durumu sana yapsa ne tepki verirsn davulun sesi uzaktan hoş gelir tabi empati kurmak lazım. Öğrenmeye ihtiyacım yok Allah böyle bir durumu yaşatmasın.
- +1 yıl
@Rebelthunder yanlışın yanlış oldugunu bilmek zeka gerektir yaş değil. Yaştan vurmaya çalışmıssın ama sen gazoz kapağı yaparsın bense tencere kapağı.
- +1 yıl
@perseid78 Büyüde gel Be kardeşim. Sana laf anlatamıyacağım
Aldatma nın ne oldugu öğren derim yatmaksa sexdir sexse cinselliktir demekki vurdugun cinsellik - +1 yıl
şimdi iyi geceler @Rebelthunder
+1 yılNasıl bir karaktersizsiniz ya, ya sırf kavga ettiniz diye eski sevgilinle yatıyorsun, sonra pişman oluyorsun. Ya yapmayacaksın ya da pişman olmayacaksın. O çocuğun yüzüme bakabilecek misin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. eski sevgilin biraz karakterli olsaydı gelip teklif ettiğin şeyin videosunu cekip erkek arkadaşına iletirdi. Seni geri çevirip tabi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen teklif etmedim ki, bilip bilmeden yargılamak ne kadar kolay.
+1 yılUtanmıyor soruyor bir de bişey yokmuş gibi devam edeyim mi diye
10 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcısınız. O çocuğu seviyorsan terk et. Ona yapabileceğin en büyük iyilik onu terk etmek olur.
00 Yorumla
+1 yılo senin vijdanına kalmıs birşey ama söylersen bu ilişkinin bitmesini göze almalısın cünkü her erkek kaldıramaz bunu
00 Yorumla
+1 yılTebrikler canım yılın sürtüğü seçildin.
82 Yorumla
Soran+1 yılSen önce kendine bak.
- +1 yıl
Ben başkalarına olan öfkemi kendi bedenimden çıkarmam. Biri canımı sıkarsa canını yakarım kendi canımı değil.
Hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmek nedir ya. Küçücük bir vicdan insanlıkta mı yok.
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi kaşarlar olduğu sürece genelevlere gerek yok aslında yalandan para veriyoruz.
00 YorumlaYa ferizekalı olmak için ne yiyor içiyorsunuz bu kadar merak ettim sana toplumda o ile başlayan etiket yapıyorlar bilmem haberin var mı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbence yanlış yapmışsın alışkanlık yapar evlendiğinde hep arayış içinde olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bir anlık sinirle yaptım oda benim sevmediğim bir kızla görüşme dememe rağmen görüşmüş şimdi haksız mıyım ben?
- +1 yıl
bayanların bir gözü kör bir kulağı sağır olmalı her kızan aldatırsa düzgün kimse kalmaz
Gece gece yine basladik yalan hikayelers
31 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar yalan olmasa da...
Söylersen ayrılırsınız, söylemezsen ve olurda barışırsanız vicdanın rahat etmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ne kadar basit başka biriyle birlikte olmak. Yuh. Ayrıl çocuk kurtulsun
00 YorumlaYa neden neden neden aldatma ya bu kadar basitleşdinizmi
00 YorumlaIyi halt ettin... umarım ona söyleyen biri cıkar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 dan fazla eski sevgilim var, biri bu kadar hayırlı çıkmadı be :(
01 Yorumla
+1 yılgecende bole bır soru okudum bıktım yemınle ıyı b*k yıyorsunuz bravo devam
00 YorumlaSende hiçmi şeref namus denilen şey yok? Babana anana yazık...
00 Yorumlaohhh iyi yapmsiin kiz oda etmeseydi senle kavga dimi her kavga ettiginzde boyle yap sen
00 YorumlaEski sevgilinle de kavga edtsen bir öncekiyle mi yatcan?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu sadece mal erkekler yapıyor sanıyodum yapan kızlarda varmış vay bee ne düzgün kızmışım ben valla siz gbiler olunca kendimi iyi hissediyorm saolasınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet bizde öyle yaparız. sevgilimizle kavga edip eskisiyle yatar ve pişman oluruz.
00 Yorumla Ohoo sen bu gidişle sırf vurdurmayı sevdiğin için kavga çıkarır sinir oldum psikolojisine sokarsın kendini
22 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya açık konuş.
Ya eski sevgilinle de kavga etseydin? Daha eski sevgilinle mi yatcaktın?
00 YorumlaEski sevgilinin keyfine diyecek yok desene :)
Etliye sütlüye karışmadan gerneşirdim ben olsam00 Yorumlaişte bu yüzden sanaldan çıkıyorum kızlarla daha az koyuyor :D :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Nasıl bişey bu ya. Sence bence hiçbişey olmamış gibi devam er. Hayatında öyle bence
00 YorumlaYaptığını düşman düşmana yapmaz senle ne evlenilir ne aile kurulur senin gibilerle Allah'ım uzak etsin
00 Yorumlahamilesin, geçmiş olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler öyle olsa anlardım herhalde ya da hemen anlaşılıyor mu o işler?
Soran+1 yılBiran beni de korkuttun.
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Olmamış gibi devam...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha eski sevgilinle kavga edersen haberim olsun.
00 Yorumla
+1 yılsevgilinden ayril, yatmaya devam bacim :D :D
40 Yorumla
+1 yıldevam et böyle adın çıkar bide uğrasma hiç
10 YorumlaVicdan meselesi biraz empati kur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Midesizsin tek kelime ile
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden? :(
Soran+1 yılAma hayır beni hep yanlış anlıyorsunuz ya her insan hata yapar.
+1 yılÖyle ya da böyle ortaya çıkar söyle bence
10 Yorumla
+1 yılsöyle bence gunaha gırme
20 Yorumlakaşarlıkta son nokta ne b*k yersen ye kanks :P
20 YorumlaSalak niye yaptin böyle birsey
10 YorumlaO güzelim çocuğa üzüldüm şimdi
10 Yorumla
+1 yılsenden ayrilir durust olayim ayagini gec olma
00 Yorumla
+1 yılAnlatma ve başka bahaneyle ayrıl bence.
00 Yorumlaiğreniyorum sizin gibi insanları gördükçe hepsi bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. helal sana sen neymişsin be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilsin bu 1. Derece kevoşluğunu. Satılıksın ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEnce sen o diğerine git.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. fazla türk filmi izlemiş ebesini...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoyleyip ayrilmalisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşarın mastır yapmışı kansıza bak
16 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyorsun be ağzını topla.
Cevap sahibi+1 yılToplamazsam naparsın yelloz sen gbler yuznden bizide siz gbi sanyolar
Soran+1 yılSus ya ben ne yapmışım sanki en azındna ben söyleme cesareti gösteriyorum senin gibi yapmadım deyip yatmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılKimin altında gordunn yosmaa 😂
Soran+1 yılBen bilirim.
Cevap sahibi+1 yılHas.. Opu
Şerefin varsa söylersin.
00 Yorumlabunu yapan kadına guvenılır mı tabı kı hayır
00 Yorumlamadem yattın neden adama geri dönüyorsun
00 Yorumla
+1 yılAferim sana kizim anlatma tabiki
00 Yorumlamotor olduğunu itiraf et
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek be?
Soran+1 yılBak benim sevmediğim bir kız vardı buda onunla konuşmuş ve ben ona kaç defa konuşma dedim çünkü kız sürekli beni ona kötülüyor ve sevgilime asılıyor ben de bundna rahatsız oluyordum ve onların konuştuklarını duyunca kay beynime sıçradı bir anlık sinirle yaptım.
+1 yılHadi gel bulusalim eski koprunun altinda...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eski sevgili şanslıymış
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler