Selamün aleyküm üstad 🙃 Elbette oldu olmadı desem yalan demiş olurum. Bu hayatta insan kaderini kendisi yazamıyor. Ne zaman elin kolun bağlı olursa insanın karşısına ona zaman tam kafa dengi birisi çıkıyor. Ama insanın eli kolu bağlı olunca kaderine razı oluyor.
Bı flörtum vardı ve onunda konuştuğu erkek arkadaşı var çocuk buna resmen Osmanlı döneminden kalma Kafa ile mualeme ediyor ben ona aşık oldum zaman geçti söyledim ve hal heraketlerimle çok belli ediyordum zaten onu sevdiğimi bildiği halde yine yanıma uğrar oldu arada kopukluk oldu ama hic Bir zaman zerre kırmadım hep izin verdiği sürece yanında oldum Miraç kandili günü onun adına hayır dagittm geçenlerde beni aradı sesi çok kötüydü bana dedi ki ben kötü birimiym dedi hayır tabiki de dedim peki kötü bir şey yapsam yanımda dururmusun dedi fizanda da olsam gelirim dedim. oyle konuştuk sonra mesaj da konuştuk bana dedi ki keşke bambaşka konumlarda başka yerde tanissaydik dedi aramızda 13 yaş fark var ama onun için çok mücadele ettim oda bunun farkında
Evet oldu. Başka bir zamanda başka bir yerde başka şekilde tanışmak istediğim biri oldu ya da hiç tanımasaydım o kişiyi diyorum. Fakat keşkeler ile hayat geçmiyor. Pişman değilim, hayatımda olanlar olması gerekenler diyorum. Yaşamam gereken hayat bu ve hayatımı seviyorum.
Olmadı. Öyle olsa ne olur evlenecek miyim yooo. Ne gerek var. Böyle olması gerekiyormuş olmuş. İmkansızlık hissi mükemmel kılıyor o kişiyi yoksa mahtahliktan da değil. Hiç kimseyle bu hissi yaşamadım.