Köyden bi kadın beni oğluna beğendi. Ben üniversite okuyorum oğlan ise lise mezunu. Ben de merak edip araştırdım. Instagramda bir sürü kızı takip ediyor. Canı sıkılınca da onları takipten çıkıp yenilerini ekliyor. Ben okuyup meslek sahibi olacağım diye çabalarken o sosyal medyada av peşinde. Aile biraz saf gördü galiba beni. Sizce de bu çocuk güvenilmez midir? 20 yaşında çocuk diyorlar yaş bahane bence
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakın o hatayı yapma:) mümkünse sana denk birini bul.
Öyle mi dersiniz? :)
Bikere sen daha üniversite okuyorsun bu bir. İkincisi sen evlilikten önce farklı hedeflerin olmalı. Üçüncüsü o tarz kişiler saf kızları gözüne kestirip kendi menfaatleri için gelin ararlar. Hatta söz nişan olduktan sonra üniversiteyi bırak derler ben sana bakarım derler tarlamız var evimiz var şuyumuz var buyumuz var diyip seni köle gibi çalıştırırlar. Sınırların olsun
Evlilikten önce harika hedeflerim var hatta çift anadala başladım bu sene. Ama galiba beni saf buldular dedigim gibi. Okulu bırak demezler paralı okumuş gelini kim istemez ki? Annesi geçen sordu okulun ne zaman bitiyor diye. Kendi oğulları kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor. Geçen gün teyzemle konuştuk o da okumuş biriyle evlen dedi, o da biliyor annesinin istediğini bu arada
Emin ol ileride evlendiğinde zoruna gidicek seninle denk olmaması. Sanki evdemi kaldın bırak yaa
Benim için lise mezunu olması inanın hiç sorun değil. Çünkü taşrada herhangi bir üniversite okumakla lise mezunu olmak eşdeğer. Asıl sorun takipçi listesinin kız meslek lisesi gibi olması. Eğitim halledilir ama bu halledilmez işte
Valla hiçte öyle değil canım benim. Bende yıllar önce okurken görücü çıkmıştı oda koyden biriydi aileler cok istedi bende ayıp olmasın diye bi çay içtim ama adam iki kelime konuşamadı. Aynı pencereden bakabilecegin biri şart. Kendini yetiştirmiş donanımlı karı kızla işi olmayan Adamda çok merak etme
Tanı bu devirde üniversite okumak şart gibi bir şey kazanmak zor değil çünkü. En kötü kendi şehrinde bi bölüm kazanabilirdi puanlar çok düşük. Haklısınız aslında kız takip edip tik tok çekiyor saçma sapan şeyler
Ya off birak şoyle ergenleri ya. Olgun olmuş olsaydı annesi oğlu için kız avına çıkmazdı. Bide böyle düşün
O da var ya annesi okuduğum bölümü duyunca oğluna istedi
Çıkar ilişkisi. Uzak dur derim
Evlilik düşüncen yok belli
ayrıca sosyal medya kullanmayan
en az 20 bayan takip etmeyen erkek var mı
ya da erkek takip etmeyen bayan var mı.
bence bunla yargılama derim
Yo var, ama bu iyi bir şey değil
Bilmem de şu zamanda neleri var
Bence bi gör tanı
Ben şu an okuyorum okul bitince bakarız. Duzelirse olabilir öbür türlü zor
Dilerim gönlünce olur
Bölüm ne çalışımısın okul bitiminde
Uluslararası Ticaret, evet çalışacağım
Önemli olan fikirleriniz uysun
Düşünsene hayatında hiiiç kimse olmamış
Takip dahi ermemiş ama
Çalışmana karşı naparsın
O da doğru. Dediğim gibi çocuk düzelirse evet tanışırım ama öbür türlü zor
Anladım
Sen işini bilirsin dilerim gönlünce olur
Orası belli olmaz da sen istiyor musun bu cocuğu?
Eskiden istiyordum hatta sosyal medyadan takip ettim ama geri takip yapmadi
Tamam hayırlı olsun diyelim aklın cocukta gibi çünkü
Ama bir sürü kızı ekliyor ben nasıl güveneyim?
Sende haklısın konuşacaksın o zaman istemiyorum bunları diyeceksin
Aranıyor belli ki, bekar olsa da ben güvenemem
Yol ver o zaman kral takma kafana başkası gelir oda karı kız takip etmiştir zaten etmeyen erkek var mı bilmiyorum böyle böyle sürekli aynı döngüyü mü yaşayacaksın?
Karı kız düşkünü olmayan vardır illaki çıkar karşıma inanıyorum ben. Geçmişte herkes hata yapar önemli olan bunun farkına varıp yapmaması
Sen şu an hayatında ben varım hala yapıyor düşüncesinde misin? Sen olur dersen zaten yaptıkları geçmişte kalıcak düzeltecek kendini çok ön yargılı olma bence
Çocukla henüz tanışmadık ama bence çok itici bi durum bir sürü kızı eklemesi.
Öyleyse uzak dur ben çocugu illa sev demiyorum zaten ki okumamış diyorsun sen üni mezunu olacaksın kendin gibi okumuş donanımlı işinde başarı olan saygı gören birini istemen hiç abes kaçmaz, ama her şeyden önemli seni sevmesi ve değer vermesi umarım şanslısındır ve bu adamı bulmak için yıllarca beklemezsin.
Üniversite okumamasi çok sorun değil benim için ama kendi şehrindeki okulların puanları çok düşük en azından oralara girebilirdi. Ama asıl sorun eğitim değil kızları eklemesi. Ben kendimi geliştirirken o kızları ekleyip tik tok çekiyor.
Ne diyim karar senin kararın pişman olma
Ha davranışlarını düzeltirse belki olabilir, ama aynı tas aynı hamam olursa hayir
Tabii ki
Bebe belikle ugrasma