Ya bugün dudağımdan hep öpmek istedi kafamı çevirdim hayır dedim konuşmadı trip attı sanki sonradan barıştık öpüştük neden yapıyor bilmiyorum hani beni kullanıyor desem annemle tanıştı vs ilgili birisi belkide sevgi göstergesidir bilemiyorum
(ya da hani sevgilimi öpemez miyim gibi düşündü bilmiyorum bide işten çıkarmışlar morali bozuktu baya)
(Eskiden onu her kız kullanmış herhalde hani öptürmek istemedim ya sanırım başkası var öpemezsin demiş gibi oldum galiba)
(ya da hani sevgilimi öpemez miyim gibi düşündü bilmiyorum bide işten çıkarmışlar morali bozuktu baya)
(Eskiden onu her kız kullanmış herhalde hani öptürmek istemedim ya sanırım başkası var öpemezsin demiş gibi oldum galiba)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niyeti belli etmiş duygularınla oynatmak istiyosan dvm et
Ya kullansa beni biz ayrıldık bi kez daha zaten olmamıştık sadece flörttük bu sonra bana baya yalvardı olalım diye kullancak olsa hadi ordan ederdi başkasını bulurdu yakışıklı çocuk sonuçta bide sosyal hesaplarında beni paylaştı annemle de tanıştı
annenle tanışması seni paylaşması bi şey değiştirmiyo yalvarması da çok normal amacı için herkesten yüz bulamıyodur yani sen istemediğin halde zorluyosa olay bu ister inan ister inanma anlarsın ztn
Yok zorlamadı istediğimi biliyor Naz yapıyorum sandı galiba morali çok bozuktu annesiyle kavga etmiş telefonu kırılmıştı çalışmıyordu arkamızda erkek vardı beni çağırdı ben sevgilimi öpmedim ya herhalde kardeşim tanıyorum sandı sonra bi sinirlendi vs en son gel dedi sevgilim yanına gittim sarıldı yanağımdan öptü barıştık ve öpüştğk cşemmzösöz
E madem bu kdr eminsin niye bu soruyu sordun anlamadım beni ikna etmeye çalışmana gerek yok beni ilgilendiren bi şey değil ki sen kendin için doğruyu yanlışı anla önemli o boş şans
Ya bilmiyorum kafam karışık :(
Bence bi adım geri at sana karşı tavırları değişirse sopuk yapmaya başladıysa bil ki öyke
Napmalıyım peki yani buluştuğumuzda falann nasıl hareketlerinden anlarım kullandığını
Diyorum ya istediklerine gelme biraz geri adım at yakınlaşmaya çalışıyorsa istemiyorum saygı duy de triplenip soğuk atıyosa öyledir
Umarım onu sevmiyorum diye düşünmez ya ayrılmaz inş
Aman kızım kasma kendini bırak öpsün.
Kullanıyor mu beni acaba
Hele halıza bağın ayıp ayıp
Ayrıl
Hayır.
Sen bilirsin
Ya kullansa beni biz ayrıldık bi kez daha zaten olmamıştık sadece flörttük bu sonra bana baya yalvardı olalım diye kullancak olsa hadi ordan ederdi başkasını bulurdu yakışıklı çocuk sonuçta bide sosyal hesaplarında beni paylaştı annemle de tanıştı
Ben sadece ayrıl dedim
Öpüşme hastası
Cidöxöwöözwöz baya yaaa öpüp duruyor beni çok tatlıymışım şxmwmxmw
Öpüşme tadına alışan hep ister zor vazgeçer
Peki her öpüşmek isteyen sevgilisini kullanmıyordur dimi
Yok öyle bir kural ama ilişki isterse kullanıyor
İlişki istemedi ama diyor ki yani sen benim sevgilimsin öpemez miyim dedi haklısın dedim çok tatlısın diyor öpüyor yani cöemxöwöza
Demek ki tadın çok güzel öptükçe öpesi geliyor ;)
Dudaklarımı herkes çok beğeniyor herhalde ondan öpüyor devamlı ama inş kullanmıyordur beni
Dudakların hafif dolgun mu yoksa
Evet
Fotosu var mı meral ettim :)