Aİlenin istemediği gelini /damadı olacak olsanız ne yapardınız?

Sanırım ben tamda bu durumu yaşıyorum oda ana kuzusu ablasıda beni durduk yere engelledi beni oğullarına layık görmüyorlar 2 kız kardeşi var diğeri zaten ufak anlamaz ama annesi babası ve kız kardeşi beni kabul etmiyor onunda hala gönlü bende döndüğü zaman konuşalım dedi ilişkinin sonunda evliliği görüyorum fakat istemeyen ailenin gelini olacak olmamda koyuyor biraz. Zaten adam askeri personel devam edicekmi şartlara bağlı diyor çoğu zaman uzak kalacağımında farkındayım ailesiyle iyi geçinmem gerektiğinide biliyorum , ben ne yapacağımı bilmiyorum hala benimde gönlüm onda zaten onu istiyorım gelirse ona karşı koyamıcam oda aynı şekilde çünkü biliyorum hislerini, peki mutlu olamayacak mıyız biz aradadamı olacak birileri :( ? Ben onun ellerinde büyüdüm sevgim 2 günlük değil 5 yılım onunla geçti hayatında ister istemez yer edindim oda söylüyor bunu seni istiyorum hala diye bıraktı ama yinede kopamadık kopamıyoruz onu ben çok seviyorum ama ailesiyle aramızda bir Sıkıntı var onların yüzünden ayrıldık biz
Aİlenin istemediği gelini /damadı olacak olsanız ne yapardınız?