Diğer Sizce neden böyle bi şey yapmış? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fakülteden bi çocuk var başta bana karşı çok iyiydi. Yardım falan ediyodu Allah razı olsun. Sonra durduk yere takipten takipçilerden çıkarmış. 😂Amacı ne yani sohbetimiz yok zaten ama takipten çıkaracak kadar ne olmuş olabilir yani assdaffaf Güncellemeler+1 yıl Sevgilisi yok bence yakışıklı da değil Sizce neden böyle bi şey yapmış? Cevapla Fal Soruları Çocuk Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Manitası kızmış olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Manitası yok bence Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Bilemeyiz Yorumla Soran +1 yıl Yani çirkin biri öyle diyim Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Çirkinler ölsün mü manitası olmaz mı ne alaka Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl olumsuz birşeyini farketmiş olmalı ondandır 0 0 Yorumla
wodkaseks Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Senden iyisini bulmuştur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aramızda bi şey yoktu zaten ya bana göre tipi kötü bayağı Yorumla wodkaseks +1 yıl Senin tipin nasıl ki Yorumla Soran +1 yıl İyi amacım burda kendimi övmek değil ama cidden iyi tipim Yorumla Soran +1 yıl Tamam aktif misin Yorumla wokdareel2 +1 yıl O hesaba istek at donduruldu yazamıyorum sen istek at ben onaylarım ondan bakarım Yorumla Soran +1 yıl Dondurulduysa nasıl görücen Yorumla wokdareel2 +1 yıl At o hesaba bi istek bakim görünüyo mu Yorumla
mehmettygt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl sevgilisi kıskanmıştır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisi yok gibi Yorumla mehmettygt +1 yıl ozman onla konuş Yorumla Soran +1 yıl Yok ya konuşmuyoruz zaten Yorumla mehmettygt +1 yıl ozman dans Yorumla
ultimatealien Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl platonik olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ondan şüphelendim konuştuğum insanlar acaba ben bu kızla konuştum demiş olabilir mi. Çünkü onlarla arkadaş olmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Manitası kızmış olabilir
Manitası yok bence
Bilemeyiz
Yani çirkin biri öyle diyim
Çirkinler ölsün mü manitası olmaz mı ne alaka
olumsuz birşeyini farketmiş olmalı ondandır
Hedef alanına başkası girmiş
Senden iyisini bulmuştur
Aramızda bi şey yoktu zaten ya bana göre tipi kötü bayağı
Senin tipin nasıl ki
İyi amacım burda kendimi övmek değil ama cidden iyi tipim
Tamam aktif misin
O hesaba istek at donduruldu yazamıyorum sen istek at ben onaylarım ondan bakarım
Dondurulduysa nasıl görücen
At o hesaba bi istek bakim görünüyo mu
sevgilisi kıskanmıştır
Sevgilisi yok gibi
ozman onla konuş
Yok ya konuşmuyoruz zaten
ozman dans
platonik olabilir.
Ben de ondan şüphelendim konuştuğum insanlar acaba ben bu kızla konuştum demiş olabilir mi. Çünkü onlarla arkadaş olmuş