İnsanları kategoriye ayıracaksak bu iyi insanlar ve kötü insanlar şeklinde olmalı.
Boşanmış biriyim.
Kişinin nasıl boşandığı da önemli olmak kaydıyla geçmişe dair kimsenin söz söyleme hakkı ve haddi yoktur.
Kınayan insanlar olabilir, onlara Fakirullah hazretlerinin menkibesini okumalarını tavsiye ederim.
Nasipten öteye kimse geçemez.223 Yorumla
Soran+1 yıl@Mrymasya evet böyle insanların olması çok güzel 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılOda bir insan ve kötü bir ilişki yaşamıştır. Ama sorunlu olan o mu yoksa eski eşimi orası önemli. Bende boşanmış olabilirdim. İnsanı tanıdıkça bu soruya cevapta değişir. Kafa yapısı güzel ve bana uygunsa geçmişi hiç önemli değil. Ama boşanma nedeni ve bu nedende ki rolü ona bakışımı değiştirebilir (Suçlumu yoksa masum mu konusunda).
10 Yorumla
Şimdi dul dan dul a değişir sen rusbuysan rusbu gözüyle bakarız sen şerefli namusluysan şerefli namuslu gözüyle bakarız size bakis açimiz size bağlı yani anliyacağın bizler iyi kadini kötü kadini taniriz iyiyle işimiz olmaz bizim işimiz tek gecelik arkadasliklardan yana paki sen nasil birisin
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 Kendi halinde içine kapanık herhangi bir kadın İnsanlarla iletişim bile kuramıyorum artık
Soran+1 yılYorgunluktan. Artık insanlara bir şeyleri açıklamak istemiyorum boşanma sürecim zaten sıkıntılı. Aynı yerde çalışıyoduk işi bıraktım evdeyim yatıyorum kalkıyorum yabancı dizi izliyorum asosyal oldum iyice. Yanımda olan aileme minnettar yanımda olmayan dostlarımı tek kalemde sildim
- +1 yıl
Yabancı dizileri izlemeyi bırak anneni veya babani veya aileden birinin koluna gir çık dışarıya bir dondurma al gez toz o oylemi yapiyo eve kendini hapismi etti hayor başka karilarin pesinde kosuyo sende çık erkekpesinde koşma ama başka bir iş ara ailenle pikniğe git dısarda hayat var
Soran+1 yılMalesef ailem boyle bir aile değildi bu yüzden evliliği secmiştim
Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. evlilik ne kadar doğal ise boşanmakta okadar doğal , bu ne ayıp nede günah , önemli olan kadının boşandıktan sonraki durumu eğer ben nasıl olsa boşandım deyip her haltı yemeye kalkıyorsa o kadın benim gözümde şere f siz ve o.. pu dur
213 Yorumla
Soran+1 yıl🙏teşekkürler
- +1 yıl
sıkma canını buün en çok boşanma mesleki olarak, polis lerde , askerlerde ve doktorlarda , bu olay , meslek , köylü , şehirli, sarışın esmer ayrımak sızın herkesin başına gelebilir, boşanma sadece insana mahsus bir durum 2017 verilerine göre 103 bin evlililk 67 bin boşanma gerçekleşti, bunun için de kimler yok ki sakın üzülme, ama kimseyide fırsat verme , dik dur güçlü ol, o neder bu neder sözlerine dinleme sakın
Soran+1 yıl6 aylık bir evlilik söz konusu hakimin kararı ne yönde olacak cok düşünüyorum
Soran+1 yılMadde bağımlısı olması uyarıcı madde kullanıyor kabul etmıyordu en sonunda evi terkettim Psikolojik fiziksel şiddet vs işte
- +1 yıl
peki rapor aldın şiddet den sonra , sen bu kişinin madde bağımlısı oldugunu biliyormuydun bilmiyormuydun evlilik öncesi, biliyorsan bu bile bile ateşe atmaktır, şimdi eve dön çagırısı yapabilir eşin eğer boşanmak istemiyorsa , hakime şunu diyecektir büyük ihtimal, pişmanım , onu çok seviyorum bir daha olmuyacak , ama tekrar aynı şeyler olacak ayrıca geri dön çagrısı yaparsa dönmiyeceksin , ayrıca nafaka talep etki gözü korksun açmazsan o sana geri dön , çagrısı yapacak ve kendisini haklı çıkarmaya çalışacak
Soran+1 yılÖnceki hayatında ot kullanıp bıraktığını biliyordum. 2 sene beraberliğimiz oldu 1 sene aybı yerde çalıştık oyle bir şey olsa o zaman farkederdim. Benim bölümüm değişti nişanlandık nişanlandıktan sonra çok değişti. Tabi ben evlilik stresi olarak düşündüm. Oysakı en kotu maddeye bulasmış evde sureklı huzursuzluk vardı zamanla saklıdığı yerleder buldukca öğrendim en son hssas trazı buldum evi terkettim . Tabi isteklerim var anlaşmaya çalışıyoruz anlaşmaya gelmiyorlar çekişmeli olacak belki hapse bile girebilir dediler
- +1 yıl
satıcı degilse hapis ceza almaz , sadece akti para cezası alır, ya sizler niye böyle erkeklere aşık oluyorsunuz? boşanmalara bakıyorum , işte eşim madde bagımlısı , işte serseri eve gelmez, işte eşim kadın kız düşkünü ya bu insanların neyine aşık oluyorsunuz , hayatınıza erkekleri degil adamları sokun adam gibi adam olsun , küpesine, saçına , yırtık kotuna değer vermeyin seni seviyormu, huzur veriyormu , güven veriyormu bunlara bakın yoksa üzülmeye her daim devam edersiniz, sizin çekişmeli devam ederse , nafaka ya da tazminat al derim nafaka artık kısa süreli oldu onun için uzun süre nafaka alamazsın , hayatına bir sene kimseye sokamazsın
Soran+1 yılÖzünde çok iyi bir insandı kötü arkadaş çevresi mağduru. Ama bunları bana kesinlikle yaşatmamalıydı neyse
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yıl@masis43 önemli değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Mutlu bir evlilik geçirmemiştir.
Olabilir.
Ama bugün kadınlarda çok meraklı boşanmaya , tartışmada falan boşanmakla tehdit etmeye.
Evlilikte başarılı bir kadın olmadığı izlenimini yaratır gözümde. tabi tüm suç eski eşinde de olabilir. ama önceki dediğim daha ağır basıyor genelde13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu devirde kadınlar sanki geleceğini garantilemek için evlenip boşanıyolar. Ama herşey de bir delil lazım ve kolay kolay boşanılmıyor ne yazık kı
- +1 yıl
Bana kalsa erkeklerin bu kanunlarda evlenmesi bile saçma. hani erkekleri savunduğum falan yok , ama bir erkek olarak evlenirken de ayrılırken de zararda olan taraf oluyorsun. kadın birde anlayışsız dırdırcı tipse tamam. allah kurtarsın..
O yüzden ben evliliğe sıcak bakmıyorum. hele ki boşanmış kadınlarda , iyi olsun kötü olsun ben şahsiyetlerine vs. Bir şey demiyorum. sadece birincisi ayrıldıysa demek ki bir sebebi var diye aklımdan geçiririm. o yüzden evlenecekseniz , karşınızdaki erkeğin de aklından bunların geçeceğine emin olabilirsiniz. burada üstünüze düşen önyargıları yıkmaktır. ona o güveni vermektir. umarım anlaşılmışımdır.
Soran+1 yılTabiki de anlaşıldın bunların olması çok normal
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek nekadar dogru birseyse yurumuyorsa bosanmakta okadar dogrudur bosanmis kafinlarda sonucda insandir hala bosanmis bir kadini kotu goren cahiller var mı ya
20 Yorumla - Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün biriyse kötü biri gibi bakamam ki sonuçta boşanmış olabilir ön yargılı olmamak gerekir.
20 Yorumla
+1 yılNormal bakarım kadınların erkekten bir farkı yok isterse 2-3 kez evlensin ayıp değil
10 YorumlaBakış açınız :) dediysen iş değişir bize göre evlenmiş ayrılmış tecrübeli görünür ilerisini dusunmeyelim şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende dulum ve olumsuz bir bakış açım yok. Herkesin başına gelebilir. Bu kötü bişey değil ki. Olumsuz bakan önce kendine baksın.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler keşke herkes bu şekil düşünse
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Düşünmeyenler umrunda olmasın. Birileri için yaşamak, kişinin kendine yapacağı en büyük kötülük
Soran+1 yılÇok haklısın. 🙏
Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. herkes gibi oda ALLAH ın bir kulu , nasıl bakalım ki , ALLAH yardımcısı olsun
10 YorumlaÇok normal bir bakış açım var, herkesin böyle olmalı ama beş parmağın beşi bir değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç bir farkı yok kadın kadındır. Evli olupta dul gibi yaşayan çok kadın var, Dul olupta evli yaşanda çok, o nedenle kadın kadındır.
20 Yorumla
+1 yılkadını cinsel obje olarak görmemek gerekli... kim bilir ne için boşandı derdi neydi bilinmez
10 Yorumla
+1 yılAynı ne fark eder anlaşamamış ayrılmış.. Tabi önrmli olan nedeni aldatmışsan kocanı bakış açımı söylemek istemem
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır karşı tarafın uyuşturucu bağımlılığı. fiziksel ve psikolojik şiddet
- +1 yıl
Önceden yokmuydu bu bağımlılıkları
Soran+1 yılÖnceden ot kullanıp bıraktığını biliyordum çok iyi bir insandı tabi aynı evin içine girilmeden bilinmiyor. Nişanlılık döneminde uyarıcı maddeye bulaşmış evlendikten sonra öğrendim iş işten geçti
- +1 yıl
Kaç sene görüştünüz
Soran+1 yıl2 sene 1 sene boyunca da aynı yerde çalıştık her günümüz bir di o dönemde kullansa bilirdim. Nişanlılık döneminde başlamış hareketleri o zaman değişti ama evlilik stresi diye pek önemsememiştim
- +1 yıl
Keşkelere gerek yok bence dul olmanda bir suçun yok senin güvenin kazanmış birinin karaktersizliğine uğramışsın.. Dert etme
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol 🙏
- +1 yıl
Ne demek Allah sağlık sıhhat versin iyi günler..
Soran+1 yılAmiin cümlemize inşallah İyi günler
Sorun yok ki öyle bir algım yok algısı olanda şe. Ref. Siz. Dir
10 YorumlaBosanmak dogal bir olay. Evlilik kadar ayrılıkta dogaldır bakıs acımız neden farklı olsun ki
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bakış açısı. Başka ne olabilir ki. Demek ki onun için iyi olan buymuş. Ne diyebiliriz... Hayatta başarılı olmasını isteriz. Ve belki bir gün yeniden gönlüne göre bir evlilik dileriz
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış bir kadın her zaman çekici ve cazibelidir...
Bu onun tabi yollu olduğu ve olacağı anlamına gelmez...
Bir erkek için daima cazibe öğesidir hele bir de güzelse...00 Yorumla
+1 yılDeğer kıymet bilir daha mantıklı düşünür daha yapıcı olur genelde
10 Yorumla
+1 yılerkeğin niyetine ve senin nasıl bir karakter sergilediğine bağlı
10 Yorumladirek öyle bir yargılama olamaz konuşmalar sonucunda yorum yapılır anca
00 Yorumla
+1 yılBen dul bir kadınla evlenebilirim. Çocuğu yoksa tabi. Ama aile kavramları buna nedense bekar erkek. Dul biriyle evlenmek der.
02 Yorumla
Soran+1 yılAile kavramları önemli malesef ama bende kendime bekar bir erkeği yakıştıramam
- +1 yıl
Bilmem benim düşüncem insan olduktan sonra derdini anlatıp kendimi anlatabilirsin evlenirim diyorum sevmem yeter. Ama ailem bunu diyor. Neden dulun gene adı belli.. diğerleri neler neler yapiyorda başımızi belaya sokuyor. Ne bilim. Sıkıntı bu evlilikten soğudum
+1 yılBenim herhangi bir ön yargım yoktur. Hiç olmadı da benim için.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani kötü bir bakış açısı olmaz kesinlikle. Anlaşamamıştır ayrılmıştır olabilir
20 Yorumla Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Bir bakis acim yok. Kadin yani. Insan evlenir anlasamazsa bosanir.
00 Yorumla
+1 yılDul kadına herkes her yola gelen kadın gözüyle bakıyor özellikle de boşanmanın üstünden biraz zaman geçmişse
00 Yorumla
+1 yılFarklı bir bakış açısına mı sahip olmak gerekir?
00 Yorumla
+1 yılNormal kadin işte bir ozelliği yok sadece daha aklı başinda oluyorlar yaşanmışlıklardan dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim bakış açım açılmış kapıdır ve erkeksizlikten yandıgı için çok azgındırlar hayallerimin arasında dul kadınla sevişmek de var. gerçi ilk sevgilim dul bir kadın idi harika idi tadına doyamadım da ayrıldık çeşitli sebeplerden
00 Yorumlagenel bakış açısı kolay kadın seks için iyi olur. diye düşüne çoktur
00 Yorumla
+1 yılKotu gozle bakmam. Cunku bende o hallere yakın bı yerdeyim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma aşamasında mısın
- +1 yıl
Gibi gibi
- +1 yıl
Tanıma sansım var mı sızı?
- Diğer konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılGenel bakış açısı kolay lokma elde edilebilir açık kapı
00 Yorumla normal insan oda evliliği kötü gitmiş olabilir ama bu onu farklı biri yapmaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılcanim benim bende dulum 8 yildir ama bekar insan lar kotu gozle bakiyorlar bize sanki suc islemisiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey düşünmüyorum. Evlilik falan da düşünmem öyle biriyle
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insanda seni kendine yakıştırmaz zaten
+1 yılKızılay malı gibi dağıtmış kizdan iyidir
20 Yorumla
+1 yılYüz kızartıcı bir suç işlemedikçe normal bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten çekici ve hoş geliyorlar bana hayatta herşeyi görmüş herşeyi öğrenmiş bir bayan olarak bakıyorum ben
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu yoksa sıkıntı etmem. Mutlu olduk sonra
10 YorumlaEvlenmeden sevgili ve kankaların dan dul kalan bir sürü kız arkadaşımız var nor almyani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor dönemleri atlatması için bir dosta ihtiyacı vardır diye düşünürüm
00 YorumlaDiğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. evlilik kadar boşanmak da doğaldır
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Hayatın içerisinde herşey olabilir
10 Yorumlavalla ne sen sor ne ben dile getireyim..
00 Yorumla- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gibi insan.. farklı bir durum yok yani
00 Yorumla İşi bilen kadın gözüyle bakarım ben
10 Yorumla
+1 yılMezar raşı gibi görüyorum 😅
00 YorumlaNormal, herhangi bir olumsuzluk görmüyorum.
10 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Normal insan gibi bakıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkotu bakmam. olabilir.
10 Yorumlaİyi bir düşüncem olmaz
00 YorumlaHerkesin başına gelebilir normal
10 Yorumla
+1 yılGenel anlamda onu yatakta hayal ederim
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu şekil peki. Varsayalım annen ablan da aynı şekilde veya da kız kardeşin onlara bu gözle bakılsa
- +1 yıl
Ailevi konulara girmesek iyi olur 👍
Soran+1 yılBende gırme taraftarı degılım ama empati sart
- +1 yıl
Ulu orta yerde empati yapılmaz
Bakis acim yok olabulir
00 YorumlaKısa süre ihtiyaçlarını karşılayabiliriz güzelse
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemen azgn derler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaygı duyarım yadırgamam normal görürüm
10 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi ihtiyaçları için yaklaşır
13 Yorumla
Soran+1 yılBen yaklaşmam ama çevrede bu şekil erkek çok mu diyorsunuz
- +1 yıl
Sen erkekmisin
Soran+1 yılHayır nerden çıktı
normal
10 YorumlaNormal