Bence bu sorunun hayatta karşılığı yok. Barbara Palvin gibi güzel bir kadın olduktan sonra din ya da milliyet gibi hiç bir parametreyi göz önüne almaz erkek. Ama eşit şartlarda tabii ki bildiği tanıdığı tercihi yapması olağandır. İçinde bulunulan şartlara göre fazla değişkenler içeriyor :)
Etnik kökeni önemli değil de dini önemli. Hem çocukların aklı karışsın istemezdlm hem günah. Düşünsene resmi nikah var ama dini nikah yok. Rabb'imin katında zina ediyor olacağım. Toplumun gözünü boyamak için ama evliyim. Öyle yapacaksam hiç evlenmeyeyim daha doğru bence.
Etnik koken en fazla benden farkli olarak kürt olabilir. Kalkipta bi belcikali hollandali veya fasliyla evlenmem. Kultur farkliligi var. Cok dindar biri degilim ama benimle ayni dusuncede olan biriyle evlenirsem anlasabilecegimi dusunuyorum. Bu tur seyler onemsiz gorunebilir fakat herkes kendi denginde birini bulmali dusunce ayriligina dusmemek icin. Sonucta kultur, din, dil bunlar kahvaltida ben yumurta severim sen ekmek seversin gibi onemsiz seyler degil.
Kökeni hiç problem etmem ama inanç benim için önemli. Eşiminde müslüman olmasını isterim. İleride çocuklarımın aklı da karışmamış olur. Ve sözde müslüman da olmamalı. Dinin gereğine uygun yaşayan birisi olmalı kesinlikle.
Olurum ne de olsa sonucunda o da insan her şey kendi tercihi ona karışmam ama sevgili olurum mesela inaç konusunda onu da yaratan allah beni de bu kafada olurum o da bir insan benden farkı sadece görüşüdür saygı duyarım geçerim
Evet yabancı ve farklı din olan Bi kadın ile aile kurulur. Bizim kültürde kadınlar yuva Kurmaz çocuklar kocadan çıkmaz ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk başka bişey göremez erkek
Dini inancına takılmam, umurumda bile olmaz neye inanıp/inanmadığı. Etnik kökenden çok siyasi görüş önemli biraz benim için. bazı bana uymayan durumlar var o düşünce de birisini hayatıma almam.
Yani çevremdeki erkek arkadaşlarım çok iyiler kız arkadaşlarımdan daha iyi dostluk ediyorlar ve mükemmel bir sevgilim var yani ben seviyorum Türk erkeklerini