Arkadaşlar acil durum öfkeden kendi kendimi yiyorum, anlatmak istiyorum lütfen bana birşeyler söyler misiniz?

O kadar sinirliyim ki...
Ben nişanlıyım, ikimiz de memuruz, bir konu hakkında ufak bir anlaşmazlık yaşadık.
Anneme laf anlatmaya çalışmaktan sıkıldım ve yattım uyudum, sabah oldu, annem elinde telefon yurtdışındaki dayımla konuşarak geldi
Sonra annem, kalktı ve dedi ki, al telefonu al al al dayın telefonda, abi şuna biseyler söyle diyip elime tutusturdu telefonu.
Buyur dayı falan dedim.
Dayımın dediği laf aynen şu,"bak başta konuşacaksın ne konusacaksan, sen kıza tıklasaydın (el hareketiyle de destekliyor) şimdi ne istersen yapardı, ohooo sende iş yok, hiç mi üniversite okumadın, ben kızla buluşacam da kızla aynı yatakta yatmayacam öyle mi? Öyle ilkokul gibi seni seviyorum demek değil el ele tutuşması değil tıklayacaksın kıza tıklamassan öyyle bakarsın lafını dinlemez, neyssse yine de ben karışmam ama sonra bişey olur bak ha" tarzında konuştu.
Öyle sinirlendim ki telefonu bir şekilde kapatıp öfkeden ağladım.
Bunu diyen adamın kendi kızı nişanlı, dayıma diyecektim,"Dayı senin kız da nişanlı herhalde kızının nişanlısı kızına tıklıyor herhalde" diyecektim ama zor tuttum kendimi. Sakinleşemiyorum ne yapabilirim? Bana bu öğüdü veren adamın kendisi alkolik, ve sinirlendiği zaman gözü bir şey görmeyen bir kişi, bu sebeplerden dolayı evliliği bitti. Bekar hayatı gibi serbest ilişkileri var. Şimdi ben ne desem haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Acilen buraya bakın lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarı
Arkadaşlar acil durum öfkeden kendi kendimi yiyorum, anlatmak istiyorum lütfen bana birşeyler söyler misiniz?