Siz hiç birinin gözlerinin içine sevgiyle baktınız mı? Öyle aşk falan değil... Saf bir sevgiyle... Yani onu hiç yargılamadan. Kızmadan. Kontrol etmeye çalışmadan. Değiştirmeden... Sadece göz bebeklerine bakıp kesintisiz, öylece içinizden akan sevgiyi ona aktardınız mı?
Sırf birisini sevdiğiniz için ruhunuzu ona teslim eder misiniz?
Hayir. Sadece seviyorsam hala mantigimi kullanabiliyorum demektir bu da cizgilerimin disina cikmam, sinirlarim nettir demektir. Ruhumu teslim etmem, edemem. Ama mesela ask baska bir sey tabi o zmn goz ne ruh goruyor ne mantik ne bir sey. Birak ruhu beynini cikar onume koy dese koyarsin o duruma geliyosun.
aktardık.. sonuç ne oldu peki? Olumsuz 😂 Ben zaten birini sevmişsem ruhumu da teslim ederim ömrümü de ama olmayınca olmuyor. Dozunda sevme kursu açılsa da kaydolsak. Böyle olmuyor yoksa
Sevsen de aşık da olsan kimseye hiçbir şeyi "teslim" etmemek gerekir. Bu ne demektir; Zamanı gelince üstüne bas, tepin bu izni sana veriyorum demektir. Yarınlar olduğunda bu duruma gelmemek için herşeyi kararında ölçüsünde vermek gerekir. Aksi halde siz ona ruhunuzu verdiğiniz için giderken onu da götürür. Neden? Çünkü kendi ellerinle ruhunu ona teslim ettn...
Sadece kuş benim biri sokaktan arada evime aldığım Cesur bey diğeri iş yerinde ki bekçi Cevdet Bey bir diğeri anne evinde yaşayan artık kardeşim sayılan Katip Bey
En İyi Görüşler