Onceki sorumda bahsettim 1 bucuk yillkk sevgilim sıkıldım diye terk etti gitti diye Bugun bir fotograf atmis yaninda kiz arkadaslari ve bir kac erkek var sahiledeler ben onu özlerken unutamazken aklimdan cikartamazken cok mutlu bir fikir verin ya ne yapiyim allah icin
Ömazal sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Onu kalbinden çıkarabildin mi? Sadece aklından çıkarmakla olmaz. Kendini gaza getir mesela. Sen ondan daha iyilerini hak ediyorsun diye. Ya da bu sana çok klişe geliyorsa eğer fiziksel bir değişikliğe git. Onunla olan tüm anılarını yok et. Saçlarını kestir mesela. Ya da onunla aldığınız eşyaların varsa onları at. Çekildiğiniz fotoğrafları yırt. Duygusal müzik dinleme mesela. Rap dinle ya da pop dinle jaz dinle ama arabesk dinleme kendine acı verirsin. Bir defter al kendine o defterin içine tüm hislerini yaz. Hissettiğin her şeyi. Çünkü bütün hislerini birilerine anlatamazsın. Yazmak iyi gelir. Ya da bir bileklik al kendine veya bir ipi bileğine bağla ve de ki 'onu unuttuğum zaman, gördüğümde kalbim hızlanmadığı zaman, kıskanmadığım zaman bu bilekliği çıkarıp çöpe atıcam ve o gün farklı bir insan olucam' ve kendine yalan söyleme en önemli madde bu. Etrafında ki insanlara yalan söylemek çok kolay. Ama kendine sakın yalan söyleme bu duygularını daha da içeri hapsetmekten başka bir işe yaramaz. Kendine itiraf et. Seviyorsan seviyorum de, unutamadıysan özlüyorum de çünkü elbet bir gün unutursun. Ve unutma sen muhteşemsin kimse bunu değiştiremez. Bir birey olarak muhteşemsin. :)
01 Yorumla- +1 yıl
cok tesekkur ederim cok haklisin senin gibi cok mantikli ve guzel konusan bir kac kisi daha var cok iyi geliyo dedikleriniz her satırda haklı ya dogru soyluyor diyorum kizlarin bu konuda dusunceleri cok onemli tesekkur ederim dediklerinizi okuyup gecmiyorum uyguluyorumda ve iyi geliyo 😊😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yıl18 yaşında mısınız? O kaç yaşındaydı?1. sorum bu. Onunla evlenmeyi mi düşünüyordunuz? Yani hiç ayrılmamayı ve bir hayatı birlikte geçirmeyi? 2. sorum da bu.
Bir insanı unutmak ancak ondan ümidi kesmek ya da vazgeçmekle olur. Bu ikisini yapmadan bu biraz zor. Önce kendi kendinize bu iç hesaplaşmayı yapmanız gerek..
Onunla olamayacağınızı ve bir gün bu ilişkinin eninde sonunda biteceğine inandığınız anda ondan ve anılardan da uzaklaşmaya başlarsınız.. Zaman içinde de daha az aklınıza gelmeye başlar ve unutursunuz zaten. Ama çok sevdiğiniz bir insanı, hiç tanımamış gibi tümüyle unutmayı beklemeyin.. Bu unutmaktan daha zor.01 Yorumla- +1 yıl
Evet ve ayni yastayiz ya ben onunla evlenmeyi dusunuyordum birbirimize gore insanlardik ve cok seviyorduk ben hala cok seviyorum ama onun beni sevdigine inanmiyorum yani hic ayrilmamayi isterdim evet dogru soyluyorsun ben bir yandan donucek gozuyle bakarak bir yandan unutamam tesekkur ederim kizlarin bu konuda gorusleri benim icin onemli
+1 yılDeğmez biri için harap olmaya yıkılmaya değmez. Canının nasıl yandığını da iyi biliyorum. Sana verebileceğim bir tavsiyem şu kafanı başka şeyler ile meşgul et. Spora başla. Bol bol kitap oku, şarkı kesinlikle dinleme. Şarkı seni bunalıma sokar. Arkadaşların ile gez toz. Onu unutmuş gibi yap. Kafanı başka şeyler ile meşgul et. Telefonuna yapboz indir. Bu sırada hayatına girmek isteyen biri olursa geri çevirme. O kişi yaralarını saracaktır. Senin unutmanı sağlayacaktır. O kızla da mutlu olursun. İleride de güzel bir meslek sahibi olur evlenirsiniz.
06 Yorumla- +1 yıl
Yaparsın sen.
- +1 yıl
Baksana ne diyeceğim. Ben bence yazıyorum. Onu bu gece yayınlarım. O metotları uygula sende. Bende fazlasıyla işe yaradı. En azından acın hafifler
- +1 yıl
Seni etiketlerim sende oku. Uygula sende. Zamanında bende çok acı çektim. Şimdi evlendi başkası ile. Ama hiçbir üzüntü hissetmiyorum. Üstelik hayatımda birisi var. Beni seven birisi var. Ben sevmesem bile o seviyor. Sırf bu yüzden onunla evleneceğim. Sevmek önemli değil. Sevilmek daha güzel. Sende seni seven ile evlen. Bana o kadar değer veriyor ki. Nasıl desem anahtarı sevmiyorsun ama kapı için her zaman yanında. Öyle bir his veriyor. Bilmiyorum ne kadar sevmesem de ona güveniyorum artık. Arkamı yaslayabileceğim birisi.
- +1 yıl
Cok tessekur edeirm etiketle benide merak ediyorum dogru soyluyorsun sevilmek cok guzel 3 tane kiz arkadasim oldu fazla guvenmem ben kiz hastasida degilim sevgili meraklisi degilim ama 3 kizi sevdim ilk sevgilim beni terk etti 2. Sevgilim Uzaga tasindilar mesafe aska engel degil diyolardi ama engel uzaklasinca guvensizlik olusmaya basladi bir kac seyini yakaladim ve ayrildik bu 3. Buda terk etti sıkıldım dedi ama bu bambaskaydi ailemle tanistirmistim ben onunkilerle tanismistim bizde kaliyordu ben onlarda kaliyordum cok guzeldi ama gitti hala cok ozluyorum 3 hafta oldu gideli
+1 yılOnu unuttuğun konusunda beynini inandırabilirsin unutmasan bile ama asla onu unutmadım! Veya unutamıyorum! Diye düşünme çünkü böyle pek bir ilerleme kaydedemezsin. Sosyal çevrene odaklan ve hobi arayışına çık. iyi gelebilme ihtimali yüksek
Ayrıca modunu da düşürme karşısında yelkenleri suya indirme ve herzaman dik dur! Ne sik yaparsa yapsın seni yıkamaz! Unutma.14 Yorumla- +1 yıl
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :) düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yanıt vermeyi ve yardım etmeyi isterim ve denerim. iyi geceler :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
147
Ben gecmise takilmayip kafanda bitirmani öneriyorum , uzaklas bir sure sosyal hesap falan kullanma , bir tatile cik misal , sehir degistir , emin ol mekan etkisi buyuk. Etkisi azalacaktir , bir sure kendini dinle gelistir vs. Senin tarzinda insanlar cok yok turkiyede erkeklerimizin cogu aptal cesaretiyle kasilip dolasiyolar etrafta ben baya küçük buluyorum çoğunu. S*tir et bir adam gerekirse yanimda aglayabilmeli. Tabi bazen :D konuya gelirsek bir kadın sana sıkıldım tarzı aşağılayıcı kelimelerle yaklasabiliyorsa siz zaten hic butunlesmemissiniz ruhunuzu hissetmemissiniz , o yüzden geleceğe bakmani oneriyorum. Eğer illa da kıskançlığı soruyosan kıskançlığın çok bir çözümü yok ya :D :D
15 Yorumla- +1 yıl
Haa bir de çiçek alıp karşısına çık diyen salaklari da ciddiye alma olum kız bırakmış seni , geri döndüğünde değişen ne olacak ki? Eğer bir sorunla ayrilsaydiniz okey alırsın çiçeği özür dilersin vs ama bu çok saçma sakın ha. Ayrılan taraf senin kapının ona açık olduğunu bilmiyor mu biliyor eğer duyguları ve kararı değişip dönmeye karar verirse ay gurur yapayım yazmayayim demez , çünkü kendisi terketti ve sen de onu bekliyosun biliyor , bu durumda kesin yazar , yani dönmeye karar verip de yazmama /aramama ihtimali neredeyse yok , eğer dönmüyorsa da istemiyordur. Olay bu. Duygusal hareket etme çok duygusal düşün evet ama harekete dokerken düşün , yoksa çok yipranirsin
- +1 yıl
Bak gozume uyku girmiyo sen benim sorularima yorum yapinca keyfim daha cok yerine geliyor mantikli konusuyorsun cicek al hediye al falan diyenler evet oluyo bende onlar oyle dedikce yapiyim belki geri doner barisiriz gibi hissediyorum bilemiyorum ama yazdigin satırları okuyunca hakli ya ne gerek var diyorum tessekur ederim cok dogru konusuyorsun
Erkeklerle gezen bir kız için neden üzülüyorsun ki. Senin ne kadar güzel bir kalbin var, acısını çekiyorsun. Üzülüyorsun. Çünkü senin kalbin yaşadığın şeylere sahip çıkıyor, unuturken sancı çekiyor. Emin ol bundan bir zaman sonra aklına bile gelmiycek. Simdi çok üzülürsün kalbin agrır boğazında yumru olur hiç geçmiycek sanarsın kimle nerede diye düşünmekten kafayı yersin tam unuttum derken hatırlarsın bazen ama eninde sonunda biter ve yarın onu biriyle görsen dahi umursamazsin çünkü seni ne olursa olsun yalnız bırakmayacak yüzü ve kalbi güzel biri girer hayatına asıl aşk buymuş dersin hiç görmediğin değeri görürsün en güzeli de bu kişi ayrilsaniz acısını çekecek bir insandır, ki ayrılmazsiniz da. şu an sadece unutma sancısı çekiyorsun, bosver onla bunla sahilde gezen dertsiz tasasız boş bir insan için kendini o güzel kalbini incitme güzel yüzünü asma
02 Yorumla- +1 yıl
cok tesekkur ederim cok iyi geldi bunlari duymak
cok haklisin unutucam biliyorim gun geciktcede sanirim unutuyorum aklima gelmemeye basliyor geziyorum disardayim eglenmeye calisiyorum baska seylere yöneliyorum kizlarin yorumlari benim icin cok onemli bu konuda bide boyle guzel seyler duymak cok daha iyi geliyor cok tesekkur ederim😊😊😊
O seni sevmezken, unutmuşken içinde bitirmişken, sen onu herkese anlatıyorsun saçma çok saçma... Madem o seni unuttu kısasa kısas, unutmak alır sevdiğinin yerini sende onu unut. Onun için asla üzülme, kendini heba etme. Çünkü hayat bir başkası için üzülemeyecek kadar kısa, belki 1 saniye sonra ölüceksin -öleceğiz- ne gerek var üzülerek gitmeye. At hayatından onu ve sen yarına bak yanındakilerle, yanındakilerin ve en önemlisi de seni karşılıksız seven annenin kıymetini bil bir sevgiliyi her zaman bulabilirsin ama bir anne ve babayı asla.
03 Yorumla- +1 yıl
Haklisin cok dogru soyluyorsunda atiyim icimdekkni bari diyince atamiyorum ki işte o beni unutmusken ben herkese anlatiyorum iste seviyorum ama gittikce uzaklasiyorum hissedebiliyorum ama Şu an ciksa karsima geldim dese niye geldin demem sarilirim ona adini duydugumda benim gozlerim doluyor o mutlulukyan agliyo belki Şu an bilmiyorum ama o ozliyecek cok iyi biliyorum cok sevdim cok mutlu ediyordum iliklerine kadar hissettiriyordum yoklugumda anliycak biliyorum tesekkur ederim sizlerin yorumlari daha iyi geliyo kizlarin gorusleri benim icin cok onemli bu konuda
- +1 yıl
Sende haklısın hah deyince atılmıyor, ama unutmak adina bir nebze de olsa çabala. O çıkıp gelmeyecek bunu sende bende çok iyi biliyoruz, var sayımları kullanırsan hiç atamazsın kafanda bitirirsin ama kalbin bitirmez. Bu yüzden, onunla ilgili bir var sayım yapıcaksan; -farz et ki bu aşkı yasamadık hiç, olsun. Baskasini sevmeye başla, yeter ki kalbini inandır baskalarini da çok sevebilirsin :)
Unutmayı gerçekten istiyorsan asla paylaşımlarına bakma tamamen çıkar hayatından ve kendind bir söz ver. Ben kendim için bunu yapacağım, yapmak zorundayım’ de ve buna inan. Dediğim gibi hiçbir şekilde bakma mesajlar duruyorsa fotoğraflar duruyorsa sil. Ona dair hayatında ne varsa sil. Aşk acısı yaşatan slow şarkılar acılı şarkılardan mutlaka kaçın ve direkt sil telefonundan. Başka şeylere yönel. Yabancı dizi izle mesela düşünmeye vaktin kalmaz ama aşk izleme kesinlikle bilimkurgu olabilir aksiyon olabilir cinayet mesela çok iyi olur. Çocukluk aşkımı anasınıfından beri olan gençliğimi yiyen duyguları ben böyle atlattım ama çok kararlıydım unutup pişman etcem diye ve gerçekten yaptım. İnan bana anlatsam ilişkimi şaşkınlıktan konuşamazsın neler yaşadım senelerimi verdim ve ben bile bitirdiysem herkes bitirebilir
02 Yorumla
+1 yılBenim de bir ilişkim vardı kardeşim. Cok seviyordum onun yüzünden neler yapmadım ki kendimibmahfettim uyuşturucuya düştüm alkol her pisliğe ama sonra bir baktim ne yapıyorum ben dedim allahım!! Karşıma biri çıktı aniden aşık oldum hemn evlendik şimdi bir bebeğim varv😊 dünyalara deyer hele aşık olduğu m adam hala doyamıyorum. O pislik dönmek istedi ama çok geçti beni kaybetti ve yani dicehiim su ki boşver allaha sığın en hayırlıyı iste unutma alh aşkı olsunki alahta sana hayırlı bir sevgi nasip etsin deymez inan bana seni seven asla gitmez emin ol ölüm dışında..
00 Yorumla
+1 yılaskere gidince unutursun kckfskfk (işin şakası gerçekten asker öylesine bir nesne ama unutmak için başka yollara başvur mesela kendine bir hobi edin resim çizmek origami graffiti vs. bir uzman alanın olur en azından ve kendini işine adarsın ve bir bakmışsın artık onu hatırlamıyorsun bile sürekli birde onun adını düşünme "acaba ~~ napıyor? iyi mi kendisi? Off burada ~~ olsa böyle yapardı." gibisinden şeyleri de kafandan atıp "Şu bölgede yarışma olacakmış katılsam mı? Eve giderken boş duvar gördüm, spreyleri alsam mı? Şu anime karakterini/film karakterini beğendim çizebilir miyim ki?" gibi şeyler aklına gelsin. Yeni şeyler öğren sanki o senle beraber doğduda senle yaşadı hep. Hayatına daha iki günlük gelmiş kişileri alıştırma, yoksa sanki ezelden tanıyormuş gibi hissedersin senin canını daha çok yakar. Dış kapının dış mandalı.
00 Yorumla
+1 yılSıkıldım diye terk eden birine neyapabilirsinki? Git istersen bir kere daha dene şansını.
ya da durduk yerde kim o yanındakiler yaz. Sen benimsin ayaklarına yat azıçık. İnan bana Engeli yersin ama baya hoşuna gidecektir. sonra bir anda indir tüm yelkenleri. bir süre sonra Tamam senden vazgeçiyorum daha fazla uzatmanın manası yok diyip uzaklaşmaya başla. Hiç birdaha ses seda duymasın. Paniklemeye başlıyacaktır bundan adım kadar eminim ama birgün sana yazarmı onu bilemem. Kızın gururuna bağlı02 Yorumla- +1 yıl
haklisin ama ben cok dusundum bir kez daha gitmeyi eger red ederse daha cok uzulmeyi istemedim iyikide gitmemisim yanina Şu an ilk gunlerdeki kadar umursamiyorum unutulmayi hak etti kendi istedi pisman olurmu bilmem ama sevilmeyi hak etmiyormus yanlis yapmisim
tesekkur ederim kizlarin yorumlari bu konuda benim icin onemli her dediklerinizi okuyup gecmiyorum sadece
dikkate alıyorum ve uyguluyorum😊
- +1 yıl
Insan değeri ancak kayıp ettiğinde anlar. Oyuncak misali oynamadığın oyuncağın bile anca başka birinin elinde olunca kıymetleniyor. Bırakıp giden biri için deymez cidden..
+1 yılAllahim boyle seven erkeklere neden boyle kizlar denk gelirki kiz cok mutluysa sende hayatina bakicaksin mesela seni takip ediyorsa gez toz fotograflar at kizlarla degil ama sunu unutma bir kizla ayri olsan bile baska biriyle kiskandirmaya calisma cunku kiz o zaman kiskanmaz sadece sogur hobiler edin kendine spora git mesela veya ugrasicak biseyler bul asla ve asla mesaj atma arama dik dur guclu ol yoksa kaybedersin olurda sana tekrar donecek olursa bu seferde sen umursamaz oldugunu goster bende bu tarz bisey yasadim geri dondu ama noldu ben yine ilgiliyim ayni hatalari tekrar yapiyorum egerki donmuyorsada bundan sonraki gelecek kisilerde dikkatli ol ayni hatalari tekrar yapma sonucta yasadigimiz tum uzuntulu seyler bize hayatimizda birer tecrube
10 YorumlaAllh onu nasıl biliyosa oyle ypsn😊😊😊 sen egerki ondan snra hayatini birini almadiysn daha cok hatrlarsn onu unutamazsn. Oyleki sosyal medya hesabi falan varsa arada bir onu engeledgin halde bakarsn. 😐
Onun icin sen hayatina birisini al. Kapatma gonul kapilarini.
Civi civi yi soker derler...
Veee hatta oyle bir gun gelirki.
Karsina biri cikar. Sen birilerinin hayaTindan ciktigina sukur edrsn.☺☺☺
Rabbim gonlune gore versn...😜02 Yorumla
+1 yılO yeni birilerini buldugu icin senden sıkılmış belli benide duygularim bitti diye terkettiler benimkide bulmuştur illaki bir kari kendine çok üzülmeye ve takmaya degmez bas tekmeyi duygularina acima hepsi gececek sende konus baskalariyla bak hayatina
01 Yorumla- +1 yıl
aynen haklisin tek kelimede silip atani aklimdan cikartmaz oldum ama simdi ilk gunlerdeki kadar umursamiyorum hatta bazen bence boylesi daha iyi diyorum egleniyorum geziyorum bir kere geldigim hayati baskasina gore yasamak cok sacma geldi bu siralar anladim daha cok erken bu hayati baskaisna gore yasabilmek icin boylesi iyi keske anılarida silip atabilsem ama onlara yapicak bisey yok tesekkur ederim cidden yorumlariniz benim icin cok onemli kizlarin dediklerini bu konuda dikkatte aliyorum ve iyi geliyor herkes icin hayirlisi olsun😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl senden sıkıldım diyip seni terkeden bir insanı hala sevebiliyosun? Yazık günah. Değmeyen bir insan için. Kafanda bitti diceksin noktalıcaksın. Ondan önce onsuz nasıl yaşıyosan ondan sonrada öyle devam ediceksin. Yeni insanlara yeni arkadaşlara yeni ortamlara yelken açıcaksın. İnan geçiyor
00 Yorumla
+1 yılOnun mutlu olduğuna iyi bak birde kendine bak ve ben kimin için üzülüyorum veya kıskanıyorum de onsuz yapamıyorum deme hayatın sonu değil sonuçta belki ilerde ondan daha çok mutlu olucaksın onu unutucam ve hayatım çok güzel olucak diye kendini inandırmaya çalış ama kandırmadan objektif ol sensiz mutlu olmasını düşün bende öyle olurum de
13 Yorumla- +1 yıl
İşte onu öyle gördükçe soğuyacaksın zamanla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki 3 senelikti. Hala aklimda. Sogudum diyip gitti gitme dedim gitti. ayrilali 7 ay oldu hala aklima geldikçe üzülüyorum. ya da yanninda birilerini gorunce deliriyorum. Ama unutma gulunce mutlu sayılmıyor insan. Illa yuzu gülüyor diye mutlu diye bir kaide yok. Ve aynen ben onu unutamazken baska kizlara rahatxa bakabiliyor. Artik bir sey yapamiyorum diyemiyorum sözün bittiği yer. Sende zamana biirak belki hayırlısı budur...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCikartmasin bana gerek yok 😂artik bu kafadayim
Cevap sahibi+1 yılSen diğer kisileri dikkate al beni dikkate alirsan iyice moralin bozulur. benim hicbir seye umudum kalmadı çünkü. Allah karsina iyi insanlar cikarsin 😇kafani dağıt hobiler gelistir unutma sen o yokkende mutluydun.
+1 yılSıkılıp gittiğine inanmıyorum. sadece açıklayacak cümleleri bulamıyordur. açıklamaya bir neden bulamıyorsa zaten o insan korkaktır ve hayatı boyunca da firari yaşayacaktır
Ve sen kardeşim onun senden. Gittiğine dua et çünkü daha iyisine layık sin13 Yorumla- +1 yıl
Umarım onu unutursun ve daha iyilerini bulursun kafana takma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim iki yıldır unutamadığım şahsiyet de şu an yeni sevgilisiyle çok mutlu. Ama bana da sinyaller veriyor bir değişik. Bana sorarsan benim kalbim çoktan soğudu sadece aklımdan çıkaramıyorum. Onu da yeni kişiler tanıyarak başarmaya çalışıyorum. Yeni kişiler tanı, kendine yeni bir uğraş edin. Sosyal medyada pek zaman geçirme dizi izle, film izle zamanın dolu olsun hep. Bunları yaparak zaten aklına daha az gelmeye başlayacaktır. Ve bol bol kendini “Sevmiyorum artık” diye telkinle.
00 Yorumla
+1 yılO sensiz bir hayat sürdürebildiğine göre, sen de onsuz bir hayat sürdürebilirsin. Sürekli takip edip duygularının yenilenmesine izin vermek yerine, başka uğraşlar içerisin de olsan unutmaman imkansız. Sen sadece gayret edemiyorsun onu unutabilmeyi.
02 Yorumla- +1 yıl
ilk gunlerdeki kadar umursamiyorum artik unutulmayi hak ediyormus kendi istedi bunu belki pisman olur veya olmaz bilemem ben cok guzel sevdim dedigim gibi sanki pekte umursamiyorum artik gormuyoruzda birbirimizi
tessekur ederim kizlarin dusunceleri bu konuda cok onemli ben sizin goruslerinizi okudukca ve uyguladikce daha iyi hissediyorum herkes icin hayirlisi olsun😊 - +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta kim verdiği değeri geri alıyor ki.
Senin sevgilin bencil bir insanmış.
Tamam kendi ayrılmış zaten sevse ayrılmaz tamam hayat durmuyor ama biraz dozunda yaşaması gerekiyor.
Sen şimdi onun hareketlerini inceleyip kendine kızman onu silmen lazım.
Önünde kocaman bir gelecek var.
Değmeyen bir insan kendi vaktinden çalma02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle olacak canım başka şeylere yönel sana bunları yaşatanlar gün gelecek kendileri de yaşayacaklar emin ol
Şu an senin kalbin cok aciyordur kendini kötü hissediyorsundur. 🙏 ama kardesim bunlarda gececek.. geçmez diye düsünme!!! Bende öyle zannediyordum artik cok iyiyim ve düsünmüyorum unutamam dedim önce artik hersey gitti unuttum
01 YorumlaBizde ayrıldık 1.5 yıllıktı. İnsan tabiki kıskanır belki oda mutlu değil sen hiç mi dışarda gülmedin. Sende göster ona en azından gülebildiğini böyle yapma inan çok zor her gün ağlıyorum 5 gün oldu inşallah döner diye bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş bir düğümdür çözmezsen ileriye adim atamaz sürekli takılır düşersin. onu hatirlatacak şeylerden uzak dur , sosyal aktivitelere katıl..
#melankolikduygular01 Yorumla
+1 yılErkekler onun erkek arkadaşı değildir emin olabilirsin seni unutmak için de öyle vakit geciriyordur insan sevdiğini gerçekten kolay kolay unutamaz biliyorum yani
00 Yorumla
+1 yılKızın gözü dışarıda herşeyi geçiyorum at gibi giden geri gelir derler ola ki geldi yaptıklarından sonra affedebilir misin gururlu olun ilişkileri basitleştirmeyin giderse gitsin..
00 YorumlaHer aklına geldiğinde kendini bir şeye ver mesela dans etmeye başla ya da çizim yap ben müzik dinliyordum böyle böyle unuttum ancak hala bir kıskanma durumu var yok desem yalan olur :/
00 Yorumla
+1 yılUnutmak için sevmediğindendir kim unutmak için sevdi Allah aşkına özliyceksin ünlerce özliyceksin taki bir sabah uyanıp artık özlemediğini fark edene kadar
00 Yorumla
+1 yılSana birşey diyeyim mi çabuk unutamazsın o sana değer verse Zaten sıkıldım demez sıkılmak aşkın kitabında Yok
02 Yorumla- +1 yıl
O yüzden boşver diyeceğim ama
+1 yılBizde dün gece ara verdik ve düşündüğüm şey gerçekten sonumuzun sizin gibi olacağı ve sanırım bende ne yapacağımı bilmiyorum 😔
06 Yorumla- +1 yıl
Hayır şu an sadece ara verdik bir bitme yok ve gerçekten çok seviyorum
- +1 yıl
O istedi ben değil ve sorunlarını bahane ettiğini düşünüyorum ben yani cidden sanırım sonuç belli
- +1 yıl
Daha iyi mi köyü mü olur bilemem ama bir süre hiç bir şey eskisi gibi olmayacak biliyorum
Beynim senin elinde sen yonete bilirsin. Unuttum de inandir kendini. onun kotu taraflarini dusun nefret etmeye calis
03 Yorumla- +1 yıl
Nefret etme sevmede. Onu unutmanin en iyi yolu onu beyninde affetmen. affet unutucaksin. yasin kucuk daha kimler cikcak karsina yine seviceksin dunyanin sonu degil ya. Bu bir tecrubeydi deyip gec ustunden. heleki o seni unutmusken. Seni unutan birini niye dusunuyosunki. O unuttu sen dunden unut. biraz acimasiz olmak lazim
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Demekki bitirmiş seni sende biriyle konusmaya basla kıskandirmaya calis ha tepki vermezse bitirmiştir
09 YorumlaBunları düşünerek hiç bir ilerleme olmaz onu geri istiyorsan vazgeçilmez olman gerek yani ölüyorum bitiyorumu bırak ama bence sıkıldım deyip giden basit bir kızı unut gitsin üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılne yapsın ne kadar sıktıysan kızı bırakma gereği duymuş. o mutlu olacak sen üzüleceksin sen hakediyorsun bunu!
00 Yorumla- Daha fazla (117)
Daha fazla(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski Sevgilimi unutamiyorum ayri olmamiza ragmen hala cok kiskaniyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler