Ay isyan da etmek istemiyorum ama mesela bi iş konusunda hevesleniyorum aaa olcak diyorum sonra olmuyor hüsran
Sonra mesela bakışip hoşlandığım insanlar kimisi 4-5 ay sonra kimisi 1 ay sonra bakmıyor bana uzaklaşıyor
Bu döngü asla nozulmuyor sürekli aynı
Ay tatli hoşlanıyorum felan diyorum sonunda yine bakmiyo kaçıyor biri hadi neyse tam 4-5 kişi de böyle oldu
Sonra mesela bakışip hoşlandığım insanlar kimisi 4-5 ay sonra kimisi 1 ay sonra bakmıyor bana uzaklaşıyor
Bu döngü asla nozulmuyor sürekli aynı
Ay tatli hoşlanıyorum felan diyorum sonunda yine bakmiyo kaçıyor biri hadi neyse tam 4-5 kişi de böyle oldu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşam koçları bu işler için var. Özgüven tazele ve kendine olan inancını tam kullanmayı öğren ve sonra bak gör her şey ne kadar güzel olacak
Slflslfl ozguvenim yeter bana ya şimdi gidip acilaym desem cocuktan bi adım goremiyorum gidip ne diyim ki
Aslında bana gelen her danışanım senin gibi diyordu İlk geldiği zaman. Ama sonrası keşke daha önce gelseydim diyor
Yok valla ben yapamam öyle
Karar senin saygı duyarım.
Kaderin be bacım yakın zamanda mutlu olacaksın
İnşallah
Neden gidiyorlar bi sebepleri var mı
Yok bee birine bile hoşlandığımı soylemedim
Bakisiyoruz felan sonradan hop bi tanesi de degil hepsi öyle
Ama şu anki kesin yaşımdan dolayı kaçıyor yane ben oyle düşünüyorum
Yaş kaç ki
Ben 19 o 26
Yeh be kızm 19 nerde 26 nerde ahahahahaha😂😂
Hsbzhddh haklısın nedense bana 19 20 yaşındakiler yane yaşıtlarım bana çocuk gibi geliyor yane yaşıtlarıma karşı bi hoşlanti falan hic olmuyor
Ah ah ben terk edildim 3 kere çok kırdılar geri dönmek istediler dedim kırılan kalbi tamir edemezsiniz öldüğüm zaman kırgın gidecem😔
Ay neden terkettiler ay neyse en azından terkedilmissin öyle düşün slclslcldld bana terkedilmek de nasıp olmadı
Kavga ediyorduk ama benim suçum yoktu bana küfürler edildi bi kere olsun onlara küfür etmedim bırak küfürü kötü söz bile demedim benim kıymetimi bilmeyip gittiler sonuç geri dönmek istediler halen onlara kırgınım
Lan kıyamıyordum onlara ellemeye bile korkuyordum canını acıtırım diye
Ay hep bizim gibi sevenler tekredilir ergenken bi sevgilim vardı beni aldatti bide konuşmuyor bende manyak gibi yaziyodum barisak diye neyse boş ver onune bak lslvlslvslvld bu arada haklsn boyle gidenler hep dönüyor yazıyor saha
Adınızı bana bağışlarmısnız😂
Sude
Aaa en sevdigim isim
Özelden konuşalım mı tabi sen kabul edersen
Cevap verecen miiii
Yok konuşmayalym burdn konusabiliriz
Sana zararım ne olabilir ki
Ne zararım
Yooo burdan konusabiliriz
Tamam sen bilirsin😊
Okuyon mu
Evet sen