Neden boşanmış diye düşünürdüm ama tabi bende boşanmış olsaydım bekar çoğu kız dul üstelikte çocuklu bir erkeğe ciddi gözle bakmaz
Ha adamın parası vardır maddi durumu iyidir bazı karakterisiz kızlar onlara bakar yine adama bakmaz yani
Boşanmak kötü bir şey mi değil ama ne bileyim ne olmuşta bu adamla anlasamamis bu kadın diye düşünürüm ben evlenip boşanmış bile olsam korkarım yanj o kişiyle ciddi bir yola girmeye
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim, oldu ki her konuda adam haklı çocuklu tabi o zamanda mi ciddi düşünmezsin ama sen bekarsın hiç evlilik yapmamışsın
Yorumlar cok sacma. Ben sana tecrubeden yazayim. Benim esim bosanmis daha once evlendigi kisiden 5 sene sonra. Cocuk yok. Ayrilama nedeni anlasamamak cocuk yapmaya karar verince nasil yetistircez die anlasamamak ( eski es hristiyan) ama genel olarak sevginin olmesi. Ben evlendim cokda mutluyum 18 sene oldu (4 de cocuk ❤️) basta eski esinden kiskandim halbuki hic bir zaman hakkinda konusmamistir ( genclik iste) kuzenim ayrildi baska ornek cocuksuzdu doktor kendisi. Gene baska doktor esinden ayrilmis iki cocuklu biri ile evlendi sevdi cok cunki. Cocuklarida seviyor. Kendide cocuk yapti. Sonuc karsinda buldugun kisiye bagli. Seni gercekden sen oldugun icin seven birini buldugun zaman gecmisin cokda onemi kalmiyor birde merhametli biri olursa cocugunada sahip cikar trde kadinlar genelde baskasindan olan cocugu kiskandigi icin istemez. Cok olgun biri olmali
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben düşünmüyorum bu denli olgunlukta birisinin olduğunu bu arada Allah bağışlasın çocuklarınızı size Rabbim mutluluğunuzu daim eder inşallah 😊😊
Güzel gidiyor evliliğimiz derler. Her kadının evliliği ile ilgili dediğini referans alsaydık... bu etrafımdaki boşanmaların hiçbir olmazdı. Geçiniz. Boş laf kalabalığı yapmışsın.
Sen de çocuksuz adamla evlenmişsin. Ne kuru gürültü yaptın. Konuyla ne alakası var cevabının? Boş işler, bomboş bi kadınsın. Okuduğun soruyu anla önce.
Canım istedi attım soru ya cevap vermek hariç bütün şeyleri yazıyorsunuz hem cinslerim için diyorum yani soruya cevap verirken beyninizi bir yere koyup mu yazıyorsunuz
Değilim ama oladabilirim ilerde belki bunu bilemeyiz sende olabilirsin burada kafamıza takılan şeyleri soruyoruz her şey illaki başımıza gelip olması gerekmiyor