Konuştuğum çocuk güvenilmez biri mi?

Önceden söyleyeyim soru uzun ve sabrı olup gerçekten düzgün cevap verecekler cevap versin lütfen. Benim konuştuğum bir çocuk var 29 yaşında. Kendisi matematik öğretmeni aynı zamanda devlet memuru. İşinde gücünde normal biri ilk bakışta. İşten eve evden işe biri. Bir kaç gündür konuşuyorduk biz. Bir birimizden hoşlandığımızı söylemiştik. Ama söyledikten sonraki günlerde bir garipleşti pek fazla konuşmamaya başladık. Konuşuyorduk tabi günde ara ara konuşuyorduk ama fazla konuşmazdık. İşte oluyordu işten çıktıktan sonra da ders anlatmak için dershaneye giderdi. 2 gün önce yine dersi falan bitdi tam konuşalım derken biraz konuştuk sonra çok yorgunum uykum var uyuyalım dedi. Bişey demedim. Ertesi gün tesadüf telegrama girdim ve benimle konuştuktan sonra uyumak yerine telegrama girdiğini gördüm. 23:39 da bana iyi geceler mesajı yazdı. Ama 23:55 telegramda son görülme zamanıydı. Ben buna akşam işlerini bitirince bana yaz seninle bir şey konuşmam lazım dedim tamam dedi. Ama yazmadı ben de bir şey yazmadım. Bu gün sabah yazdım. Niye yazmadığını sordum. Dersinin geç bittiğini sonra yorgun olup unutup uyuduğunu söyledi. Sonra ben fazla uzatmadım sorumu sordum o gece gerçekten uyuyup uyumadığını neden telegramda aktif olduğunu sordum. Konuyu kıvırmaya çalıştı sanki. Bana telegramda isminin ne olduğunu falan sormaya başladı benim sorumla alakasız bir soru yani. Kızdım ben soruma cevap ver dedim. Bana program işte yanlışlıkla girmiş ola bilirim uykuluydum hem sana yazıyordum hem de uyku tutuyordu dedi. Alakasız bir açıklamaydı bence. Ben inanmadım tabii ki. O da bana inanmazsan inanma yapacak bir şey yok dedi. Konuşmayı bırakmak istedim kendine iyi bak falan dedim. O da bana bizde olmuyor kavga ediyoruz arkadaş kalalım dedi. Bu durumda ne yapmam gerek. Sizce gerçekten doğru mu söylüyordu? Çok mu tepki veriyorum?
Konuştuğum çocuk güvenilmez biri mi?