Tekrar evlenmek istiyorum ama her kes günlük ilişki derdinde. ciddi düşünen yok. bir hayat arkadaşı arıyorum. ama tabiki rastgele önüme çıkan ilk kişiyle değil de bir ömür birlikte huzur içinde yaşlanacağım huyu suyu bana uyan, beni tamamlayan biriyle
Cevabın nedir?
Kimin ne gözle bakacağı karakterine göre değişir. Birinin boşanmış ya da hiç evlenmemiş olması hiç bir mana ifade etmez. Daha çok kişinin kendisinin ne olduğu önemlidir. Fakat şu da acı bir gerçek ki, artık hem kadın, hem erkek aile kurmayı pek de önemsemeyen, günlük ilişkilerin peşinden hayatlarını heba eden bir toplum olma yolunda ilerliyoruz.
Doğru kişiyi bulmak artık çok daha zor olsa da, onurlu ve huzurlu bir yaşam için beklemeye değer. Eninde sonunda bulursunuz doğru kişiyi. Hem kadir kıymet bilmeyen biri olacaksa hiç olmasın daha iyi değil mi?20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine bağlı karaktersiz erkek illa var farklı gözle bakacak. Ben normal bakıyorum evlenmek kadar boşanmakta normal bir şey sonuçta evlendin diye ömür boyu o kişiyle olacaksın diye bir şey yok illa fikirler huylar davranışlar değişir bazı şeyler katlanılmaz olur o zamanda yolları ayırmak nolmal bir şey. 100 kere evlenip boşansada bir kadın benim gözümde kadın hep çiçektir aşkın diğer yarısıdır o yüzden kötü veya farklı düşünmem. Huyları karakteri güzelse bana değer veriyorsa seviyorsa bir kadın evlenmiş boşanmış ne farkeder
12 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim güzel düşünceniz için
- +1 yıl
Rica ederim. Konuşmak sohbet etmek istersen yaz bana😊
Kimse evlenmek için boşanmıyor. Evlenmek nasıl hakkimizsa anlaşamayıp boşanmakta en doğal hakkımız. O yüzden hiç bir zaman ben boşandım millet nasıl bakar ciddi düşünen olmaz ki böyle düşüncelere kapılma. Şöyle düşün dünyada herkes kötü mü? illa ki biyerlerde iyi insanlar da var. Sadece doğru zaman doğru yer. Allah hakkında hayırlısını versin 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin. sağolun. inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Maalesef aynı durumdayım. Psikolojim bozuldu. Sanki hickimse ciddi düşünmüyor gibi geliyor. Çok zor boşanmış olmak.
310 Yorumla- +1 yıl
@murat-tt evet evlenmek zorundayım. Ben inancı olan bir kadın olarak fıtri ve psikolojik olarak ihtiyaçları olan ve bunları da helal dairede gidermek isteyen biriyim. Kadın erkeğe erkek de kadına her anlamda muhtaç. Sizler bunu görmezden geliyorsunuz ya da haram olsa da bazı şeyleri rahatlıkla yaşayabiliyorsunuz ama ben yapamam. Hem çocuğum colugum olsun istiyorum, her sabah birlikte kahvaltı edebileceğim akşam yemeklerini onlar için hazırlayacağım bir ailem olsun diye istemek suç mu? Niye anlamıyorsunuz ki? Hem bu saatten sonra bir erkegin sevdigine sadece evlenirse inanırım. Aldı takdirde kullanmak olacak amacı.
- +1 yıl
haklısın tabiki, düşüncelerine de kesinlikle saygı duyuyorum, ancak benim demek istediğim, daha önce de bu duygu ve düşünceler ile evlenmemiş miydin? ama sonuç bir şekilde kötü oldu ve ayrıldın. Yeni evleneceğin kişinin de iyi ya da kötü olacağını aynı çatının altında yaşamadan tam olarak anlamak mümkün değil, yani bir nevi 2. kez aynı riski göze almak demek...
Soran+1 yılBenim duygularıma tercüman olmuşsunuz. Allah size de tüm isteyenlere de gönlümüze göre versin. hayırlı bir eş ve yuva nasip etsin. kadınlar erkeklere göre yuva kurma ihtiyacı daha fazla bence. çoğu erkek günümü kurtarayım derdinde, bazıları da evlenmenin sorumluluklarını kaldırmak istemiyor. zor geliyor bence
- +1 yıl
bende benzer dertten muzdarip sayılırım o yüzden duygularını anlayabiliyorum, ancak şu noktada sana katılmıyorum, kadınlar değil erkeklerin yuva kurma ihtiyacı daha fazla, çünkü, erkekler bizde el bebek gül bebek yetiştirilir, evlenene kadar her işi anneleri yapar evlendikten sonra da eşleri... o yüzden erkekler evlenmeyi daha çok ister ve bu yüzden boşanınca erkekler daha çok dağılır... ancak şahsen tek başına sadece kendi derdin varken tekrardan başka bir dert yüklenmek için evlenmeye değer mi diye de düşünmeden edemiyorum. karışan yok, akşam nerdesin diyen yok, falanla niye konuştun niye konuşmadın diyen yok kafan rahat, haksız mıyım?
- +1 yıl
@murat-tt hiç rahat değil. Hergun tek başına yemek bile yapmak istemiyorum. Hayatın hicbir anlamı yok. Ben kahvaltı hazırlarken ekmek almaya gidecek biri olmalı. Gece üşüdüğümde sarilabilecegim, birlikte hayal kurabileceğim... Özgürlüğün benim için anlamı kafaya göre hareket etmek değil. Yanlızlık en büyük esaret zaten insan tek başına hicbir şey yapamıyor. Herkes evli çocuk koca derdinde kim bana katılsın?
Ha ilk evliligimde hiç istediğim gibi olmadı ama hep aynı olacak diye bisey yok.
Erkekler maalsef hiç evlenmek istemiyor hiç. Sanki hiç sevgiye, mutlu bir yuvaya ihtiyaçları yok gibi geliyor. - +1 yıl
@gülüsssss hayallerin çok güzel, içinde olup bu hayalleri senle yaşayacak kişi çok şanslı, gıpta etmemek elde değil... erkeklerin evlenmek istememesi mevcut hukuki düzenlemelerle de alakalı, bir çok arkadaşım sırf bu nedenden evlenmekten korkuyor ve uzak duruyor
- +1 yıl
@gülüsssss Siz değil de erkekler desek daha uygun olmaz mı :) ancak eş seçimi ne kadar da dikkatli olsan anlaşılmıyor, aynı eve girmen lazım... ama hiç haketmeyen insanların mutlu hakeden insanların ise dert ve keder içine düştüğünü sıklıkla görüyoruz...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
102Cevap
+1 yılBu tamamen karşındakinin düşüncesine göre değişir, bütün erkeklerin düşüncesi diye bişey yoktur, olamaz, şimdi sen bir bardağa bakarsın, dersin ki ne güzel bardakmış evime ben de bundan alayım, başkası aynı bardağa bakar ve der ki bu ne biçim bardak, insan evinde bu bardağı kullanmaya utanır, bardak aynı bardak ama anlatabiliyo muyum? =))
Evet seni kolay lokma olarak görmek isteyecek bir sürü erkek tanıyacaksın, onlardan var çünkü bolca, ama onları tanımadan da sana gerçekten değer verecek birini bulma şansın yok, ayrıca kıyas yapılmaz denir ya, ben bunu da çok aptalca bulurum, bişey iyiyse ya da kötüyse bir referansa göre iyi ya da kötüdür, senin belki istemediğin bu bir sürü insanla tanışman, ileride tanışacağın seni seven insanın değerini de daha iyi anlamana yardımcı olacak, iyi tarafından bak, insanlardan bezip sevgiye küsecek halin yok heralde değil mi? aramaya devam, yılmak yok ;)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. çoğu evet kullanmak için yaklaşır ama ciddi düşünenlerin bile çoğu zamanla ciddiye bindikçe yan çizer. ama karamsar olma, nice ayrılmış kadın yine evleniyor sonucta. şahsen ben özellikle boşanmış birini tercih ederdim. mutsuz bir evlilik yasayan kadın boş hayaller peşinde koşmaz, asıl gerekli olanları bilir.
10 YorumlaBende boşanmış biriyim ve boşanan bir kadının isi erkege göre zor. Genel olarak evlenilecek vakit geçirilecek kadın olarak gorulursun ve kimse boşanma sebebine kimin haklı olduguna bakmaz. Dul bir kadın derler umarım aklındaki ilişkiyi bulup evlenirsin
10 YorumlaKötü gözle bakan çok insan var. öyle insanlarda genelde kendileri pislik içinde yaşıyorlar sen onlara aldırma. sana tavsiyem çevrendeki aklı başında olgun insanlara bu niyetini anlatman en sağlikli çözüm yolu bu heyecana maceraya gerek yok güven bana.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Bende boşanmış bir erkek olarak aaa sen evlimiydin önceden gibi laflar ya da senle uzun süreli ilişki yapamam ben ama takılmalık ilişkimiz olabilir gibi laflar geliyor. Bu Türkiyedeki malesef boşanmış insanlara bakış açısı. Yapacak bir şey yok medeniyetten uzak bir toplumumuz var
10 Yorumla
+1 yılVardır muhakak aslında...
Lakin sanıyorum insanlarla tanışırken hemen boşanmış olduğunuzu söylemek belki ters etki yapıyor..
Birde boşanmış olsanız bile size saygı duyacak insanlar elbette olacaktır hayatınızda
umudunuzu kaybetmeyin04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Sabır edeceksiniz birde isteyeceğiniz kişiyi kafanızda net belirleyeceksiniz..
Sonrası gelir
Soran+1 yılEvet. kafamda netim ama buda zarar veriyor aslında. illa kafamdaki kişi çıksın istiyorum. o da milyonda bir
- +1 yıl
nasıl bir adam istiyorsunuz bilmem
ama sizinle görüşmek isteyenlere şans verip onları tanımalısınız
belki kafanızdaki kişiye uyuyor olabilir
Zamana bırak bir yerlerde senin kısmetin olan bekleyen birisi senin onu bulmanı bekliyor..
En başından niyetini anlayabilir görebilirsin aslında olumsuz düşünme vazgeçersen kaybedersin..12 Yorumla
Soran+1 yılBen de inanıyorum buna. illaki benim onu aradığım gibi biri de beni arıyodur bir yerlerde.
Bende evlenmek istiyorum fakat kriterleri inanılmaz beklentiler çok yüksek. Ciddiyeti geçtim insanlar ütopyada yaşıyor evin var mı araban var mı sanki arabayla daireyle evlenicek, meta gözüyle bakiyo herkez birbirine saygı yok. O yüzden insanlar anlık yaşıyor menfaat çıkar peşinde
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bir bayan olarak hiç bir zaman onu düşünmedim. aksine karşıdaki kişi bende maddiyat aradı. şu an yine kendime yetecek kadar maddi gücüm var çok şükür. gelen kişi beni o gözle istemesin bana yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede kadınlara insan gözüyle bakabilecek çok az erkek var. Dikkatli olun derim ince eleyip sık dokuyun. Özgürlüğünüz en büyük servetiniz gençliğinizi hödük erkeklerle evlenerek harcamayın.
41 Yorumla
Soran+1 yılGençliğimi zaten harcadım hödüğün birine. bari bundan sonra gönlüme göre beni yormayan bir adam gibi adam çıksın istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimin nasıl baktıgının bence bir önemi yok olabilir anlaşamayıp ayrılabilir insan ee sorun ne? Umarım istediğin gibi biriyle olursun🙏🏼
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. çok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim. Allah senden de razı olsun
+1 yılDünyada 7 milyar insan var elbet biri seni mutlu edecek. Bazı insanlar figürandır hayatında bazıları da başrol oyuncusudur demek eski kocan figuranmis çıkmış hayatından şimdi ise sen sen bas rol oyuncunu ara elbet bulacaksın onu aramaya devam et 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
Aramaya devam et aramızda tam 20 yaş var tam tercübelisin benden saygım sonsuz sana 🙏🏻😊inaniyorum bulacaksın çocuğun vs var mi
İnşallah iyi birisi ile karşılaşır ve güzel bir evlilik yaparsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. amin inş.
+1 yılMerhaba,
Boşanmış bir kadın boşanmış bir kadındır. Sevgilisi olmuş ya da boşanmış pek bir önemi yok! Genel olarak uzak dururum...00 Yorumla
+1 yılDetaydaki görüşünüze katılıyorum..Çok iyi olur.. umarım çok mutlu olursunuz..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun. inşallah hak ettiğim huzuru bulurum bunca yıldan sonra
Rabb'im hayırlı insan çıkar sin kalp temiz olsun rabbim kötü insan uzak tutsun Yuva kurmak istedim olmadı insanlar nankör zalım olmuş rabbim hayırlı insan çıkar sin
10 YorumlaAile, arkadaş, aile dostları aracılığıyla olursa daha sağlıklı ve ciddi olur bence. Öteki türlü ciddi olmayanların sayısı yüksek olabilir.
20 Yorumla
+1 yılHerkes boşana bilir kısmet nasip işi hersey özellikle bazı geri. Kafalı insanlar evlenmiş boşanmış evlenmem diyebilrir takma onları
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu en doğal hakkın herkes ikinci şansı hak ediyor umarım sen de ikinci baharını yaşarsın sadece dikkatli ol
10 Yorumla
+1 yılPsikiyatrist olarak izah edeyim boşanmış olmanız önemsiz karşılıklı gerçek aşkı bulmak zor herkes için sakın bu sizi yıldırmasın mutluluklar
10 Yorumla
+1 yılBoşanmış olarak bakarım ben. Diğer ziposlar beni ilgilendirmez. Hayatta insanın başına herşey gelebilir. Dul kalmakta bunlardan biri...
12 Yorumla
Soran+1 yılHerşey insanlar için tabiki. büyük konuşmamak gerek. heleki günümüzde bunca boşanma olayı varken
- +1 yıl
Kafandaki kişi asla olmaz. Öyle biri yok ki zaten. O senin hayalinde yarattığın.
+1 yılGerçeğin farkina varmışsın zaten. Siz olgun kadınların da bu yönüne hayranım zaten. Ama elbet birisi çıkar karşına. Seni olduğun gibi kabul edip bir yuva kurmak isteyen
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Sen hakkını arıyorsun doğal olarak ama toplumumuzda boşanmış kadına açık kapı gibi bakılır
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım. kadınlar kocalarından kıskanır. ortada hiç bir şey yokken
sizin halinizden anca sizin gibi evlenip boşanan erkekler anlar öbürlü daha çok cinsel anlamda bakar
10 YorumlaNormal bir kadındır. Herkes boşanmak durumunda kalabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılVerir mi acaba diye bakarlar nasıl olurda yatağa atarız die düşünürler etrafımizda örnekleri cok
32 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bakire kızları yatağa atlyorlar
Soran+1 yıl@sevgikatili bakireliklerini sırf o niyetli olan insana veren kızlara da üzülüyorum
bence imkanın varsa keyfini sür, evlenip ne yapacaksın? evliliğin nasıl bir şey olduğunu görmüşsün, ne diye bir daha zorlayasın ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik güzel bir olay. çok fedakarlıklar yaptım. karşıdaki kişi bir türlü anlamak istemedi
Soran+1 yılBu defa anlarım artık. ilk evlenirken acemiydim. daha doğrusu ailem zorla verdi. bu defa ben kendim karar vericem
- +1 yıl
hmm, zorla evlendirildiğin için senin hissettiklerini pek anlayamam ancak karşıdakini tanıma ve anlama kısmı keşke senin dediğin gibi olsa, aynı eve aynı çatı altına girmeden insanları tanıyamazsın, istersen 10 yıl sevgili nişanlı ne olursan ol farketmez... bu yüzden tanıyacağın konusunda emin olma derim...
+1 yılboşanmış boşanmamış bana fark etmez ama seks yapmadığı kadınla evlenen ortadoğulu cahil bir çomardır. normali flört-seks-sevgililiktir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti ciddi olup adım atarsa ben de illaki düğün günü beklemem tabiki. yeterki adı konulup ciddi bir şeyler olsun. ama niyeti önemli
- +1 yıl
önce tanışılır bir süre flört edilir hoşlanırlırsa seks olur ve devam ettiği sürece gider. ben birkaç ay birlikte kalmadığım kadınla evlenmek istemem ama tc buna müsait değil pek, eğer uyumlu kadınsa evlenebilirdim.
Önyargılı sığı kişiler olur tabi. Bulursun inşllah birini
10 Yorumla
+1 yılAcikca söylemek gerekirse çoğu erkek seks makinasi gibi bakar cogu da iftira atar ama kimse iyi dusunmez dusunceli olmaz hele sizi hc bir zaman anlamazlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. genelde amaçları başka oluyor dediğin gibi
iyi tanıyıp sonra hayatına almalısın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılCocugunuz varsa işiniz zor ! Eğer yoksa bakımlı bir insansanız evlenebilirsiniz Allah iyi insanlarla karsılastırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum var. illaki öyle de kabul eden birileri çıkar diye ümit ediyorum. inşallah
- +1 yıl
Yani tabikide eşi ölen onca insan var Sizinde karşınıza iyi birisi çukacaktır
- +1 yıl
Eşinden boşanmış olanda var
Çok zor baya kötü gözle bakar tabi hepsi değil ama kolay lokma ve başım ağrımaz o da istiyordur gözüyle bakar..
10 YorumlaUmarım aradığını bulursun, maalesef böyle bir algı var ülkemizde
10 YorumlaNeden ayrildin bilmiyorum, ben de ayrildim. Sahsi gorusum, hayatini mahvetme..
01 Yorumla
Soran+1 yılUyuşmadık diyim. ama illaki uyuştuğum birisi vardır şu koca dünyada diye ümit ediyorum. Allah tan ümit kesilmez
Normal bir boşanmaysa normal gözle bakar nasıl baksın , insanlık hali anlaşamaz boşanır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış bir bakış açısı boşanmış sa birdaha evlenmeyecekmi bence hayatta herkes ikinci bir şansı hakkeder
10 Yorumla
+1 yılÜlke nin acı gerçeği işte çıkar umarım istediğin gibi biri
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu devirde zor oluyor cidden ama şartlar uygunsa neden olmasın ki
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBisey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılAyseee46u7 şahisli kişinin erkek olduğu nu düşünüyor um. Dikkat edin derim
Soran+1 yılBende öyle tahmin ettim. amacı nedir anlamadım
Cevap sahibi+1 yılpislik olduğu belli
Cevap sahibi+1 yılBisey sorabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılOrda mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Dervişin fikri nerede ise,
Zikri oradadır.
.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYavaş canım.. 😂 Daha ben evlenmedim.. +bunun boşanmak ile ilgisi yok...😉
00 Yorumla Ciddi olarak düşünüp tanışmak istersen bir tanışalim derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılKısmetse mutlu olursun talibini bekle inşallah bulursun
10 Yorumla
+1 yılNormal bu ve uzak dur sapıklardan. Uzun vadeli düşünle evlen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bakarım tanıdıkça severim belki o kişiyi seversemde evlenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldul bayan olmak zor duruma açık getirirken acıtabilir ama erkeklerin %90 bu durumlarda ciddi düşünmez, olaya tek gecelik bakar
00 YorumlaBen ne yasa baktım ne tanışma kosuluna ne bekara ne evlenmiş ayrılmış ama olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yıldul bir bayanla evlenmeyi cok istiyorum hayati daha iyi yasamis lar ve ben sevgi istiyorum saygi istiyorum
10 Yorumla
+1 yılBulursun inşallah tez zamanda
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin. hayırlısı olsun inş.
- +1 yıl
İnşallah zor bir durum ama her şeyde bir hayır vardır
Sen hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorsun yok öyle bı dünya
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden, evlenmek için illa birlikte olmak mi gerekiyor önce
Soran+1 yılBekar birinden tek eksiğim ilk evliliğimde yanlış insana denk gelmemem
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılişte sen o kişiyi bulana kadar. araya kaynamaya.. hata olmaya çalışıyorlar 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok beklerler
- +1 yıl
senin de beklentilerin sınırli olmali
+1 yılanca senin gibi bosankis birini bul o anlar senin halinden yoksa amac belli delik derdinde herkez
00 Yorumla
+1 yılEvlenip boşanmış bir kadının sitemleri adlı soru cevap kitabını birlikte hazırlamaya ne dersin?
00 Yorumla
+1 yılCahil kişi komplo teorileri kurar bilge kişi dinler konusur anlar yargısız infaz yapmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılYasin kac bebimde tanidigim bosandi 2 evlilik dusunuyo cocugun var mı
036 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşındayım
- +1 yıl
Benimde komsum 40 yasinda ne is yapiyon
- +1 yıl
Bu dis doktori bu adam cok temiz
Soran+1 yılBurda yazmak istemiyorum
- +1 yıl
Mesaj atin
- +1 yıl
Tesetturlumusumuz
Soran+1 yılYok. değilim ama namazlarimi kilarım ve inançlıyımdır
- +1 yıl
Hımm nerden yaşıyonuz
- +1 yıl
Adam cok iyi birisi cocugunuz var mı
Soran+1 yılCanım mesaj atamıyorum ben. yeni üyeyim. o yüzden sanırım. burdan da ayrıntı vermek istemiyorum. yine de çok sağolun düşündüğünüz için
- +1 yıl
Yaz ya cocugun var mı
- +1 yıl
Sonra sill
- +1 yıl
Umarim istedini bulursun nerde yasiyon
Soran+1 yılHatay. siz
- +1 yıl
Bende cocugun var mı
Soran+1 yılHatay damı yaşiyosunuz
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNeresinde
- +1 yıl
Merkez dugun yaparmisin yoksa sadexe nikshmi
Soran+1 yılAy yok. ne düğünü. ben düğün sevmem zaten
- +1 yıl
Kilon kac
- +1 yıl
Evlenirsen cocuk yaparmisin
Soran+1 yılBu kadar ayrıntı burdan yazamam. siz o kişi için mi soruyosunuz. neyiniz olur. antakya merkez in insanı çok iyi olurlar. ilerde bu puan falan olayı yükselirse mesaj atarım size olur mu
- +1 yıl
Adam doktor burdsn yazin siz evleninve çocuk istiuonmi
Soran+1 yılYok canım. ben artık düşünmem çocuk büyük konuşmayım da
- +1 yıl
Hımm kilon kac
Soran+1 yılAyrıca doktor olması önemli değil. maddi yöndrn ihtiyacim yok. ben can yoldaşı arıyorum bu saatten sonra. kafalarımiz uyuşsun o önemli
- +1 yıl
Cok iyi birisi
- +1 yıl
Kilon kac
Soran+1 yılAnladım. siz neyi oluyosunuz. çocuk mu istiyor bu kişi
- +1 yıl
Konsum yok ams istersen yapar
Soran+1 yılSize takip isteği gönderdim
- +1 yıl
Mesaj atamiyom siz cocuk hicmi yapmassin
- +1 yıl
Kac cocugun var
- +1 yıl
Gunayfin
- +1 yıl
Gunaydin
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYazmışsın zaten günlük ilişki derdine düşeriz hemen
00 Yorumla
+1 yılCocugun var mı . Simdi. Eger cocuk varaa birini bulmak zor olacaktir. Tabiki dikkatli olmanda gerek
00 Yorumla
+1 yılErkekler her türlü kadına cinsel obje gözüyle bakıyor buna dul da dahil
00 YorumlaVarsa ciddi niyetin. Konuşuruz ama eğer burya iş olsun millet yorum atsın diye yazdıysan kusura bakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBayanlar için dul olmak çok zor. Herkes bir gecelik ilişki peşinde olur. Yeni bir hayata başlamak kolay değil. Çok dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılBende. ariyoeum. oyle bieini ama bulamiyorum. malesef olsa anlasabilirsek. nesen. olmasin
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem