Esim ve eski sevgilim arasında kaldim?

4 yıllık görücü usulü ile oluşturulmuş bir evliliğim var.. Eşimle büyük çoğunlukta anlaşamıyoruz.. Son zamanlar eşim beni sürekli aşağılar oldu hakaretler, konuşarak anlaşmak istediğimde kucumsemeler felan. Beni bir türlü hazmedemedi.. Görevi yüzünden zaten ayrıyız haliyle son zamanlar beni aşırı yalnız bıraktı manevi olarak ve de boşluğa itti duygularımı incitti neyse ben tuttum 4 yıldır hiç yazmadıgim ilk sevgilime mesaj attım iyi değilim çok bunaldım diye internet ortaminda sohbet ediyoruz eşimi bana aratmıyor ve onu aramamak icin sikmamak için eski sevgilimle oyaliyorum kendimi ama asla buluşma gibi bir durum söz konusu değil. Her neyse beni bu raddeye eşim elleri ile itti, onu uyardım beni boşluğa itme beni yalnız bırakma dedim ama ısrarla kötü davrandı. Şimdi tutmuş günler sonra beni aramış birşey olmamış gibi sohbet ediyor benle kafası yeni Dank etti sanırım. Arayınca bu kez de vicdanen çok rahatsız oldum. Şimdi ne yapmalıyım eski sevgilim de evli cidden buluşmak asla istemiyoruz sadece eskileri anlatıyoruz ortak tanıdıkları konuşuyoruz tamamen dostane.. Ne yapmam lazım silip atıyım mi arkadaşımı?
Eşimin beni psikolojik kötü günlerimde bile bile yalnız birakmasini erkek arkadaşım tamamliyor
Esim ve eski sevgilim arasında kaldim?