Böyle bir soru sorarak biraz beni lise dönemine götürdüğünü söylemek isterim ve paylaşımından dolayı teşekkür ederim. Şöyle bir şey diyeyim benim meslek lisesi döneminde Esengül adında tanıdığım bir arkadaşım var, ben kendim doğuştan bedensel engelli olduğum için Doğan Çağlar Özel eğitim meslek lisesi yatılı okulunda okudum ve bu arkadaşımla tanıştığım sıralarda kendisi çok güzel bir kızdı halen güzel bir kız ama o zamanlar tabii ki lise döneminde bana daha güzel geliyordu, okuldan birçok erkek çıkma teklifi etti ve sevgili falan oldu. Ama kendisi kas rahatsızlığı nedeniyle engel durumu benimkinden biraz daha ağır, yani tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu söylemek yalan olmaz benim böyle bir durumum söz konusu değil Ben de engelliyim ama ayakta destekli olarak yürüyorum. Bunun yanında okul döneminde güzel olması ile beraber okuldan ayrıldıktan sonra bir evlilik yaptı 5 sene kadar evli kaldı ve bu süre boyunca çok zorlu zamanlara atlatmış, kendisine hala ilgim vardır, hatta bir keresinde Benden sana aşk ya da sevgi adına herhangi bir şey olmaz ama dostluk ve arkadaşlık zor zamanda yanında olmak herhangi bir derdine ortak olmak böyle şeyler istersen her zaman için senin yanında ve arkanda olurum demişti, gerçekten de her zaman 5 sene kadar bir süre görüşmüyor olsak da görüştükten sonra sanki ilk zamanki gibi konuşmaya devam ettik tabii bu sürede çeşitli kavgalar ve kırgınlıklar söz konusu olsa da hiçbir zaman kopmadık ve beni fazlasıyla iyi anlayan benim duygu düşüncelerimi çok iyi bilen yeri geldiğinde diğer insanların bana arıza ve sorunlu dedikleri zaman aslında sen böyle bir insan değilsin sadece haksızlığa karşı kendini savunmaya çalışıyorsun ve bunu yanlış yapıyorsun aslında yumuşacık bir kalbin var diyerek her zaman için beni anlayan bir insan, bazen diyorum keşke ikimiz de sağlam olsaydık ve keşke ikimiz de evlenme imkanımız olsaydı kendisine bunu söylemiştim o da direkt olarak nasip kısmet demişti yine diyorum keşke dünyaya bir daha gelme ve başka yerde sağlam bir şekilde karşılaşma imkanım olsaydı o kişi ile evlenmeyi çok isterdim.
birisi oldu.. yani keşke farklı bir anda çıksaydı karşıma her şey farklı olurdu En problemli dönemimde girdi hayatıma her şeyi hızlıca istedi elde edemeyince de beni suçladı gitti. hayatımda kızmadığım yani arada bir aklıma geldiğinde iyi dileklerde bulunduğum tek insan o..
ciddi bir yaş farkından dolayı veya medeni durumdan dolayı düşünülebilir belki böyle şeyler kimi zaman ama, bunun haricinde zaten öyle veya böyle bir şeyler olacaksa olur bir şekilde.
Sadece 1 kez o da üni 2 de değilde 4 te veya mezun olduktan sonra olsaydı dedik birbirimize ama çok güzel zamanlar geçirdik orası ayrı tabi kocaman 6 yıl 😅
Eski bir sevgilime en romantik anımızda "keşke seninle 10 yıl önce tanışsasaydım" demiştim. Çıtır sevgilimin cevabı beni dumura uğratmıştı; "ama o zaman ilkokuldaydım..."