O kadar sinirliyim ki...
Ben nişanlıyım, ikimiz de memuruz, bir konu hakkında ufak bir anlaşmazlık yaşadık.
Anneme laf anlatmaya çalışmaktan sıkıldım ve yattım uyudum, sabah oldu, annem elinde telefon yurtdışındaki dayımla konuşarak geldi
Sonra annem, kalktı ve dedi ki, al telefonu al al al dayın telefonda, abi şuna biseyler söyle diyip elime tutusturdu telefonu.
Buyur dayı falan dedim.
Dayımın dediği laf aynen şu,"bak başta konuşacaksın ne konusacaksan, sen kıza tıklasaydın (el hareketiyle de destekliyor) şimdi ne istersen yapardı, ohooo sende iş yok, hiç mi üniversite okumadın, ben kızla buluşacam da kızla aynı yatakta yatmayacam öyle mi? Öyle ilkokul gibi seni seviyorum demek değil el ele tutuşması değil tıklayacaksın kıza tıklamassan öyyle bakarsın lafını dinlemez, neyssse yine de ben karışmam ama sonra bişey olur bak ha" tarzında konuştu.
Öyle sinirlendim ki telefonu bir şekilde kapatıp öfkeden ağladım.
Bunu diyen adamın kendi kızı nişanlı, dayıma diyecektim,"Dayı senin kız da nişanlı herhalde kızının nişanlısı kızına tıklıyor herhalde" diyecektim ama zor tuttum kendimi. Sakinleşemiyorum ne yapabilirim? Bana bu öğüdü veren adamın kendisi alkolik, ve sinirlendiği zaman gözü bir şey görmeyen bir kişi, bu sebeplerden dolayı evliliği bitti. Bekar hayatı gibi serbest ilişkileri var. Şimdi ben ne desem haksız mıyım?
Ben nişanlıyım, ikimiz de memuruz, bir konu hakkında ufak bir anlaşmazlık yaşadık.
Anneme laf anlatmaya çalışmaktan sıkıldım ve yattım uyudum, sabah oldu, annem elinde telefon yurtdışındaki dayımla konuşarak geldi
Sonra annem, kalktı ve dedi ki, al telefonu al al al dayın telefonda, abi şuna biseyler söyle diyip elime tutusturdu telefonu.
Buyur dayı falan dedim.
Dayımın dediği laf aynen şu,"bak başta konuşacaksın ne konusacaksan, sen kıza tıklasaydın (el hareketiyle de destekliyor) şimdi ne istersen yapardı, ohooo sende iş yok, hiç mi üniversite okumadın, ben kızla buluşacam da kızla aynı yatakta yatmayacam öyle mi? Öyle ilkokul gibi seni seviyorum demek değil el ele tutuşması değil tıklayacaksın kıza tıklamassan öyyle bakarsın lafını dinlemez, neyssse yine de ben karışmam ama sonra bişey olur bak ha" tarzında konuştu.
Öyle sinirlendim ki telefonu bir şekilde kapatıp öfkeden ağladım.
Bunu diyen adamın kendi kızı nişanlı, dayıma diyecektim,"Dayı senin kız da nişanlı herhalde kızının nişanlısı kızına tıklıyor herhalde" diyecektim ama zor tuttum kendimi. Sakinleşemiyorum ne yapabilirim? Bana bu öğüdü veren adamın kendisi alkolik, ve sinirlendiği zaman gözü bir şey görmeyen bir kişi, bu sebeplerden dolayı evliliği bitti. Bekar hayatı gibi serbest ilişkileri var. Şimdi ben ne desem haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Acilen buraya bakın lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dengesiz ve saygısızın tekiymiş dayın haklısın sinirlenmekte madem bu taktikler işe yarıyor niye boşanmış
Yani erkeğim diye öyle yapıyor ama ötesini düşünmek yok adamda...
Ya varya o lafı diyemedim ya ondan içimde kaldı gözlerim doluyor sinirden şu an.
İyi ki yanımda değildi.
Ya sirf üniversiteye gittik diye milletin karısını kızını gönülsüz becermem mi lazım?
Hayır tabire bak, tıklamazsan, e it herif demek ki damadın kızına tıkliyor
Sen adamlık yapıp susmuşsun sinirlenme onun seviyesine düşmeye hiç gerek yok azıcık zekası olsa böyle konuşmazdı zaten sen cahille cahil olma gerilme o elbet bir yerden bulur belasını
Ya o kızın da babası var, tamam bak ben de bir erkek olarak nefsim nişanlımı o kadar çok istiyor ki, bir şey yapmamak için zaten kendimi tutuyorum, ama yani daha nişanlıyız, şimdi ben bu kıza dokunsam, ki asla izin vermez, ama dokundum diyelim, ya evlenmezsek? O zaman ne olacak... Ve kızın da bir ana babası var...
Adamsın sen var ya Allah seni ve nişanlını böyle kötü insanlardan korusun
Allah razı olsun...🥺 Sinirden darlandim
haklısın sinirlenmekle ama böyle bir insan ciddiye alınmamalı
Alkolik ayyaş pi kurusu ya... Kendi kızını s! ktiriyor herhalde
dayındır yine de öyle deme ama umursama da dediklerini
Kız da Trabzonlu biliyor musun...
Kıyamıyorum
hemşehrim.. kıyma kıyma ahahaha
Ama zor tutuyorum kendimi😂😂 Ortahisarlı yarim benim 😂😂yeşil gözlü kuşum
rezil ailen var
Aileme Hakaret etmene gerek yoktu. Mevzu dayımla ilgili.
Dayımla ilgili mevzu, annem herşeye çok karışan bir tip, tipik kadın işte.
Başka ne düşünüyorsun?
o aileden sayılmıyor mu? Annenin kardeşi değilmi? O lafı kim söylediyse rezildir. Kazdım bu. Hakaret etme niyetim yok
Artık benim için aileden değil
O senin en doğal hakkın. Ama işi bozan annen olmuş emin ol
Neden ki...
Annen artık dayına ne anlattıysa dayın o rezil söylemde bulundu
Hakkaten canım saçma işler, yani tavsiye veren adama bak alkolik ve eşinden şiddet sebebiyle ayrılan birisi bekar hayatı gibi serbest ilişkileri var.. gelmiş öğüt veriyor
dayınmı öyle
Dayım tabi ki, yok bir de anam mi olacakti
Anneni katmadım zaten. Sana mutluluklar dilerim. Sen ve nişanlın birbirinizi biliyorsanız. Dışardan kim ne derse aldırmayın.
Çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim. İyi günler
Dayinda neymiş öyle ya
Söyle söyle neymiş içimin soğuması lazım
Alkolik ayyaş pi ç kurusu ya...
Verdiği öğüde bak
Kardeş derhal o evi terket
Zaten göreve geçince 1 ay 2 ay gelesim yok
Birşeyler söyle sen ne düşünüyorsun...
Öncelikle dayın denen rospu coccu ile bağını kopar ikincisi kıza sahip çık şimdi böyle konuşan evlenince neler konuşmaz
Öyle düşünüyorum, ve haklı çıkmasından da korkuyorum çünkü kızla daha evli değilim.
Bak ben de erkeğim, hatta aslında kızı çok da arzuluyorum ama, daha evli değiliz, oldu ki evlenmedik, ne olacak? O kızın da ana babası var.
Tamam ben erkeğim diye üniversiteye gittim diye 7 24 cinsel ilişkiye mi girmem gerekiyor
Dua et kızın kulağına gitmesin
Dayanamadım kıza üstü kapalı söyledim, o da dedi ki kendisi öyle yaptığı için mi karısından boşandı? Asla kafana takma ben seni seviyorum, evli olanlar niye ayrılıyor madem her şey cinsellik ise dedi... Sağ olsun 😅